March 7, 201016 yr comment_24948 Cand e dezlegare la peste? cand? cand? poftiti la o salata buna, buna! rapida, usoara si gustoasa! Ingrediente:1 cutie de ton in suc natural, sau in ulei3 cartofi1 ceapa rosie, eu am pus alba ca nu aveam la indemana150 gr masline verzi umplute cu gogosari1/2 lamaie3 linguri de ulei de maslinepatrunjel verdesarepiper cartofii se fierb in coaja in apa cu sare...dupa ce au fiert, se decojesc si se taie cuburi...ceapa se taie rondele subtiri... maslinele se taie in doua...tonul se scurge de apa/ulei... se adauga uleiul...sarea, piperul... ingredientele se amesteca usor...apoi se adauga lamaia taita cubulete, daca nu vreti sa o adaugati in salata, storceti zeama...presurati verdeata deasupra... pt un contrast mai frumos al ingredientelor, puneti ceapa rosie... sa aveti pofta! Report
March 7, 201016 yr Author comment_24950 nu inteleg ce-i cu ultima poza! e ceva ce am gresit! uff Report
March 9, 201016 yr comment_25390 Imi place tare de tot... noi cu postul nu prea le avem, asa ca se poate executa oricand. intr-una din serile acestea se va presta cu siguranta. Multam mult pt idee! Sorina Report
March 9, 201016 yr comment_25396 Si eu fac, e foarte buna salata asta . Eu ton am tot timpul in casa, ma salveaza la nevoie! Report
March 16, 201016 yr comment_27171 Gata, i-a venit randul... am sa o fac in seara aceasta... revin dupa cina. Sorina Report
March 16, 201016 yr comment_27344 E buna rau... am vrut initial sa nu pun zeama de lamaie, am zis las' ca eu pun otet... nu se prea pupa cu tonul asa ca m-am intors la zeama de lamaie... o bunatate, delicioasa... Giulia a lasat lingurita si mananca chiar acum cu mainile...Se va reface cu siguranta! Si pt ca vreau sa acompaniez salata cu un pahar de bere, iti fac cinste si tie cu una Sorina Report
March 18, 201016 yr comment_27871 [b][center]Geniala combinatia!Diamond,merci! O parte din ingredientele mele.Eu am facut portie tripla. Am fiert cartofii în Steamer.Mie mi se par asa,mult mai gustosi,iar feliile ramîn întregi/nu se strivesc asa repede.Mi-am pregatit toate ingredientele.Am facut un dressing din zeama de la o lamîie,ulei,sare si piper alb.Am pus cîte un strat din toate ingredientele,am stropit cu dressing,apoi iar cîte un strat din ingrediente,din nou stropit cu dressing...Am continuat asa,pîna am terminat ingredientele. A fost delicioasa!!!Toata lumea a fost încîntata la maxim.Au spus ca asta este ca mai buna salata de cartofi si ton pe care gustat-o vreodata.Toti am fost de acord ca lamîia este secretul!(Eu am pus si o lamîie feliata în salata,în afara sucului de lamîie folosit în dressing.Foxyy,asta e ceva pentru tine,neaparat!!! ) Merci,diamond! [/center][/b] Report
March 18, 201016 yr comment_27913 [b][center]Geniala combinatia!Diamond,merci! O parte din ingredientele mele.Eu am facut portie tripla.Toti am fost de acord ca lamîia este secretul!(Eu am pus si o lamîie feliata în salata,în afara sucului de lamîie folosit în dressing.Foxyy,asta e ceva pentru tine,neaparat!!! )Merci,diamond! [/center][/b] M-a strigat careva? Prezenta mi-s! Ahaaaaaaa, deci e vorba de lamaie, bun, e de-al meu! Diamond si eu fac salata de ton relativ asemanator - nu pun cartofi, dar cu prima ocazie o sa rezolv si diferenta asta! Saru'mana pentru reteta! Report
March 18, 201016 yr comment_27952 Diamanto, M-ai lovit cu salata asta.Tare bine arata,iar pozele sunt graitoare. Eu ieri am facut salata de paste cu ton.Mie tonul imi place mult,mai ales daca e de calitate.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif Report
March 20, 201016 yr comment_28350 ce bunatate, diamond! si rapid de facut; o sa mi-o iau si la servici la pachet...fara ceapa ce poze frumoase stiti sa faceti toate...complimente! Report
March 22, 201016 yr comment_28943 O salata,asa cum banuiam,super,super buna!Am facut portie dubla: Pozele nu's tocmai reusite,am aparatul stricat pozeaza doar la intuneric! Report
March 22, 201016 yr comment_28968 Am facut si eu aseara salata de ton cu cartofi, portie dubla, ca pentru oameni seriosi! S-a dus rapid, de parca nici n-ar fi existat! Asa ca.... nexam poze! Data aviatoare fac si poze, promit! Da' e excelenta cu muuuuulta lamaie, exact cum a zis si Maya. Report