Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La Multi Ani de Ziua Femeii !

Featured Replies

Draga mea prietena, nu conteaza cum te numesti, esti prietena mea si, pentru ca azi e ziua ta, iti urez sa fii sanatoasa, frumoasa, tanara, fericita, dar mai ales, iti doresc sa fii puternica! Așa cum deja ești zilnic!

LA MULTI ANI, FEMEIE, PRIETENA MEA! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif

post-73-14889545494777_thumb.jpg

• 2 weeks later...
  • 1 year later...

La multi ani doamnelor!

Hahaha! eram la liceu si ma hilizeam in banca cu colega mea de banca in timpul orei de fizica (nu m-a atras niciodata fizica :pupic: ) si ni s-a innecat rasul cand a tunat proful'..Hei voi doua ''mimozelor'' poate vreti sa impartasiti cu noi ce e asa de nostim ca sa radem si noi..ia hai la tabla sa ne mai amuzam putin =)) Colega mea de banca e de vina ca i s-au aprins calcaiele lui domnul Geany ,ca erau consateni :71: O sa va intrebati ce legatura are cu topicul ,paii nu are dar e in legatura cu poza pe care a pus-o Adriana cu mimozele,ca dupa ce la tabla am fost bata amandoua,ma intreaba printre dinti colega mea ''Fata ,tu stii ce-i aia mimoza?!... eu ''nu,fata dar nu cred ca e de bine '' :floare: ...de mamaliga stiam amandoua daca ne-ar fi facut mamaligi,macar am fi stiut cum stam =)) =))

Edited by Geany

Eu nu chiar mămăligă, dar în loc de flori prefer să dau și să primesc orice altceva care se poate consuma și e util. Nu găsesc un lucru mai inutil ca florile tăiate, mai ales alea scumpe sau extrem de scumpe. Urăsc să primesc buchete pretențioase și să arunc la gunoi după 2 zile cîteva zeci sau sute de lei. Pe toți cunoscuții deja i-am pus în temă, dar tot se mai trezesc cîte unii să îmi aducă cîte o ikebană de-aia cu zeci de feluri de flori și verdețuri prin ea, în loc să-mi aducă o legătură de leuștean s-o pun în ciorbă :pupic: s-a dus dracu romantismul, domnule! :floare:

La multi ani doamnelor!

Hahaha! eram la liceu si ma hilizeam in banca cu colega mea de banca in timpul orei de fizica (nu m-a atras niciodata fizica :pupic: ) si ni s-a innecat rasul cand a tunat proful'..Hei voi doua ''mimozelor'' poate vreti sa impartasiti cu noi ce e asa de nostim ca sa radem si noi..ia hai la tabla sa ne mai amuzam putin =)) Colega mea de banca e de vina ca i s-au aprins calcaiele lui domnul Geany ,ca erau consateni :71: O sa va intrebati ce legatura are cu topicul ,paii nu are dar e in legatura cu poza pe care a pus-o Adriana cu mimozele,ca dupa ce la tabla am fost bata amandoua,ma intreaba printre dinti colega mea ''Fata ,tu stii ce-i aia mimoza?!... eu ''nu,fata dar nu cred ca e de bine '' :floare: ...de mamaliga stiam amandoua daca ne-ar fi facut mamaligi,macar am fi stiut cum stam =)) =))

Hahahhahhahha! Am ras cu mare pofta la asta! Fata, tu stii ce e aia mimoza? 24.gif

Eu nu chiar mămăligă, dar în loc de flori prefer să dau și să primesc orice altceva care se poate consuma și e util. Nu găsesc un lucru mai inutil ca florile tăiate, mai ales alea scumpe sau extrem de scumpe. Urăsc să primesc buchete pretențioase și să arunc la gunoi după 2 zile cîteva zeci sau sute de lei. Pe toți cunoscuții deja i-am pus în temă, dar tot se mai trezesc cîte unii să îmi aducă cîte o ikebană de-aia cu zeci de feluri de flori și verdețuri prin ea, în loc să-mi aducă o legătură de leuștean s-o pun în ciorbă =)) s-a dus dracu romantismul, domnule! =))

laugh.gif Killer! Viata e prea scurta ca s-o umplu cu pragmatisme sleep.gif Cu asta am pierdut jumate din ea, e timpul sa schimbam foaia. Flori, diamante, parfumuri, perle, matasuri, un Bentley, bring'em on, baby! laugh.gif

Sper ca ati avut o zi frumoasa , colegelor de forum si si partea feminina a colegilor de forum rolleyes.gif occasion14.gif

Hi hi hi! paaii sa mor' io' daca pana cand nu am ajuns in Italia nu m-am lamurit cum e cu mimoza,i-am povestit si doamnei mele din Italia patania si s-a amuzat copios atunci :pupic:

Este si un tort mimosa (e fain ca aspect ca are deasupra pandispan galben faramitat,cam cum e musuroiul de cartita la noi )

post-405-0-05756000-1552078290_thumb.jpg

Nici eu nu sunt fan buchete de flori sunt o fire mai practica asa,de felul meu,sa ramanem totusi in tema flori galbene va ofer un camp de narcise galbene ca sunt f. vesele si solare si va mai urez o data La multi ani :floare:

post-405-0-98393700-1552078399_thumb.jpg

laugh.gif Killer! Viata e prea scurta ca s-o umplu cu pragmatisme sleep.gif Cu asta am pierdut jumate din ea, e timpul sa schimbam foaia. Flori, diamante, parfumuri, perle, matasuri, un Bentley, bring'em on, baby! laugh.gif

Vaaai, dar de diamante, parfumuri și mașinuțe n-am zis nimic, pot să vină cît de multe și de des :tongue3: Florile mi se par inutile, atît. Se aude?! =))

Hi hi hi! chiar de astea asa scumpe nu ma astept :tongue3: ,dar cum ai spus tu Carmella decat un buchet de flori,(nu chiar unul de loboda sau de leustean),dar tot in Italia am vazut buchetele de ardei iuti si cica poarta si noroc...eii unul de ala eu nu asi refuza niciodata ba chiar l-asi savura cu mare drag =))

post-405-0-96877000-1552087578_thumb.jpg

• 5 years later...