Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ma distreaza

Featured Replies

Azi m-a distrat un mail. http://img.photobucket.com/albums/v507/ruxandra/emoticons/blinking1.gif

Adica va dati seama cat de importanta sunt.http://img.photobucket.com/albums/v507/ruxandra/emoticons/rofl.gif

[i]Draga ...Bonicelli

Iti multumesc pentru fidelitatea ta, in numele echipei Help Net. Ne gandim in fiecare secunda la tine si incercam sa iti aducem aproape tot ce-i mai bun pentru ca tu sa te simti bine.

Pentru ca stim ca esti o persoana ocupata, ti-am pregatit noi o selectie din cele mai frumoase cadouri de Sarbatori. Rasfoieste aici catalogul nostru. Vei avea surpriza sa afli ca la farmacia din apropierea casei tale gasesti cadouri pentru ea, pentru el si jucarii pentru cel mic la preturi absolut imbatabile. Tu trebuie doar sa il alegi pe cel potrivit si sa-ti petreci timpul astfel castigat alaturi de cei dragi.

Sa ai un inceput de iarna minunat,[/i]

--------------------------------------------------------------------------------

Oana Becarian

Ma intreb ce jucarii au pregatit pentru "cel mic" http://img.photobucket.com/albums/v507/ruxandra/emoticons/rofl.gif daca stiu cum ma cheama si ce ocupata sunt, probabil ca stiu si ca cel mic are 1,97. :D

Si iar ma-ntreb, cine-o fi "ea", ca daca era vorba de mine ziceau "pentru tine, pentru el...etc", nu "pentru ea, pentru el, ...etc". :D

Boni, rad si rad si rad si ai mei se uita la mine si nu inteleg nica... Si nu pot sa le egzplic de ce rad :D

Faina poanta... Asta imi aduce aminte de o felicitare primita de la Medicover cu ocazia zilei de nastere... Era o felicitare cu salvarea pe ea si scria : "De ziua ta venim la tine!" . Frumos gestul :D

Pai mai, s-or fi gindit ca la orice prinde bine o salvare dupa un ospat pantagruelic, just in case! :lol:

BonBon, eu tot incerc sa imi imaginez o lume in care ne facem toti cumparaturile la farmacie:

legume/fructe - ceva suplimente nutritive

entertainment - un luminal, sau poate un extraveral, prozac....

Pe mine m-a distrat asta:60_a8e201d1c6e54ea48230b134aa28ea07_thumb.jpg

• Author

Bunny, ma scuzi, dar a ta e mult mai tare ca ce-am primit eu. :P ;)

Am ras cu lacrimi, doar ca eu ii citeam si lui MdeB si nu reuseam sa termin de citit fiindca radeam in hohote. :P

Cat de idioti pot fi? :lol: :P

• Author

Raluca, asta-i noua, ca n-o stiam. ;)

Aveam pe undeva o colectie cu genul asta de poze, deci am una noua. :mrgreen:

O familie frumoasa, sa nu le fie de deochi. :lol: