January 10, 201313 yr comment_179662 Sorina, esti vesela si frumoasa. Any, am receptionat palaria nasei. Astept continuarea! Report
January 10, 201313 yr comment_179667 Ce de artiste!Care mai de care mai tanara si mai frumoasa! Sorina, incantata de cunostinta.Tu ai 30 de ani? Ce ochi blanzi are dl Sorina! Ochi de om bun! Alpha, tu esti 2 in 1! Frumoasa in ambele cazuri! Eleganta si pe motor!Anitza, bine c-ai pus palaria la loc!Poate n-o mai scoti! Ai fost o nasha tare sexi! Laponicoooo ! Ada si tu mireasa ice, langa nasha! Report
January 10, 201313 yr comment_179668 Sorina, esti vesela si frumoasa. Any, am receptionat palaria nasei. Astept continuarea! Continuarea palariei? Sau continuarea nashei? :) Report
January 10, 201313 yr comment_179669 palaria nasei Uite c-am prins si eu palaria nanasei! Si-mi place ce vad! Report
January 10, 201313 yr comment_179670 Numai fete frumoase... Si cum m-am tuns si eu, ia sa ma laud. De Craciun in deplasare Si de Revelion acasa la noiCe veselie pe capul tau! Tanara si frumusica! Report
January 10, 201313 yr comment_179671 Waw, am văzut și eu o palarie.... si-mi place! Rușinoasă ce ești, nu te mai ascunde!Pupam nasica! Aura, ai dreptate, de vesela sunt vesela. Editez că am scris toate în același timp.... Vă mulțumesc și va pupacesc pe toate, că-mi sunteți tare dragi! Aș vrea eu să mai am 30 de ani.... mă apropii vertiginos de 40. Report
January 10, 201313 yr comment_179680 Sunteti tare frumusele toate!! Cand toata lumea sta in plapumioara cu un ceai cald, eu ma duc la mare... [center] [/center] O seara frumoasa! Report
January 10, 201313 yr comment_179688 Mai doamnelor...nu e nimeni care sa ma pozeze si eu nu stiu sa fac autoportrete ...merci de complimente.nenea coiffeurul e bun , stie sa taie bine...si zau ca a tuns extrem de putin...mai mult a indreptat...Verb e un carré simplu....la fel dar in hol la intrareStella, arati la fel de bine si tunsa. Abia astept sa ne revedem! Report
January 10, 201313 yr comment_179689 Any, am receptionat palaria nasei. Astept continuarea! Hmm, continuarea? Of, niciodata nu sunteti multumite ! Anitza, bine c-ai pus palaria la loc!Poate n-o mai scoti! Ai fost o nasha tare sexi! Hahaha, tenchiu, numai eu stiu cata grija am avut de palaria asta pe avion dus intors . Uite c-am prins si eu palaria nanasei! Si-mi place ce vad! Merci Fox ! Waw, am văzut și eu o palarie.... si-mi place! Rușinoasă ce ești, nu te mai ascunde!Pupam nasica! Pup si eu Sorina ! Report
January 10, 201313 yr comment_179690 Alpha, ma bucur sa te cunosc! O alta Doamna distinsa si eleganta!Multumesc! nu prea stau eu la pozat ca nu-s fotogenica absolut deloc. Cred ca nu puneam poza veac daca nu era cadoul de la Ioana Uite si una ne-eleganta, ca sa ma prezint "oficial" pe topicul potrivit. E de acum vreo doi ani cred, mergeam la un meetingOoooooo,da! Imi place ceea ce vad! O doamna bine, langa un motor super! Report
January 10, 201313 yr comment_179691 Cum bre, nu tu ai negociat cu mirele? Nu te-ai ales cu nica? E de rau, tre' sa vii la noi sa te cinstim Pun poza daca si celelalte fete pun. Uitasi tot, bag seama..... Cum sa negocieze ea, daca io am fost capu' la rautati??? Report
January 10, 201313 yr comment_179695 Am promis ca mai pun poze cu parul ondulat.Am impresia ca monoplolizez topicul dar am promis. Tot eu.Arati super! Cand ne mai vedem? Ca de vreo 2 ani ne tot vorbim si nu reusim! Report
January 10, 201313 yr comment_179697 Si eu, tot de anul trecut Incantata de cunostinta! Vad ca sunt numai doamne-bine pe aici, toate tinerele si frumusele! Iar piciul e cam timid, dar cred ca e taaare dragalas! Report
January 10, 201313 yr comment_179698 E superba!!!!! Iti vine s-o mananci din priviri! Sa va traiasca! Report
January 10, 201313 yr comment_179699 Laponica, superba poza, superba coafura si evident, superba miresica! Uitati ce am gasit in calculatorul de acasa, o fotografie cu coafura de la nunta mea, de acum 16 ani:Nu te-ai schimbat deloc! La fel de tanara si frumoasa ai ramas! Report
January 10, 201313 yr comment_179700 Am venit de la coafor.Coafeza l-a intins cu peria sa vada daca a ajuns la forma dorita,maitrebuie sa creasca un pic.Va pun o poza cu parul cat de lins se poate pentru caeu am parul ondulat tare si va sta lins putin, pana la prima umezeala cand se bucleaza la loc.Nu ma pot hotari.... Imi place cum arati in ambele poze! Report
January 10, 201313 yr comment_179702 Sunteti tare frumusele toate!! Cand toata lumea sta in plapumioara cu un ceai cald, eu ma duc la mare... O seara frumoasa!Cam rece pe plaja aia (esti cam imbracata)! Sigur nu vrei sa vin cu ceaiul, sa-ti tin companie! Report
January 10, 201313 yr comment_179703 Ca sa spun povestea pozei:Ma certasem cu omul ca n-a vrut sa mergem la Sulina, i-am zis ca merg eu singura cu prietenii lui- 2 , barbati. Nu m-a crezut!Eu am plecat, nu aveam cazare, nu aveam mancare, nu aveam nimic!A zis ca o sa dormim in gara la Sulina, atunci m-am enervat i-am zis ca nu e gara in Sulina!Bref, am avut o vacanta superba si acum se enerveaza cand aude de Sulina, se oftica cand vede poze!De aia eram asa de pusa pe shotii in poza, ca faceam o shotie! edit acum vad data batea campii aparatul!!! Report
January 10, 201313 yr comment_179709 Ioana esti o draguta!Titi, da si cand o da caldura si o sa stai in piscina sau la mare ! Report
January 10, 201313 yr comment_179710 Ca sa spun povestea pozei:Ma certasem cu omul ca n-a vrut sa mergem la Sulina, i-am zis ca merg eu singura cu prietenii lui- 2 , barbati. Nu m-a crezut!Eu am plecat, nu aveam cazare, nu aveam mancare, nu aveam nimic!A zis ca o sa dormim in gara la Sulina, atunci m-am enervat i-am zis ca nu e gara in Sulina!Bref, am avut o vacanta superba si acum se enerveaza cand aude de Sulina, se oftica cand vede poze!De aia eram asa de pusa pe shotii in poza, ca faceam o shotie! edit acum vad data batea campii aparatul!!!Iti prieste la mare / in delta! Report
January 10, 201313 yr comment_179711 Asta da recunosc, imi place la mare, langa apa in general!!De aia se enerveaza cand vede pozele ca radiez in toate si el n-a venit de cap patrat ce-a fost! Report
January 10, 201313 yr comment_179714 Alpha tu te metamorfozezi cum vrei .Cand ....lady https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif,cand biker https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/headbang.gif .dubla personalitate Stella, repet, arati foarte bine! Sorina, ma bucur sa te cunosc, eu nu te-am mai vazut niciodata Report
January 10, 201313 yr comment_179716 Alpha - waw si tu si motorul!Aura ce tinerica si frumoasa esti!Sorina ce radiezi in poza!Stella hai nu te mai ascunde dupa telefon - foarte faina si tinereasca tunsoarea!Any ce eleganta esti nasica - tu din toate minunile pe care le gatesti nici macar nu gusti?Titirimundi la voi la mare e frig iar noi ne coacem aici!Zerda si tu radiezi acolo in poza Ce ma bucur doamnelor ca ati prins curaj cu pozele!!!! Report
January 10, 201313 yr comment_179717 alpha, te-am visat azi-noapte pe motor am venit sa te iau cu mine la Port Dover Friday the 13th, Ontario. Mi-a zis dl Alpha ca e super bem si noi o bere ca fetele Report