May 9, 201016 yr comment_36609 Da mereu pe forum sunt dependenta''...Care-i felul tau de mancare preferat?!! Am mai multe, nu doar unul!Gatesti zilnic? Report
May 10, 201016 yr comment_36680 Gatesc zilnic fara doar si poate(azi omleta cu felii de salam, ceapa verde si branza,cu cartofi si salata) Vreau un exemplu de felul tau de mancare preferat,dulce sau sarat cu care te''recompensezi,premiezi'',cand esti cu moralul mai la pamant(eu personal sar pe dulce,paine cu miere sau dulceata,nutella ) Report
May 15, 201016 yr Author comment_37298 si eu tot pe dulce sar, si se vede la greu Foxxy, ai raspuns cu NU la intrebarea anterioara iti place sa incerci retete noi? Report
May 15, 201016 yr comment_37316 si eu tot pe dulce sar, si se vede la greuFoxxy, ai raspuns cu NU la intrebarea anterioara iti place sa incerci retete noi? Ups....... n-am fost antena, sorry! Mereu fac experimente si-ncerc mancaruri noi!Asculti des muzica? Report
May 16, 201016 yr comment_37558 Ascult des vrand-nevrand ca sotul si cel mic is'disperati...favoritele mele mi le-ai dedicat tu si aici Foxule' ...Ce-ti doreshti tu cel mai mult in acest moment?! Report
May 16, 201016 yr comment_37561 Ascult des vrand-nevrand ca sotul si cel mic is'disperati...favoritele mele mi le-ai dedicat tu si aici Foxule' ...Ce-ti doreshti tu cel mai mult in acest moment?! Cel mai mult si mai mult..... am o jena in a scrie.... Dar, ca sa raspund (totusi): un loc de munca.Iti place sa citesti ziare? Report
May 16, 201016 yr comment_37563 N-am rabdare(si ca sa ma mai si indispun sa mai dau si bani...ma afecteaza mult stirile cu copii,violati maltratati,ma obsedeaza cu lunile visez etc..),aflu tot ce se scrie de pe net'...Care este modul tau ''preferat''in care te relaxezi(eu:''baie lunga 1 ora in cada apa fierbinte si sa nu indrazneasca sa ma deranjeze nimeni,po'sa arda' ...) Report
May 16, 201016 yr comment_37565 N-am rabdare(si ca sa ma mai si indispun sa mai dau si bani...ma afecteaza mult stirile cu copii,violati maltratati,ma obsedeaza cu lunile visez etc..),aflu tot ce se scrie de pe net'...Care este modul tau ''preferat''in care te relaxezi(eu:''baie lunga 1 ora in cada apa fierbinte si sa nu indrazneasca sa ma deranjeze nimeni,po'sa arda' ...) Cos goblen!Ce cadou ai vrea sa primesti (cu sau fara vreo ocazie speciala )? Report
May 16, 201016 yr comment_37566 Mooaamma!!!Ce-ai aruncat-o si tu...Tre'sa spun numa'unu'??!!...imi raspund singura desi e interzis:''Da''!!!...Asi putea raspunde:''Multe'',da'nu-i bun nici raspunsul asta....Asi mai putea sa spun:''1Milion de euroi'',da'asi fi indecenta...Acum chiar mi-asi dori o piatra (marmura ce-o fi )ca a lui Maya sa coc pitute'... Ce electrocasnic ti l-ai dori cel mai mult acu'??!! Report
May 16, 201016 yr comment_37570 Mooaamma!!!Ce-ai aruncat-o si tu...Tre'sa spun numa'unu'??!!...imi raspund singura desi e interzis:''Da''!!!...Asi putea raspunde:''Multe'',da'nu-i bun nici raspunsul asta....Asi mai putea sa spun:''1Milion de euroi'',da'asi fi indecenta...Acum chiar mi-asi dori o piatra (marmura ce-o fi )ca a lui Maya sa coc pitute'... Ce electrocasnic ti l-ai dori cel mai mult acu'??!! Slow-cooker / grill / aparat de fiert legumele in aburi / masina de spalat vase - unul din astea! Putintele, nu? Iti place sa faci poze? Report
June 5, 201016 yr Author comment_40878 foarte mult, mai ales copiilor a plouat recent pe la tine? Report
June 5, 201016 yr comment_40889 foarte mult, mai ales copiilora plouat recent pe la tine? 2 luni de ploaie am avut in ultima vreme.Iti place sa joci carti? Report
June 14, 201016 yr comment_42391 foarte mult, mai ales copiilora plouat recent pe la tine? 2 luni de ploaie am avut in ultima vreme.Iti place sa joci carti?acum nu mai joc delocspui intotdeauna ce gandesti celui de langa tine chiar daca o sa-l supere? Report
June 14, 201016 yr comment_42398 acum nu mai joc delocspui intotdeauna ce gandesti celui de langa tine chiar daca o sa-l supere? Incerc sa zic cam tot ce am pe sufletel in general, dar cateodata, tacerea e de aur! Te certi des cu cei din jur? Report
June 29, 201016 yr comment_44568 Doar cand e necesar(valabil si pt. minciuni) Care este culoarea ta preferata?!... Report
June 29, 201016 yr comment_44570 Doar cand e necesar(valabil si pt. minciuni) Care este culoarea ta preferata?!... Albastru, rosu, verde, mov... depinde care mi se potriveste mai bine Organizezi des petreceri? Report
June 29, 201016 yr comment_44571 F. rar din motive de buget,extrem de redus ,inainte da,mereu... Iti place sa esi cu sotul tau la plimbare sau la o terasa?! Report
June 29, 201016 yr comment_44572 Nu din motive de buget,extrem de redus ,inainte da,mereu... Iti place sa esi cu sotul tau la plimbare sau la o terasa?! Ai raspuns cu Nu.... Poti sa formulezi altfel? Report
June 29, 201016 yr comment_44573 Executat,am crezut ca e valabil doar pt. un raspuns NU'' simplu si ca trebuie formulat intr-o propozite..deici confuzia. Report
June 29, 201016 yr comment_44574 F. rar din motive de buget,extrem de redus ,inainte da,mereu... Iti place sa esi cu sotul tau la plimbare sau la o terasa?! Ne plimbam cu placere destul de mult, mai ales sambata si duminica.Mergi des la salonul de cosmetica? Report
June 29, 201016 yr comment_44576 Executat,am crezut ca e valabil doar pt. un raspuns NU'' simplu si ca trebuie formulat intr-o propozite..deici confuzia. No, de-acu' stii! Nu tre' sa folosesti deloc Nu sau Da, chit ca-i propozitie scurta ori roman-foileton! Report
July 15, 201016 yr comment_47892 F. rar din motive de buget,extrem de redus ,inainte da,mereu... Iti place sa esi cu sotul tau la plimbare sau la o terasa?! Ne plimbam cu placere destul de mult, mai ales sambata si duminica.Mergi des la salonul de cosmetica? Ultima data am fost acum cateva luni bune... Suportzi bine caldura?/canicula ? Report
July 15, 201016 yr comment_47895 Ultima data am fost acum cateva luni bune... Suportzi bine caldura?/canicula ? Destul de bine.Faci des cumparaturi? (de oricare) Report
July 17, 201016 yr comment_48328 Destul de bine.Faci des cumparaturi? (de oricare) Shopingul e a doua mea natura. As muri fara el Mancati des la 10 seara? Report
July 17, 201016 yr comment_48334 Shopingul e a doua mea natura. As muri fara el Mancati des la 10 seara? Seara de seara! Ai vreo leguma preferata? Report