Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Incercari de toate felurile...

Featured Replies

Eu nu reusesc sa imi editez semnatura :lol:

Ai vrut sa o editezi si nu te-a lasat? :floare:

Nu m-a lasat! Mama ei! Sau tatal ei :lol: !

Is eu fraiera si nu stiu cum sa pun linkul ala! Nu intelg codurile astea deloc!

Eu nu reusesc sa imi editez semnatura :)

Ai vrut sa o editezi si nu te-a lasat? :lol:

Nu m-a lasat! Mama ei! Sau tatal ei :lol: !

Luanda, explica-mi exact ce vrei sa pui, si sigur vom gasi o solutie :floare:

Ai vrut sa o editezi si nu te-a lasat? ;)

Nu m-a lasat! Mama ei! Sau tatal ei :( !

Luanda, explica-mi exact ce vrei sa pui, si sigur vom gasi o solutie :D

Vreau sa fac lickul asta rosu de la semnatura sa se deschida cu un click :(

• 2 weeks later...
Nu mere, ma duc sa mai cetesc

uite,asta e un link exemplu:

Saru'mana, Maya, eu am facut taman invers, am pus pana la semnul =

Ia:

DbRfi_VVJlQ

• 3 weeks later...
  • 1 month later...

Anca, dimensiunea pozelor aici e 640 / 480. Fa-le asa la redimensionare!

Oricum, tortul e superb.Bine ca-i poza mare s-o vad si eu!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif

• 2 weeks later...

Anca, dimensiunea pozelor aici e 640 / 480. Fa-le asa la redimensionare!

Oricum, tortul e superb.Bine ca-i poza mare s-o vad si eu!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif

Incerc sa vad ce-si-cum e cu "redimensionarea" asta!

Saru'mana pt compliment!numa' ca la asa dimensiuni,se vad toate defectele :occasion14: !

Mai incerc odata!

post-181-126782161289_thumb.jpg

Asa-si-asa!...

Redimensionarea asta tre' setata la aparatu' foto?

Altadata imi ieseau normale pozele!

• 3 months later...

[b]Geany, ca sa inserezi link-uri, procedezi astfel: intai copiezi link-ul, din bara de sus:

post-46-127749713324_thumb.jpg

Sau, daca te referi strict la o anumita postare, apesi pe cifrele din dreapta si-ti apare o caseta, dai Ok si astfel ai memorat acel link:

post-46-127749715144_thumb.jpg

In momentul in care postezi, ai cateva iconite, exact deasupra casutei unde scrii. Prima iconita din dreapta mutunicilor e pentru inserat link-uri. Pe primul rand inserezi cu paste link-ul aflat in memorie, iar pe al doilea rand scrii cum vrei sa-ti apara numele, in text - pui titlul retetei sau simplu "aici", apoi apesi Insert Link:

post-46-127749716668_thumb.jpg

[color=#000080]O sa-ti apara un carnat de cifre si litere, asa trebuie sa fie. Continui cu ce ai tu de zis, apoi trimiti mesajul. La final, obtii: Link[/color][/b]

Multumesc mult foxyy,am vrut sa incerc singura dar e prea complicat pt. mine,tre' sa-i arat sotului cand o avea timp....Mi-s tuta rau ce sa fac?!nu-s facuta pt. asa ceva si pace... :pupic:

Multumesc mult foxyy,am vrut sa incerc singura dar e prea complicat pt. mine,tre' sa-i arat sotului cand o avea timp....Mi-s tuta rau ce sa fac?!nu-s facuta pt. asa ceva si pace... :drool:

Geany, ia zi-i tu ce n-ai stiut sa faci. Nu stii sa copiezi textul? Sau unde te-ai impotmolit?

Pai nu stiu nici sa copiez nici nimik am facut incercari tot ce ai spus tu,am scris separat pe o hartie si ma tot holbez la ea,ma oftic eu pe mine cat is de ''atehnica''asta ca sa ma esprim' frumos la adresa mea ,inchipuie-ti ca tot ce am reusit sa realizez a fost sa-i sterg si lui barbatmiu' tot playlistul cu adresele lui si tot nu doar adresa forumului nostru arta culinara(am vrut sa copiez linkul din bara de sus cum mi-ai aratat in prima faza)....nu ma intreba cum am reusit performanta ca habar n-am,maine cand o veni acasa dau vina pe bubulet na' :)

Deci is fara scapare...E jalee cu mine,in privinta asta cel putin :drool: nici nu-mi place si nu am chemare deloc,spre asa ceva :)

Pai nu stiu nici sa copiez nici nimik am facut incercari tot ce ai spus tu,am scris separat pe o hartie si ma tot holbez la ea,ma oftic eu pe mine cat is de ''atehnica''asta ca sa ma esprim' frumos la adresa mea ,inchipuie-ti ca tot ce am reusit sa realizez a fost sa-i sterg si lui barbatmiu' tot playlistul cu adresele lui si tot nu doar adresa forumului nostru arta culinara(am vrut sa copiez linkul din bara de sus cum mi-ai aratat in prima faza)....nu ma intreba cum am reusit performanta ca habar n-am,maine cand o veni acasa dau vina pe bubulet na' :)

Deci is fara scapare...E jalee cu mine,in privinta asta cel putin :drool: nici nu-mi place si nu am chemare deloc,spre asa ceva :)

Geany, cand vrei sa copiezi ceva, selectezi textul (stii cum?), apoi dai click dreapta din mouse si te duci la Copy (sau copiaza, nu stiu in ce limba ai tu meniul) - acum ai copiat ceea ce te intereseaza pe tine. Ca sa redai ceea ce ai copiat, pui cursorul de la mouse, apoi dai iar click dreapta si dai selectezi Paste (sau lipeste, reda.... depinde iar de limba).

Ia incearca, sa vedem daca merge...

Geany, cand vrei sa copiezi ceva, selectezi textul (stii cum?), apoi dai click dreapta din mouse si te duci la Copy (sau copiaza, nu stiu in ce limba ai tu meniul) - acum ai copiat ceea ce te intereseaza pe tine. Ca sa redai ceea ce ai copiat, pui cursorul de la mouse, apoi dai iar click dreapta si dai selectezi Paste (sau lipeste, reda.... depinde iar de limba).

Ia incearca, sa vedem daca merge...