June 28, 201016 yr comment_44410 Mai studiez.... Offf... Mda' stiu...Las' ca-mi arata barbat-miu,am vrut eu sa ma dau viteaza....Nik. deci bubuletul cred ca stie mai mult ca mine in materie de pc. Momentan ma las pagubasa... :P Report
June 28, 201016 yr comment_44411 Mai studiez.... Offf... Mda' stiu...Las' ca-mi arata barbat-miu,am vrut eu sa ma dau viteaza....Nik. deci bubuletul cred ca stie mai mult ca mine in materie de pc. Momentan ma las pagubasa... E drept ca de la distanta e mai greu cu explicatiile. Asteptam sa soseasca intaririle... Report
June 28, 201016 yr comment_44413 Daca a mai vazut cineva vreodata asa un ''antitalent ca al meu''sa-mi spuneti macar sa stiu ca nu-s singur pe lume Report
June 28, 201016 yr comment_44415 Daca a mai vazut cineva vreodata asa un ''antitalent ca al meu''sa-mi spuneti macar sa stiu ca nu-s singur pe lume Stai linistita, sunt multi cei care n-au idee sa lucre cu calculatorul! Report
June 28, 201016 yr comment_44441 Mai incerc o dataFoxyy in seara asta nu reusesc de ai mei dar luni e sotul de serviciu iar, si incerc poate m-oi descurca,pana atunci ne luptam 4 pe calculator si n-am sanse(abea pot sa trag cu ochiul la ce ati scris voi),luni pun eu coptii la punct si am mai mult timp...My link...... Report
June 28, 201016 yr comment_44445 mai incerc odata...Mancarica de ardei... Asta nu se pune,fu' baiatul meu cel mare Report
June 28, 201016 yr comment_44447 Tot io'...fratilor tineti-va ca-s singura. Paste...pasteAlte paste cu bacon...paste cu bacon Report
June 28, 201016 yr comment_44450 gata unul si gata ca sa nu uit...Multumesc Foxyyy Deci esplicatia'' mea pe scurt (ca sa nu uit)Ma duc la reteta unde vreau eu sa duc linku si dau clik pe seria aia de la forum sus,se face albastra,dau clik dreapta si dau copiaza,ma duc in discutia unde vreau sa postez linkul,dau langa mutunachi,iconita aia de-mi arata foxyy,sterg cu backspace http/;-ul ala si dau clik acolo dau lipeste, in casuta de dedesupt pun denumirea care este...si gata...add replay... Moaamma ci disteapta sunt!!... Rade ficior-miu cel mare cu gura pana la urechi,cel mic il bate si urla de rupe ca de ce face mishto de ma-sa'!!! Report
June 28, 201016 yr comment_44459 gata unul si gata ca sa nu uit...Multumesc Foxyyy Deci esplicatia'' mea pe scurt (ca sa nu uit)Ma duc la reteta unde vreau eu sa duc linku si dau clik pe seria aia de la forum sus,se face albastra,dau clik dreapta si dau copiaza,ma duc in discutia unde vreau sa postez linkul,dau langa mutunachi,iconita aia de-mi arata foxyy,sterg cu backspace http/;-ul ala si dau clik acolo dau lipeste, in casuta de dedesupt pun denumirea care este...si gata...add replay... Moaamma ci disteapta sunt!!... Rade ficior-miu cel mare cu gura pana la urechi,cel mic il bate si urla de rupe ca de ce face mishto de ma-sa'!!! Bravooooo! Iote ca ai reusit! Acu' astept beuturile... Report
June 28, 201016 yr comment_44460 Hi hi hi!!Noroc,co' plouat(cred ca ai vazut din avatar ma implora cel mic sa ies sa-i cumpar ciocolata,ca-i dependent,cica el s-a imbracat cu-n sal de-al meu si cu umbrela,zice:''ce daca ploua?!nu-i nik..vb. lui) si l-am prins pe cel mare acasa(ca altfel bantuie cu prietenii ca-i in vacanta si el)...Cat despre bautura nu am decat vin alb si bere... Report
June 28, 201016 yr comment_44461 Hi hi hi!!Noroc,co' plouat(cred ca ai vazut din avatar ma implora cel mic sa ies sa-i cumpar ciocolata,ca-i dependent,cica el s-a imbracat cu-n sal de-al meu si cu umbrela,zice:''ce daca ploua?!nu-i nik..vb. lui) si l-am prins pe cel mare acasa(ca altfel bantuie cu prietenii ca-i in vacanta si el)...Cat despre bautura nu am decat vin alb si bere... Bere io nu refuz niciodata, iar vinul ar putea aluneca si el pe gat la vale.... Report
July 7, 201016 yr comment_46042 uraa, am reusit!!!! Si ce ma bucurrrrrrrrrrrrrrr.Doamne ce ochisori ca murele are papusica Report
July 21, 201016 yr comment_48976 cum dati print screen imi ziceti si mie? ca pe bune de-mi dau seama Report
July 21, 201016 yr comment_49006 cum dati print screen imi ziceti si mie? ca pe bune de-mi dau seama https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/iamwithstupid.gifE un buton pe tastatura, pe care scrie "print screen" sau "Prt Scr". Apesi pe el, si-apoi "Ctrl+V" si-l pastuiesti in programul de poze (eu lucrez cu Irfanview si-i dau PASTE in Edit) Report
July 30, 201016 yr comment_51128 sa vedem cum e poza...prea mare?! dau edit:da,mult prea mare,deci...sa caut Irfanview?! Edited July 30, 201016 yr by Anca_B Report
July 30, 201016 yr comment_51143 Da, Ancuto, n-ar strica! Irfanul are avantajul ca-i mic, gratis si usor de manevrat! Te pot ajuta, daca ai nevoie! PM si rezolvam!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif Uite, redimensionata la 640 x 480, asa arata poza ta: Report
October 18, 201015 yr comment_60626 Geany, esti antena, da? Io-s prastie de somn, iti scriu aci apoi inclin steagu'. Daca mai ai nedumeriri, ne reauzim maine sara.... Ca sa subliniezi, ai optiunea U deasupra casutei unde scrii tu raspunsu'. Ca sa ingrosi, apesi pe B, apoi scrii textul tau intre [u] sau [b] si [/ u] sau [/ b]. Daca scrii textul in afara lor, nu se va ingrosa scrisul / sublinia. Daca apesi pe I, scrisul apare nitel culcat. Ca sa stergi o bucata dintr-un citat, pur si simplu dai delete la partea ce nu te-nteresaza. Initial avem: Stergem o bucata din postarea ta: Atentie: ca sa stergi si sa nu ramana ceva ramasite in urma, incepi cu si termini cu [/ quote]. In schimb, daca vrei sa lasi o parte din textul citat, dai delete la propozitiile ce nu le vrei. Lasi doar textul ce-l consideri tu relevant. Dumirit? Daca nu, intreaba si revin cu explicatii. Acu'-s chiauna de somn si nu cred ca mi-s prea coherenta... Report
October 18, 201015 yr comment_60629 Pare simplu tre sa fac probe si eu...cand oi putea senkiu' sigur m-ai lamurit ca tot tu m-ai invatat sa dau link,si acu' le impart in dreapta si-n stanga de numa .... Report
October 18, 201015 yr comment_60630 Pare simplu tre sa fac probe si eu...cand oi putea senkiu' sigur m-ai lamurit ca tot tu m-ai invatat sa dau link,si acu' le impart in dreapta si-n stanga de numa .... No, spor la probat! Daca nu-ti iese, insamna ca tre' sa-mi fac un drum pan' la Bacau, sa-t arat live cum se face!!! Report