April 16, 201016 yr comment_32767 Ingrediente: un muschiulet de porcun litru de laptesareuntulei extravirgin de maslinesalvie si rozmarin (cine are poate sa puna, eu nu am avut si a fost ok) Se pune muschiuletul de porc la prajit intr-o cratita cu putin unt si cu putin ulei extravirgin de masline, pana ce prinde crusta pe ambele parti.Adaugam apoi laptele, punem sare si lasam la fiert la foc mic. Report
April 16, 201016 yr Author comment_32769 Se lasa in continuare la foc mic, fara capac, pana ce laptele se ingroasa, avand grija sa-l intoarcem din cand in cand.In final va deveni asa Report
April 16, 201016 yr Author comment_32770 Am scos carnea pe o farfurie, iar sosul l-am pus in paharul de la mixer si l-am mixat bine.L-am pus peste carne Report
April 16, 201016 yr Author comment_32771 In final, pe farfurie...Un deliciu......Numai daca incercati veti sti cat e de bun! Report
April 16, 201016 yr Author comment_32773 [b]Timp total de coacere circa o ora.Va recomand sa folositi o oala antiaderenta si chiar si in acest caz sa nu lasati carnea nesupravegheata, existind riscul de a se prinde de oala .[/b] Report
April 16, 201016 yr comment_32812 Yumiiii, ce bine arata! Mai citisem pe undeva reteta asta si chiar am facut-o, acu' ceva timp, e excelenta carnita! Poze nu cred ca am, dar o sa ma benoclez prin calcularet, poate vin si io pe aici. Daca nu, cand oi face iar, ma prezint cu poz(n)ele. Report
April 16, 201016 yr Author comment_32815 Yumiiii, ce bine arata! Mai citisem pe undeva reteta asta si chiar am facut-o, acu' ceva timp, e excelenta carnita! Poze nu cred ca am, dar o sa ma benoclez prin calcularet, poate vin si io pe aici. Daca nu, cand oi face iar, ma prezint cu poz(n)ele. Multumesc Foxy! E foarte bun, carnea iese frageda si sosul..mmmmmm..e minunat dupa parerea mea.O pusesem si pe celalat forum, probabil ca de acolo o stii, spuneai tu odata ca vrei sa-l faci . Report
April 16, 201016 yr comment_32819 Yumiiii, ce bine arata! Mai citisem pe undeva reteta asta si chiar am facut-o, acu' ceva timp, e excelenta carnita! Poze nu cred ca am, dar o sa ma benoclez prin calcularet, poate vin si io pe aici. Daca nu, cand oi face iar, ma prezint cu poz(n)ele. Multumesc Foxy! E foarte bun, carnea iese frageda si sosul..mmmmmm..e minunat dupa parerea mea.O pusesem si pe celalat forum, probabil ca de acolo o stii, spuneai tu odata ca vrei sa-l faci . Asa, corect! Ei, am facut-o, numa' ca n-am apucat sa fac poze. Imediat s-a dus totul (am facut doar putina, de pofta). Tot ziceam ca repet isprava si vin cu poze, da' n-am mai apucat. Iaca-ti zic acu' saru'mana pentru masa! Report
April 16, 201016 yr Author comment_32821 Yumiiii, ce bine arata! Mai citisem pe undeva reteta asta si chiar am facut-o, acu' ceva timp, e excelenta carnita! Poze nu cred ca am, dar o sa ma benoclez prin calcularet, poate vin si io pe aici. Daca nu, cand oi face iar, ma prezint cu poz(n)ele. Multumesc Foxy! E foarte bun, carnea iese frageda si sosul..mmmmmm..e minunat dupa parerea mea.O pusesem si pe celalat forum, probabil ca de acolo o stii, spuneai tu odata ca vrei sa-l faci . Asa, corect! Ei, am facut-o, numa' ca n-am apucat sa fac poze. Imediat s-a dus totul (am facut doar putina, de pofta). Tot ziceam ca repet isprava si vin cu poze, da' n-am mai apucat. Iaca-ti zic acu' saru'mana pentru masa! Sa-ti fie de bine , las' ca vii tu cu poze data viitoare daca o sa-l faci. Report
April 16, 201016 yr comment_32854 Anny,Foarte fain arata si carnea si sosul.Cred ca se topesc in gura.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/hungry.gif Report
April 17, 201016 yr Author comment_32912 Anny,Foarte fain arata si carnea si sosul.Cred ca se topesc in gura.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/hungry.gif Exact! Iar pentru mai mult sos, se poate pune mai mult lapte . Report
April 10, 201214 yr comment_142315 Mai, eu am avut retineri, ma gandeam la un sos branzoz: Am folosit partea aia de cotlet fara os(lonza), care daca nu o gatesti cum trebuie iese o talpa, seaca si insipida: A iesit moale si suculenta.Manu a mancat cate doua felii.Any Garnitura: dovlecei la vapori. Report
April 10, 201214 yr comment_142323 Fata, tu esti fantastica, ca am facut mai toate retetele tale.Pentru ca stiu ca-mi ies si ca-mi plac.Punct! Report
April 10, 201214 yr Author comment_142348 Fata, tu esti fantastica, ca am facut mai toate retetele tale.Pentru ca stiu ca-mi ies si ca-mi plac.Punct! Eu nu pot decat sa ma bucur !!!!!! Report
April 10, 201214 yr Author comment_142398 Inca o reteta frumoasa! Geany, sa vezi ce bun e cand ma bag cu painea in sosul din farfurie ! Report
April 10, 201214 yr comment_142400 Inca o reteta frumoasa! Geany, sa vezi ce bun e cand ma bag cu painea in sosul din farfurie !Mnee! Te urasc ..da' te iubesc Mi-e o foame asi manca si o talpa de pantof Report
April 10, 201214 yr Author comment_142404 Inca o reteta frumoasa! Geany, sa vezi ce bun e cand ma bag cu painea in sosul din farfurie !Mnee! Te urasc ..da' te iubesc Mi-e o foame asi manca si o talpa de pantof Geany cand ti-e foame mananca un mar sau un morcov. Report
April 11, 201214 yr comment_142415 Inca o reteta frumoasa! Geany, sa vezi ce bun e cand ma bag cu painea in sosul din farfurie !Mnee! Te urasc ..da' te iubesc Mi-e o foame asi manca si o talpa de pantof Geany cand ti-e foame mananca un mar sau un morcov. Si tu Brutus?! acelasi raspuns mi l-a dat Stelina ezact' anul trecut ... ... Eu am mancat in Italia facut asa cu sos de lapte piept de curcan .Tot asa felii si cu sos de lapte ,e f. bun si fraged si delicat Report
April 11, 201214 yr comment_142440 Cand ma intorc acasa din preumblari dupa Paste, o sa fac si eu asta!! Neaparat! Uitasem ca mi-am zis ca trebuie incercat, noroc cu Lili ca a ridicat reteta! Report
April 11, 201214 yr Author comment_142513 Si tu Brutus?! acelasi raspuns mi l-a dat Stelina ezact' anul trecut ... ... Eu am mancat in Italia facut asa cu sos de lapte piept de curcan .Tot asa felii si cu sos de lapte ,e f. bun si fraged si delicat Geaninoooo eu sunt tare la dat sfaturi, la pus in practica e mai greu. Cand ma intorc acasa din preumblari dupa Paste, o sa fac si eu asta!! Neaparat! Uitasem ca mi-am zis ca trebuie incercat, noroc cu Lili ca a ridicat reteta! E bun tare, o sa-ti placa, ai sa vezi ! Report
April 11, 201214 yr comment_142522 Am incredere ca tot ce am incercat de la tine, mi-a placut! Si nu numai mie ci si altora. Report