March 31, 201313 yr comment_192027 Cerra, spune-mi te rog, pe langa mar si seminte ce fel de legume ai mai pus? in poza nu se vad ardeii kapia copti ca sunt dedesupt. Sarmale cu samburi de dovleac, mar si legume [b]Ingrediente 150 g samburi de dovleac decojiti si rasniti in rasnita de cafea 1 cana de 250 gr de orez (eu basmati)3 ciuperci crude taiate marunt3 cepe mari1 lingura boia dulce de ardei piper sare legume deshidratate vreo 2 linguri cimbru garam masala 1 lingura 1 mar mijlociu taiat patratele 1 morcov ras ulei varza acra (aici nu stiu sa zic ce si cum, ptr ca eu am avut doua verze nu mari dar cu multe foi) [/b] [b]Mod de preparare: Se caleste ceapa cu ulei si putina apa 1/2 de ceasca. Se lasa putin sa se inmoaie, apoi se adauga ciupercile si se calesc impreuna pina mai seaca putin din apa ce o lasa ciupercile. Se ia tigaia jos dupa foc, se adauga celelalte ingrediente se amesteca totul , se lasa sa se racoreasca, apoi se impacheteaza sarmalele. Ies cam 30-35 depinde cat de mari le face gospodina.Eu le`am fiert in kucta 1 ora cu apa fierbinte pusa cat sa fie la egalitatea lor in oala si exact 1 ora de cand a inceput kucta sa pufaie. Le`am lasat asa in kucta pina cand am mincat din ele azi.[/b] Report
March 31, 201313 yr comment_192039 tare asta cu garam masala la sarmalele de post! fusion de fusion! Report
March 31, 201313 yr comment_192068 tare asta cu garam masala la sarmalele de post! fusion de fusion! No, mai Moatzo care`i baiul cu garam masala me? Ce are ca e prezent sarmele mele ? cine nu are gata cumparat isi poate face acasa. Garam Masala este un mix de condimente obtinut din cardamom, chimion, coriandru, dafin, nucsoara, piper, cuisoare, scortisoara - si se foloseste in preparatele indiene. Dc nu si in sarmele mele??????? Eu si orez simplu fac cu garam masala. Report
April 1, 201313 yr Author comment_192231 Gela, ce-mi faci tu mie...... Mi-ai facut pofta de sarmale. N-am varza, dar mai am ceva frunze de vita de vie. Sa vad cum stau cu timpul saptamana viitoare, poate sarmalesc si eu.. Hai sa-ti trimit eu varza, ca sarmale mai sunt doar cateva!P.S.Daca ma gandesc bine, vin marti la Bucuresti, pot sa-ti aduc...Ne vedem????? Lasa varza...... ne vedem??? Report