April 23, 201016 yr comment_33750 [center][color=#4B0082]La multi ani, Maya! Iti doresc multa sanatate si o viata lunga alaturi de cei dragi! ;) ;) [/color][/center] Multumesc,Cosmina! Iti urez ca abia de acum sa vina partea cea mai aventuroasa a acestei fantastice calatorii numita viata:) La multi ani! Lori,merci!Te pup! La multi ani Maya si tot ce-ti doresti ! Any,multumesc draga mea! Report
April 23, 201016 yr comment_33752 La multi-multi ani,draga Maya!Sa ai parte de multa sanatate si pace ,alaturi de cei dragi! Multumesc,draga Anca! La multi ani, sorella mea! Grazie,sorella mea! La multi ani, Maya! Sa ne delectezi in continuare cu minunatele tale creatii!Merci,Kira! Maya , La multi ani , sanatate si fericire alaturi de familia ta cea frumoasa.o mana de lalele din gradina.... Multumesc mult pentru lalele.Le iubesc! Report
April 23, 201016 yr comment_33753 [center]Mihaela, iti doresc sanatate si multa inspiratie in a-i rasfata zilnic pe cei dragi tie, si implicit pe noi, cu retete inedite. http://img255.imageshack.us/img255/4637/multiani.jpg[/center] Dana,multumesc draga mea! Maya, la multi ani fericiti, plini de armonie si bucurii! Te pupacesc cu cel mai mare drag!! Iepurasule drag,merci!Mi-e dor de tine! [center][/center] Piscotelu meu,merci mult! Report
April 23, 201016 yr comment_33754 La multi ani,fericiti si sanatosi!!!!!!! Mamistef,merci La multi ani cu sanatate! Gloxi,merci La multi multi multi multi muuuulti ani fericiti, MAYA! Geomy,merci!La multi ani,draga mea! La multi ani cu sanatate! Mimi,te pup!Merci La multi ani Maya si sa indeplineasca tot ceea ce-ti doresti! Ambra,multumesc Report
April 23, 201016 yr comment_33756 Miha draga, iti doresc reusinta in toate, multa sanatate siLa multi ani!L.G. Cami :floare: Cami,merci,draguta mea! La mulţi ani Maya, multă sănătate şi numai bine! Merci,Puiule! La multi ani Maya, sanatosi si fericiti alaturi de cei dragi! Merci,Taylor Report
April 23, 201016 yr comment_33761 Iti doresc sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sanatate si multe realizari. Mariette,merci .floare: La multi ani!!! multa sanatate si tot ce e mai bun in viata Boni,Merci Cuscra draga, sa fii maxim fericita si iubita toata viata ta! Cara mia,te pup! merci Report
April 23, 201016 yr comment_33762 La multi ani Maya, sa ai parte de multa sanatate si fericire! Sa ne incanti mereu privirile cu ceva bun si foarte aratos!http://i192.photobucket.com/albums/z170/livia11/cos-cu-flori-1.jpg Livia,merci [center]La multi ani fericiti! Multa sanatate si impliniri! [/center] Luminis,Merci .floare: La Multi Ani,Maya!O viata fericita si cer senin! Eataly,muza mea draga!merci Report
April 23, 201016 yr comment_33764 La multi ani, Maya!!! Multumesc,Olguta [size=3][font=Century Gothic]Maya draga, sa ai parte numai de lucruri bune si de multa dragoste! La multi ani! [/font][/size] Merci,Laura La multi ani sanatosi si buni Maya!! Merci,zerda! Maya, iti urez din toata inimaLa multi ani!Fericire, sanatate si tot ce iti doresti tu, sa se implineasca.Carmen,merci draga mea! Report
April 23, 201016 yr comment_33770 La multi ani cu sanatate si la multi bani. Restul le rezolvi singura. http://www.floriintimisoara.ro/flori-florarie-online/11-Roze-poza-t-P-n-buchet-rotund-mare.jpg Merci,Rares! La multi ani si numai bucurii cu duiumul sa ai Merci,Nico La multi ani, Maya! O viata plina de dragoste si multe impliniri.Cu drag, un pisoi de ciocolata si-o http://image3.examiner.com/images/blog/EXID26871/images/Godiva_kitty.jpg Multumesc,Bonicelli! La multi ani! Si sanatate deplina ca sa poti sa realizezi tot ceea ce-ti doresti!Yoyo,merci La multi ani Maya, multa, multa sanatate tie si celor dragi tie! Elena,merci Report
April 23, 201016 yr comment_33772 La multi ani, draga mea!Numai ginduri bune de la mine!Merci,Ralu dragule! La multi ani fericiti! Merci,Laura Report
April 23, 201016 yr comment_33773 La multi ani fericiti Maya! si un din toata inima Merci,draga Oana! La multi ani de-mpliniri, sanatate si fericire.Sa-ti fie viata vesnic plina de soare si bucurii! Zozo,merci La multi ani MAYA! Bimbi,merci Report
April 23, 201016 yr comment_33774 La multi ani,si multe bucurii! Ramy,merci La multi ani! Iti urez o viata lunga si frumoasa langa familia ta Amy,merci Report
April 23, 201016 yr comment_33775 ''La multi ani ''!!!draga Maya,sincer ''din cauza ta(fara sa supar pe nimeni)am indraznit sa ma inscriu prima oara pe forum tie m-am adresat prima oara desi va urmaream din umbra de multa vreme...sotul si acum spune hai vezi ce mai spune ''maya''adica ma lasa si pe mine la calculator...Oricum un sincer ''La multi ani''!!!din suflet si multa sanatate si sa fii iubita''.... Geany,merci draguta mea! Lasa-l si pe sotior din cînd în cînd la computer (dar nu prea des! ) Report
April 23, 201016 yr comment_33776 LA MULTI ANI !Sanatate , fericire si impliniri mult dorite .Carmen,merci Maya, la multi ani fericiti langa toti cei pe care-i iubesti!Sa fii sanatoasa si sa ai parte de multe bucurii! Merci,moatzo! LA MULTI ANI cu tot ce-ti doresti sa faci, cu sanatate, liniste si impliniri nenumarate. te pup cu drag si-mi cer iertare de intarziere. Merci,greierasule! Te pup La multi ani! Sanatate si tot ceea ce iti doresti.Gabriela,merci! .floare: Report
April 23, 201016 yr comment_33777 LA MULTI ANI!!! cu bucurii, sanatate, fericire, dragoste, impliniri si tot ce este mai minunat pe lumea aceasta!!!Pupici dulci de la noi si de la Cody!!!Sa te bucuri de fata ta!!!! Asta este noua mascota a familiei: Gio,merci! Vaaai cît e de dulcic!Banuiesc ca o sa gasesc mai multe despre el la animalute! Report
April 23, 201016 yr Author comment_33802 Draga mea,Uma!Multumesc mult pentru urarile scrise,cîntate,vorbite,toarse si mieunate!Sînteti minunate!Va iubesc! Sentiment reciproc !Dupa ce am inchis telefonul Maya mea a inceput sa "vorbeasca" mai cu foc - am certat-o ca nu a avut conversatia mai lunga cu soacra-sa Report
April 23, 201016 yr comment_33808 [size=4][color=#FF0000]MAYA[/color],[/size][size=4][color=#FF0000][center]iti doresc sa fii sanatoasa si fericita,si ca o prmavara nesfarsita sa-ti fie viata! LA MULTI ANI![/center][/color][/size] [center][/center] Report
April 23, 201016 yr comment_33850 La multi ani! Sa ai parte de tot ceea ce este mai bun si mai frumos pe lume. Sa fii fericita alaturi de familia ta si sa ai parte de bucurii. Report
April 24, 201016 yr comment_33902 La multi ani! multa sanatate, fericire iti urez din tot sufletul Report
April 24, 201016 yr comment_33930 La multi ani! Multa sanatate si tot ce iti doresti! http://www.newanimated.com/wp-content/uploads/2009/05/goodmorning4.jpg Report
April 24, 201016 yr comment_33963 Draga mea,Uma!Multumesc mult pentru urarile scrise,cîntate,vorbite,toarse si mieunate!Sînteti minunate!Va iubesc! Sentiment reciproc !Dupa ce am inchis telefonul Maya mea a inceput sa "vorbeasca" mai cu foc - am certat-o ca nu a avut conversatia mai lunga cu soacra-sa Era prea de dimineata,fata vroia dragoste de mama! Report
April 24, 201016 yr comment_33966 La multi ani! Sa ai parte de tot ceea ce este mai bun si mai frumos pe lume. Sa fii fericita alaturi de familia ta si sa ai parte de bucurii.Merci,Julix! Report