April 24, 201016 yr comment_33991 Mie mi-au placut enorm.Si cum am mai spus:traiasca multiculturalismul, reteta e ca-n bucatariile grecesti!Nu spun tavernele grecesti, ci asa cum am gasit-o la prietenii nostri greci.In bucataria familiei normale. Ardei, spalati si cratati de seminte, am pastrat capacelul-4 bucati mici, cat pumnul.Doi cartofi mici fierti fara coaja.Un morcov fiert.O cutie ton scursa(ulei sau suc propriu).Suc de rosii. Am zdrobit cu furculita morcovii si cartofii, am adaugat tonul.Eventual patrunjel.Sare si piper. Am umplut ardeii cu compozitia de legume si peste. I-am asezat intr-o tava si am umplut cu suc de rosii . Am copt la cuptor 200 grade cam 40 de minute. I-am servit cu branza feta rasa deasupra. Si gata, buni si simpli. Report
April 24, 201016 yr comment_33995 Vai Etali ce apetisanti pot sa arate,ardeii astia galbeni sun f.''fotogenici'',pare o reteta tare interesanta... Report
April 24, 201016 yr comment_33999 Arata super si par o combinatie tare reusita... Am sa-i incerc cand or sa apara ardeii romanesti ca-s mai gustosi Report
April 24, 201016 yr comment_34007 Eu fac sarmale cu ton si cu orez. Aveam in plan peste vreo saptamana sa fac din nou si atunci as fi picat cu reteta. Cred ca o sa pun de o combinata (nordica sau alpina , vad eu cum impac si capra si varza). Report
April 24, 201016 yr comment_34060 eu nu am facut niciodata reteta asta si nici nu-mi dadea prin cap.ca sa vezi ce inseamna sa calatoresti si ce importante au fost marile descoperiri geografice.ce ardei umpluti cu peste cum am mancat in delta,nu am mai mancat nicaieri.eu nu am avut curajul niciodata sa fac asta,din cauza ca eu nu aveam toti pestii aia proaspeti care ii aveau ei,plus legumele alea extraordinare din gradina lor. Report
April 25, 201016 yr Author comment_34073 Vai Etali ce apetisanti pot sa arate,ardeii astia galbeni sun f.''fotogenici'',pare o reteta tare interesanta... La cat e de simpla, e extraordinara si n-as survola pentru nimic in lume peste telemeaua(feta) rasa la sfarsit. Arata super si par o combinatie tare reusita... Am sa-i incerc cand or sa apara ardeii romanesti ca-s mai gustosi Ai dreptate Olguta!Cu ardeii aia ai nostrii or sa iasa o minune. Eu fac sarmale cu ton si cu orez. Aveam in plan peste vreo saptamana sa fac din nou si atunci as fi picat cu reteta. Cred ca o sa pun de o combinata (nordica sau alpina , vad eu cum impac si capra si varza). Vezi ce combinatii faci, dar sa ne zici si noua! eu nu am facut niciodata reteta asta si nici nu-mi dadea prin cap.ca sa vezi ce inseamna sa calatoresti si ce importante au fost marile descoperiri geografice.ce ardei umpluti cu peste cum am mancat in delta,nu am mai mancat nicaieri.eu nu am avut curajul niciodata sa fac asta,din cauza ca eu nu aveam toti pestii aia proaspeti care ii aveau ei,plus legumele alea extraordinare din gradina lor. Eu in Grecia n-am fost niciodata.Dar aici in It e plin de emigranti de toate natiile.Si cum noi mamele in parc, in fata gradinitei, vorbim de copii, de mancare...De la banala intebare:ce gatiti diseara? Report
May 11, 201016 yr comment_36790 Cand am sa gasesc niste ardei frumosi am sa o prestez cu siguranta... soata mea e fan ton, asa ca am sa-i fac o surpriza. Multumesc pt idee si reteta! Sorina Report