November 30, 200916 yr comment_2937 Muffins cu usturoi si ierburi 4 catei de usturoi1 legatura de ierburi1 ceapă 100 g jambon afumat250 g faina2 lingurite praf de copt½ lingurita bicarbonat de sodiu¼ lingurita sare piper negru – dupa gust2 oua50 ml ulei de masline20 g branza rasa250 ml lapte 1. Tocam usturoiul si ceapa. Tocăm verdeata si jambonul 2. Amestecam faina cu praful de copt, bicarbonatul , sarea si piperul. Adaugam ceapa, verdeata si jambonul. 3. Intr-un alt castron batem ouale cu uleiul, branza si laptele. Incorporam aici celelalte ingrediente uscate. 4. Umplem formele de muffins ¾. Coacem cca 20 minute Rezultatul final este acesta: Sunt excelente ca si aperitiv, sau de pus la pachetel, la scoala si serviciu Report
November 30, 200916 yr comment_2941 Minunati muffinsi astia Issis !O sa-i fac pe saptamana viitoare, mai am kaizer din Ro afumat . Report
November 30, 200916 yr Author comment_2945 Minunati muffinsi astia Issis !O sa-i fac pe saptamana viitoare, mai am kaizer din Ro afumat . N-ai sa regreti! Spor la treaba! Report
November 30, 200916 yr comment_2972 Minunati muffinsi astia Issis !O sa-i fac pe saptamana viitoare, mai am kaizer din Ro afumat . N-ai sa regreti! Spor la treaba! Formele tale sunt din hartie sau din silicon?Ca le vad mai tapene asa. Report
November 30, 200916 yr Author comment_2988 Formele sunt din silicon, dar am facut reteta si in tava teflonata de muffins. Report
November 30, 200916 yr comment_3061 Formele sunt din silicon, dar am facut reteta si in tava teflonata de muffins. Ok, multumesc. Report
November 30, 200916 yr comment_3063 Issis, arata tare apetisanti muffinsi tai, innmod sigur ii voi face acu de Sarbatori! Report
November 30, 200916 yr Author comment_3071 Issis, arata tare apetisanti muffinsi tai, innmod sigur ii voi face acu de Sarbatori! Aceste aperitive fac impresie buna la musafiri si sunt foarte gustoase. Am facut si varianta cu ciuperci in loc de jambon. Au fost la fel de bune. Report
December 14, 200916 yr comment_9180 Issis, am prestat azi muffins-urile tale, multzam. intrebare: de ce mi s-au dezlipit cu dificultate de pe formele de hartie? :roll: Report
December 15, 200916 yr Author comment_9441 Poate ar fi fost bine sa ungi cu putin ulei hartiutele...Eu nu am facut niciodata in forme de hartie, doar in cele de silicon. Nu a fost nevoie sa ung si s-au desprins perfect, pastrand marginea ondulata a formei Report
December 15, 200916 yr comment_9559 Issis, branza se pune numai 20 g? Mi se par foarte apetisante muffins-urile astea, vreau sa le incerc miine. Report
December 16, 200916 yr comment_9592 Issis, branza se pune numai 20 g? Mi se par foarte apetisante muffins-urile astea, vreau sa le incerc miine. eu am pus mai multa branza (oare de asta s-au lipit de hartii? :? ) Report
December 16, 200916 yr comment_9604 Scuze ca ma bag ca musca-n lapte, dar dupa mine s-au lipit pentru ca nu au unt in compozitie sau ulei.Eu de obicei muffinsii ( dulci sau sarati ) daca n-au unt sau ulei in compozitie ii coc direct in forma fara sa pun hartie.E mai naspa ca trebuie unsa fiecare forma si tapetata cu faina, dar nu se mai lipesc. Report
December 16, 200916 yr Author comment_9633 Scuze ca ma bag ca musca-n lapte, dar dupa mine s-au lipit pentru ca nu au unt in compozitie sau ulei.Eu de obicei muffinsii ( dulci sau sarati ) daca n-au unt sau ulei in compozitie ii coc direct in forma fara sa pun hartie.E mai naspa ca trebuie unsa fiecare forma si tapetata cu faina, dar nu se mai lipesc. Totusi aceasta reteta are ulei de masline in compozitie...Eu am facut-o de zeci de ori si nu s-au lipit Report
December 16, 200916 yr Author comment_9713 Imi cer scuze, nu am observat uleiul la ingrediente. nu-i bai... Report
December 16, 200916 yr Author comment_9721 Issis, branza se pune numai 20 g? Mi se par foarte apetisante muffins-urile astea, vreau sa le incerc miine. La inceput cantaream branza si puneam 20 g , dar dupa mai multe ture am renuntat la cantar si am pus la ochi, oricum mai mult de 20g. Aceste muffins ma scot mereu din incurcatura cand am de pregatit rapid aperitive Se poate jongla cu aluatul: se pot pune ciuperci calite, sau cubulete de ardei rosu si galben, masline tocate...Niciodata nu am dat gres, indiferent ce am adaugat Report
December 16, 200916 yr comment_9740 Issis, branza se pune numai 20 g? Mi se par foarte apetisante muffins-urile astea, vreau sa le incerc miine. eu am pus mai multa branza (oare de asta s-au lipit de hartii? :? ) Eu am patit asa cand am avut hartie proasta. Report
December 16, 200916 yr comment_9904 Ma bate gîndul sa testez reteta înlocuind o parte din lapte, brînza, ierburile tocate si usturoiul cu o portie buna de Boursin Va tin la curent despre rezultate. Report