May 27, 201016 yr comment_39138 Reteta o am din cartea "Pazzi per il cioccolato" si de la reteta originala am modificat un singur ingredient:ciresele insiropate.Eu le-am inlocuit cu visine din dulceata facuta de mama. 500 gr visine sau cirese din dulceata, eventual compot2 linguri de sirop, scurs din fructe3 oua250 gr zahar125 gr unt moale60 ml ulei125 gr ciocolata lapte topita335 gr faina1 lingura praf de copt200 gr iaurt gras175 gr ciocolata bucati Visinele le-am scurs bine, dar am pastrat doua linguri de sirop.Ouale le-am batut bine cu zaharul. Am adaugat uleiul si untul, am amestecat bine.Am adaugat si ciocolata cu lapte topita pe baie de aburi. Am adaugat faina amestecata cu praful de copt, iaurtul si cele doua linguri de sirop, visinele si ciocolata bucati. Am turnat compozitia intr-o forma de tort rotunda, cu peretii detasbili si am copt pentru 1 ora la 180 de grade. Combinatia visine(cirese) pentru mine e de vis. Report
May 27, 201016 yr comment_39147 Asa, deci, visine si ciocolata... concluzie: e a mea. Cat de curand va fi a mea. Multam de idee! Sorina Report