June 1, 201016 yr comment_39837 O reteta simpla si buna.Eu am avut 3 puisori de caracatita decongelati. Intr-o tigaie incapatoare(vasul meu de lut e mic, am adaugat caracatitele dupa ce s-au "micsorat " un pic) am pus 3 linguri de ulei si un catel de usturoi.Dupa un minut doua, am adaugat caracatita, am calit rapid.Am adaugat rosii cerry taiate in doua.O frunza de dafin si am acoperit. Nu e nevoie de sare.In 30 -40 de minute au fost gata. Report
June 2, 201016 yr comment_40236 Le ador gatite cu rosii...dar eu nu gasesc niciodata pui, iau tot timpul caracatita mare. e bun oricum si asa. foarte gustoasa. Report
June 3, 201016 yr Author comment_40410 Le ador gatite cu rosii...dar eu nu gasesc niciodata pui, iau tot timpul caracatita mare. e bun oricum si asa. foarte gustoasa. Kira eu am ajuns la cocluzia ca: cu cat e mai mare caracatita, cu atat e mai buna!Dureaza un pic mai mult, dar e mai buna!Din nefericire nu reusesc sa ajung mereu la pescarie, si mai cumpar si din magazin congelate. Report
June 4, 201016 yr comment_40760 Kira eu am ajuns la cocluzia ca: cu cat e mai mare caracatita, cu atat e mai buna!Dureaza un pic mai mult, dar e mai buna!Din nefericire nu reusesc sa ajung mereu la pescarie, si mai cumpar si din magazin congelate. chiar ca nu stiam ca astea mari sunt mai bune...dar astea mici sunt foarte decorative. ...eu sunt norocoasa, am piata langa mine. Report
June 5, 201016 yr comment_40849 Lovely! Tare as vrea sa ma mai duc prin Metro sa iau, dar cum nu am permis...nuah de unde as putea s ale iau. Eu le-as manca oricum. Si painica aia de alturi imi face pofta rau. Report
June 5, 201016 yr comment_40900 ce bine arata tb sa caut si eu caractitzoi sa fac.Daca nu gasesc proaspat am sa iau congelat ca asa am vazut sigurLapo incearca pe la Real poate gasesti. Report