June 12, 201016 yr comment_41978 bunaCaut sa aflu cum se face o reteta africana care are in compozitie banane ,ananas,pui si orezDeci va fi ziua omului meu si as dorii sa-i prepar aceasta reteta pe care el o minca -cind era copil-la uncghiul lui ce a lucrat in cadrul armatei belgiene din Africamultumesc Report
June 12, 201016 yr comment_41983 Daca pomenesti de armata belgiana, inseamna ca te referi in linii mari la partea centrala a africii, despre cum se gateste acolo nu am informatii. Insa in Kenya mincam des banana curry cu coconut rice, sau curry de ananas copt cu orez si spanac. Banana respectiva are gust de cartof, se numeste daca nu ma insel plantain. Ananasul e mai putin dulce, adica cules mai devreme. Un fel de mincare sa uneasca toate ingredientele enumerate de tine nu stiu...insa retete de curry de banana sau ananas servite cu orez se gasesc online. Report
June 12, 201016 yr Author comment_42002 Daca pomenesti de armata belgiana, inseamna ca te referi in linii mari la partea centrala a africii, despre cum se gateste acolo nu am informatii. Insa in Kenya mincam des banana curry cu coconut rice, sau curry de ananas copt cu orez si spanac. Banana respectiva are gust de cartof, se numeste daca nu ma insel plantain. Ananasul e mai putin dulce, adica cules mai devreme. Un fel de mincare sa uneasca toate ingredientele enumerate de tine nu stiu...insa retete de curry de banana sau ananas servite cu orez se gasesc online.multumesc sincer de raspuns ...ma crezi ca nu ma asteptam?Sora sotului isi aduce si ea aminte de mincare se cheama MOAMBE dar cum se face, ce exact e in ea ....incerc sa ma pierd prin paienjenisul netului poate,poate si o Report
June 12, 201016 yr Author comment_42005 Daca pomenesti de armata belgiana, inseamna ca te referi in linii mari la partea centrala a africii, despre cum se gateste acolo nu am informatii. Insa in Kenya mincam des banana curry cu coconut rice, sau curry de ananas copt cu orez si spanac. Banana respectiva are gust de cartof, se numeste daca nu ma insel plantain. Ananasul e mai putin dulce, adica cules mai devreme. Un fel de mincare sa uneasca toate ingredientele enumerate de tine nu stiu...insa retete de curry de banana sau ananas servite cu orez se gasesc online.multumesc sincer de raspuns ...ma crezi ca nu ma asteptam?Sora sotului isi aduce si ea aminte de mincare se cheama MOAMBE dar cum se face, ce exact e in ea ....incerc sa ma pierd prin paienjenisul netului poate,poate si o am gasit astahttp://www.marmiton.org/Recettes/Recette_poulet-a-la-moambe_11099.aspxacuma unde gasesc eu sosul moambé in Creta?Ce o fi in el? Report
June 12, 201016 yr comment_42019 uite ce am gasit eu pe net"To prepare the Moambe Sauce:In a large saucepan, melt the butter and sauté the onion until golden brown. Add the nutmeg and tomato sauce and simmer about 5 minutes. Add the chicken and simmer over low heat, covered, about 10 minutes. Stir in the peanut butter and simmer another 5 minutes. Serve with rice or couscous." Report
June 12, 201016 yr Author comment_42022 uite ce am gasit eu pe net"To prepare the Moambe Sauce:In a large saucepan, melt the butter and sauté the onion until golden brown. Add the nutmeg and tomato sauce and simmer about 5 minutes. Add the chicken and simmer over low heat, covered, about 10 minutes. Stir in the peanut butter and simmer another 5 minutes. Serve with rice or couscous."sarut mina !! :D Report
June 13, 201016 yr comment_42127 Moambe, sau Mwambe este sosul de palmier si cred ca se poate înlocui cu ulei de palmier filtrat, sau în cel mai rau caz cu unt de arahide. Report
June 13, 201016 yr Author comment_42146 Moambe, sau Mwambe este sosul de palmier si cred ca se poate înlocui cu ulei de palmier filtrat, sau în cel mai rau caz cu unt de arahide. :pupic: Report