Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Muzica pentru cardio

Featured Replies

Fetelor un o imbratisare la toate.Imi umplu mp3-ul.Va mai pun si eu una:

Lore, Monti sper sa mearga :

Ohh Chicane ...the best!

Merge video ul :)

• 3 weeks later...

M_rules, asta e cantata de evrei polonezi? Cam cu accent din asta vorbesc germana :) Misto tare!

Nu stiu, n am gasit info despre cine o canta. Mi s a parut mie ca suna a ceva germana, cateva cuvinte pronuntate mai ciudat:)))) dar e tare melodia :)

• Author

E foarte misto! Abia acum am reusit sa ti le ascult pe toate.

Mie imi place din ce in ce mai mult Stromae, e tare gagiul. De la tarii din anii '90 incoace numai Van Burren si alti cativa ce is mai buni si Stromae original. In rest multe remixuri ieftine si neatragatoare.

http://www.youtube.com/watch?v=KEHivvKO2tE&feature=related

E foarte misto! Abia acum am reusit sa ti le ascult pe toate.

Mie imi place din ce in ce mai mult Stromae, e tare gagiul. De la tarii din anii '90 incoace numai Van Burren si alti cativa ce is mai buni si Stromae original. In rest multe remixuri ieftine si neatragatoare.

Misto melodia :floare: Asa e, stromae vad ca scoate melodii bune :sad3: nu prea mai sunt multi buni, din pacate.

Mistoo melodiile, ultima e funny. Haioase si versurile (am inteles cam 70%) :lol:)

• Author
La plus belle culotte, hihihihi. Mhm, like it. Pana acum am stat la corectat si sincer, mai am inca 60 teze si mie imi vine sa ma tot duc :lol:

La plus belle culotte, hihihihi. Mhm, like it. Pana acum am stat la corectat si sincer, mai am inca 60 teze si mie imi vine sa ma tot duc :lol:

Sa ti mai treaca supararea (putin off topic ca nu e foarte ritmata) uite o voce superba (e tipa de la royksoop):

http://www.youtube.com/watch?v=jWFb5z3kUSQ

• Author

Mmmmm, prima imi aduce aminte de nopti intregi dansate in Maxx, Regie. Excelent ritm. Pe vremea aia mergeam cu prietenii de facultä. Unul din ei era impatimit rau si visa sa ajunga DJ in Germania. Eu ziceam ca vreau Nord America...in Germania nu m-as vedea in veci. El e in Canada acum :idea:

Hai sa iti dau un hint: mergi pe bfbs-radio.com si asculta acolo clubculture :D Sper sa iti mearga. :D

Mmmmm, prima imi aduce aminte de nopti intregi dansate in Maxx, Regie. Excelent ritm. Pe vremea aia mergeam cu prietenii de facultä. Unul din ei era impatimit rau si visa sa ajunga DJ in Germania. Eu ziceam ca vreau Nord America...in Germania nu m-as vedea in veci. El e in Canada acum :D

Hai sa iti dau un hint: mergi pe bfbs-radio.com si asculta acolo clubculture :D Sper sa iti mearga. :D

Funny si fiecare a ajuns in locul dorit de celalalt :D))

Am ascultat putin ieri, misto melodiile :D Mersi.

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • Author

M_, imi place mult ritmul aleia cu Edward Maya. Doar accentul e un pic...asa si pe dincolo. O propuneam la BFBS, un post de radio englezesc. Toata Europa e innebunita acum dupa Alexandra Stan si eu ma bucuuuuur ca in sfarsit aud si eu in 6 ani ceva bun la radio despre Romania :D

http://www.youtube.com/watch?v=CK8VDH_59TA

M_, imi place mult ritmul aleia cu Edward Maya. Doar accentul e un pic...asa si pe dincolo. O propuneam la BFBS, un post de radio englezesc. Toata Europa e innebunita acum dupa Alexandra Stan si eu ma bucuuuuur ca in sfarsit aud si eu in 6 ani ceva bun la radio despre Romania :angryfire:

Da, da, da: imi place mult si asta :help: