June 26, 201016 yr comment_44254 Eu am folosit sold de curcan dar se poate folosi la fel de bine pieptul de pui.Se taie fisii, bucatele, important e sa fie destul de mici si se coc, ori pe gratar ori in tigaie cum am facut eu, evident fara a adauga absolut nimicSe taie marunt verdeata, fiecare ce are si ce ii place, eu am avut leustean, patrunjel si maggioranaSe amesteca bucatile de carne cu ulei de masline extravirgin evident, daca place si se doreste un pic de otet, eu am pus citiva stropi de otet de miere, sare si piper, se amesteca si se lasa la frigider o zi.Scoase cu putin timp inainte de a le servi ca sa nu fie foarte reci, sunt excelente acum pe caldura. Report
June 26, 201016 yr comment_44257 ia, ceva simplu, iute de facut (cred ca si mai iute de mancat) si light, nu?multu de idee p.s. ce mai faceti? au trecut examenele? Report
June 26, 201016 yr Author comment_44259 ia, ceva simplu, iute de facut (cred ca si mai iute de mancat) si light, nu?oh yesss, toate la un loc p.s. gata, am terminat, luni se afiseaza rezultatele de la oral si joi terminam inscrierea la liceu Report
June 29, 201016 yr comment_44545 poimaine comit si eu mult succes mai departe si o vacanta cat mai frumoasa(ca sigur o meritati cu totii) Report
June 29, 201016 yr Author comment_44569 Multumesc De azi a inceput scoala de conducere pentru carnetul de motocicleta. Eu azi am luat iar piept de curcan si le fac iar miine pentru ca sunt comode de tinut in cutie la frigider, le scot cu juma de ora inainte de a le minca, sunt bune si la cutiuta pentru pachet la serviciu.Il mai facusem in stilul asta copt la microunde acu citiva ani, dar asa imi place mai mult pentru ca are gustul de asa zis prajit. Report
June 29, 201016 yr comment_44577 Multumesc De azi a inceput scoala de conducere pentru carnetul de motocicleta. Eu azi am luat iar piept de curcan si le fac iar miine pentru ca sunt comode de tinut in cutie la frigider, le scot cu juma de ora inainte de a le minca, sunt bune si la cutiuta pentru pachet la serviciu.Il mai facusem in stilul asta copt la microunde acu citiva ani, dar asa imi place mai mult pentru ca are gustul de asa zis prajit. good idea, ca tocmai ma gandeam ce sa-mi pun de mancare la pachet (in iulia am program incarcat, toata ziua pe drumuri)mai da-mi idei de-astea cu mancare la cutie pt. zile caniculare Marco, bafta la scoala pt. patentino! Report
June 29, 201016 yr Author comment_44586 Sa fie Pe miine Stefano are carnea asta cu salata de dovlecei a lui Dragos iar pe poimiine manzo con rucola. Report
June 30, 201016 yr comment_44639 Adriana, nu cumva ai vrut sa spui:" fara a se adauga nimic" si nu " fara a ajunge absolut nimic", ca daca nu ajunge absolut nimic, nu prea vad necesitatea punerii in tigaie?!?Si "otet de miere"?? Sigur, nu era otet de mere!!? Daca tu cunosti un otet de miere, te rog sa-mi dai un link, am doua borcane si nu le folosesc, pentru ca nu-mi place mierea, cum le prefac in otet?? Multumesc! Report
June 30, 201016 yr Author comment_44660 Adriana, nu cumva ai vrut sa spui:" fara a se adauga nimic" si nu " fara a ajunge absolut nimic", ca daca nu ajunge absolut nimic, nu prea vad necesitatea punerii in tigaie?!?Si "otet de miere"?? Sigur, nu era otet de mere!!? Daca tu cunosti un otet de miere, te rog sa-mi dai un link, am doua borcane si nu le folosesc, pentru ca nu-mi place mierea, cum le prefac in otet?? Multumesc!Asa e, fara a adauga nimic, pentru ca vroiam sa subliniez ca s-au "prajit" (desi e impropriu folosit aici) in suc propriu, ma duc sa corectez, mersi. Otetul e din miere de albine dar l-am primit cadou de la o prietena, e produs aici dar cum se face nu stiuhttp://www.ilmieledellavita.it/index.php?lk=prodotti.aceto%20di%20miele Report
June 30, 201016 yr comment_44672 Draga Adriana curcan nu am ,pui da,imi place mult cum ai facut carnea si nici leustean eu nu am mai pus la o carne(doar la bors sau sarmale).Ma intriga mult. Foarte indicata pe calduri. Report
June 30, 201016 yr Author comment_44674 Poti pune pui linistita, iar verdeata pui ce ai si ce-ti place, ideea conteaza in cazul asta. Report
June 25, 20197 yr Author comment_254278 Trag sus mesajul asta pentru ca aseara am facut la tigaie pieptul de pui feliute ca sa-l aromatizez azi cu maglvaisul, da' cre ca n-am timp ca ma duc la cina in aer liber.Dar e o idee pentru zilele astea de caldura maxima. Report
June 26, 20197 yr Author comment_254291 Daca nu am otet de miere cu ce pot sa-l inlocuiesc?cu orice-ti placeasta nu e batuta in cuie si pusa in rama precum carbonara Ce idee faina. Multumesc Adriana ca ai tras in sus reteta. Report
June 26, 20197 yr Author comment_254338 voilàcu cartof fiert in moin sosuletul din seara asta am pus ulei, lamiie, mustar, sos de ceapa si usturoi la tub si toate ierburile aromate pe care le am pe balcon Report
June 29, 20197 yr comment_254404 am reciclat un piept de pui la rotisor, busuioc, menta si doua fire amarate de patrunjel uitasem cat de bun e, perfect pentru canicula asta Adriana, mii de multumiri Report
June 29, 20197 yr Author comment_254412 Ma bucur, e numai bun pe caniculă.Eu mai aveam maglavais și azi am făcut un alt piept, iar ieri l-am folosit la niște ravioli. Report
June 30, 20197 yr comment_254415 Ma bucur, e numai bun pe caniculă. Exact, e perfect Eu nu l.am lasat la temperatura camerei, scos din frigi (care e la 1, niciodata la mai multa, recunosc ?) si mancatPentru mine a fost perfect, cum am spus Report