June 22, 201115 yr comment_93735 Raspunsul meu se adreseaza postului scris de Miny. I-am spus ca nu va putea combina niciodata ciocolata neagra cu gelatina, ca atare reteta dvs. de piele alba nu se aplica si ciocolatei normale. Daca doriti sa experimentam aceste retete sunt aici in Polverigi pe linga dvs. Report
June 24, 201115 yr Author comment_93893 Raspunsul meu se adreseaza postului scris de Miny. I-am spus ca nu va putea combina niciodata ciocolata neagra cu gelatina, ca atare reteta dvs. de piele alba nu se aplica si ciocolatei normale. Daca doriti sa experimentam aceste retete sunt aici in Polverigi pe linga dvs. Am inteles raspunsul tau...voiam doar sa specific ca reteta mea difera de reteta clasica a ciocolatei plastice...ca atare am si intitulat-o altfel...Este necesar sa insistam pe acest aspect tocmai pt a nu induce cititorii in eroare.Si orice comentariul pe marginea ciocolatei plastice nu-si are locul aici. Ai putea sa dezvolti un pic sensul frazei subliniate de mine? sa inteleg ca ti-ai schimbat domiciliul si acum prepari torturi in Polverigi? Report
June 24, 201115 yr comment_93928 Intr-adevar este bine de precizat acest lucru dar si reteta mea de pasta de ciocolata, atit cea alba cit si cea neagra, este diferita de ciocolata plastica. Cit despre ultima parte, suntem in concediu si cu toate ca am avut o propunere de colaborare in acest sens din partea unui restaurant (parol d'onor) unde am dus un tort cu ocazia unui botez, ne intoarcem acasa. Report