July 7, 201016 yr comment_46012 Am denumit reteta asa pentru ca am primit-o de la o rusoaica si cum ea a zis ca e ceva specific la ei,eu am crezut-o.Am mancat supa anul trecut la serbarea de sfarsit de an,la gradinita si tare mi-a placut,asa ca,avand in vedere ca in sfarsit e vara si la noi si ca eu nu am chef de fiert,am executat supa asta saptamana trecuta.Buna de tot!!!Nu dau cantitati exacte. Avem nevoie de: -cartofi fierti cu coaja/raciti/curatati/taiati cuburi-oua fierte in coaja /racite/curatate/taiate cuburi-ridichi,bineinteles,taiate cuburi-castravete(crud,nu acru)-ceapa verde-ceva carnat "fin",eu am ales "Lyoner" de curcan-kefir(am avut un pahar de 500 ml)-iaurt(un paharel de 150-200 ml am avut eu )-sare,piper-putin otet daca vreti mai acra;mie mi-a ajuns acreala de la lactate Se amesteca ingredientele solide cu grija sa ramana totusi cuburi,iar apoi se adauga kefir-ul si iaurtul si apa cat sa acopere tot.Se sareaza si pipereaza dupa gust,eventual se mai pune otet sau zeama de lamaie pt acreala.Asta-i tot.Simplu si tare bun! Eu am mancat doua zile numai supa de asta si tare bine mi-a picat Report
July 7, 201016 yr Author comment_46031 Noua ne-a placut tare mult.Sper sa-i faci loc cat de curand Report
July 7, 201016 yr comment_46095 Supa rece.Ce buna trebuie sa fie.Astept sa se termine ploile astea interminabile si cum da caldura o execut. Report
July 7, 201016 yr comment_46217 petunie, nu merge fara carnat?? sau macar cu sunca?? ca mie nu-mi plac carnatii aia, de niciun fel!! Report
July 7, 201016 yr Author comment_46220 Supa rece.Ce buna trebuie sa fie.Astept sa se termine ploile astea interminabile si cum da caldura o execut. Asa am asteptat si eu petunie, nu merge fara carnat?? sau macar cu sunca?? ca mie nu-mi plac carnatii aia, de niciun fel!! Merge cu ce iti place,in mod normal.Cu o sunca fina,dar nu din aia afumata care se mananca cu ceapa verde,rosii si branza ( ) Report
July 7, 201016 yr comment_46224 Supa rece.Ce buna trebuie sa fie.Astept sa se termine ploile astea interminabile si cum da caldura o execut. Asa am asteptat si eu petunie, nu merge fara carnat?? sau macar cu sunca?? ca mie nu-mi plac carnatii aia, de niciun fel!! Merge cu ce iti place,in mod normal.Cu o sunca fina,dar nu din aia afumata care se mananca cu ceapa verde,rosii si branza ( ) nuuu, normal o sunca tip Praga, neafumata, doar fiarta Report
July 7, 201016 yr Author comment_46226 nuuu, normal o sunca tip Praga, neafumata, doar fiarta Cred ca o sa iasa si mai buna cu sunca.Mersi de idee Report
July 8, 201016 yr comment_46236 nuuu, normal o sunca tip Praga, neafumata, doar fiarta Cred ca o sa iasa si mai buna cu sunca.Mersi de idee o sa incerc, ma tenteaza!! Report