March 9, 20197 yr comment_250561 [quote name='dragos' timestamp='1552065218' Etsy? Ce cacat mai e asta?Cu moţ.? O piata on-line cu vechituri si produse de la firme mici Report
March 9, 20197 yr comment_250568 da' acuma serios, miscarea prepper activeaza si in Romania, te pun pe ganduri oamenii astia. bine, mai e mult pana la ce am vazut la americani, aia-s paranoia!Da, americanii sparg recordurile. Nu beau lapte cu anii dar când e câte o ninsoare sau ceva furtuna e criza de lapte la supermarket Report
March 9, 20197 yr comment_250599 da' acuma serios, miscarea prepper activeaza si in Romania, te pun pe ganduri oamenii astia. bine, mai e mult pana la ce am vazut la americani, aia-s paranoia!Da, americanii sparg recordurile. Nu beau lapte cu anii dar când e câte o ninsoare sau ceva furtuna e criza de lapte la supermarket eu am vazut un reportaj cu unii care se pregateau de apocalipsa, aveau containere intregi cu produse. si erau echipati de zici ca erau pe front in Afganistan. Report
March 9, 20197 yr comment_250621 Pe mine prima dată m-a amuzat o emisiune cu unii care cumpărau pe bază de cupoane de reduceri de prin magazine, și luau un coș plin cu chestii cu cîțiva dolari, dar după cîteva emisiuni mi-am dat seama că aveau o boală, săracii, umpleau casa cu detergenți, șervețele sau conserve, doar pentru că le luau aproape gratis. Report