October 28, 201510 yr comment_231952 Daniela trage-ma de maneca cand apar !In general primesc si eu notificarile de la Lidl, da poate imi mai scapa... Report
March 7, 20197 yr comment_250290 iacine o are pe asta?cica se numeste dough whisk adica tel danez (din Danemarca) pentru aluaturica ma gindeam sa mi-o iau ca sa o am Report
March 7, 20197 yr comment_250303 Eu cred ca n-ai sa mai ai loc in bucatarie.Ia zi drept, castron din ala cu riduri ai? Ala din a doua poza dreapta sus. Sa nu zici nu, ca e imposibil. Report
March 7, 20197 yr comment_250304 Eu cred ca n-ai sa mai ai loc in bucatarie.păi are si curte, nu? Report
March 7, 20197 yr comment_250310 Adriana, tie iti trebuie un concediu ca sa iti faci inventarul. Dar daca il faci, sa ne arati si noua! Report
March 7, 20197 yr comment_250315 Nu mai arăt nimic că după aia îmi ies vorbe că mă laud ?Any n-am luat special pentru a dospi pîinea în dînsul ? dar la o adică as putea folosi altele 2 care seamănă ?Lori să știi că într-o vacanță de iarnă am făcut inventarul la cîteva dulapuri și l-am lipit pe ușă în interior of course.Doar că n-am terminat și nu actualizez, asta e una dintre multele și marile mele probleme ?Mă gîndeam că asta ar merge la no knead bread(pentru care nu scot ken-ul la treabă) ca să nu-mi murdaresc minusitele ? Isi ia Adriana toate cacaturile Birfitorule care esti? Report
March 7, 20197 yr comment_250318 mie mi se pare foarte corect, asa e cu artistii, uni cumpara pensule, culori, pietroaie, noi cumparam spatule, mestecăi, sucitoare Report
March 7, 20197 yr Author comment_250319 dar la o adică as putea folosi altele 2 care seamănă ? Nu stiu ce ai, sincer! Report
March 7, 20197 yr comment_250320 mie mi se pare foarte corect, asa e cu artistii, uni cumpara pensule, culori, pietroaie, noi cumparam spatule, mestecăi, sucitoare ??Și unde mai pui ca nici diamante nu cer, in viața asta ? dar la o adică as putea folosi altele 2 care seamănă ? Nu stiu ce ai, sincer! Castroane bre? Report
March 7, 20197 yr comment_250360 mie mi se pare foarte corect, asa e cu artistii, uni cumpara pensule, culori, pietroaie, noi cumparam spatule, mestecăi, sucitoare Intr-un cuvânt: cacavele! Eu asa le numesc! Report
March 7, 20197 yr comment_250371 dar la o adică as putea folosi altele 2 care seamănă ? Nu stiu ce ai, sincer! https://www.youtube.com/watch?v=k0DELDSXJkcFiecare cu pasarea lui! mie mi se pare foarte corect, asa e cu artistii, uni cumpara pensule, culori, pietroaie, noi cumparam spatule, mestecăi, sucitoare Intr-un cuvânt: cacavele! Eu asa le numesc! Un topic de perle de pe arta ne lipseste! Report
March 7, 20197 yr Author comment_250373 Un topic de perle de pe arta ne lipseste! La asta ma gandeam si io mai devreme Report
March 7, 20197 yr Author comment_250383 Io tot caut sa-mi iau un "set" de facut cafea la nisip si tot nu gasesc ceva interesant. Am gasit io, pe net, fel de fel de cacaturi (de incalzit nisipul) dar nu m-au multumit. Si nici ibrice de infipt in nisip nu prea am gasit (in afara de "chinezarii", ca sa zic asa). Cineva vreo idee? Report
March 8, 20197 yr comment_250408 Adica nu va place irizoriu si acceptati cacavele? Mie una nu, ca seamana cu derizoriu, îîîîîuuuu Da' mestecaii lui Dex, unique! Io tot caut sa-mi iau un "set" de facut cafea la nisip si tot nu gasesc ceva interesant. Am gasit io, pe net, fel de fel de cacaturi (de incalzit nisipul) dar nu m-au multumit. Si nici ibrice de infipt in nisip nu prea am gasit (in afara de "chinezarii", ca sa zic asa). Cineva vreo idee? Stii ca poti in loc de nisip sa folosesti sare mare? Din aia de muraturi, cenusie, de pe vremea lu raposatu? O pui frumos la incins intr-o oala Debuyer, pe aragaz, vezi sa nu iti parlesti deshtele! Si cand s-a incins sarea, pui si ibricul cu moccalutza! Clar ca poti sa pui nisip in loc de sare grunjoasa. Report
March 8, 20197 yr comment_250418 Da de unde iei sare de pe vremea aia?Singura sare gri care e aici e cea din Bretagne. Report
March 8, 20197 yr Author comment_250445 Aici se mai gaseste, dar mai rar, sare grunjoasa de pus la "muraturi" in stil olandez, cine-o face. In schimb, stand aproape langa mare (5 minute cu masina), nisip cacalau. Ideea cu nisipul in troc e de retinut. Senchiu. Ca la asta nu ma duse mintea. Acu' de ibrice sa mai fac rost. Alea de la magazinul turcilor si arabilor nu-mi plac. Etsy? Ce cacat mai e asta? Report
March 8, 20197 yr comment_250446 Da de unde iei sare de pe vremea aia?Singura sare gri care e aici e cea din Bretagne. Trimit eu din Ro. Salina de la Tg Ocna inca ambaleaza sare neiodata pe care o folosim la muraturi si o distribuie in tara. Eu o gasesc la un magazin de langa mine. 1leu /kg. Report
March 8, 20197 yr comment_250453 Da de unde iei sare de pe vremea aia?Singura sare gri care e aici e cea din Bretagne. Trimit eu din Ro. Salina de la Tg Ocna inca ambaleaza sare neiodata pe care o folosim la muraturi si o distribuie in tara. Eu o gasesc la un magazin de langa mine. 1leu /kg. io o gasesc in boxa, am vreo doi sacotei, c-a crezut omu' ca vine vreo furtuna de zapada, s-avem! Report
March 8, 20197 yr comment_250468 io o gasesc in boxa, am vreo doi sacotei, c-a crezut omu' ca vine vreo furtuna de zapada, s-avem!io seman cu omu' tau zice Stefano daca vine vreo foamete noi rezistam lejer citeva luni Report
March 8, 20197 yr Author comment_250469 zice Stefano daca vine vreo foamete noi rezistam lejer citeva luni Creca si io. O luna in mod sigur. Report
March 8, 20197 yr comment_250477 zice Stefano daca vine vre foamete noi rezistam lejer citeva luni Creca si io. O luna in mod sigur. ooo, da, si noi, om fi fost somalezi intr-o viata anterioara de ne preocupa aspectul, asa-i zic omului meu. da' acuma serios, miscarea prepper activeaza si in Romania, te pun pe ganduri oamenii astia. bine, mai e mult pana la ce am vazut la americani, aia-s paranoia! Edited March 8, 20197 yr by moatza Report