Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Prima aniversare - Ioan Darian :)

Featured Replies

Pup si eu o manuta mica de flacau frumos :mad: si-i urez LA MULTI ANI! :angryfire: cu sanatate, sa va aduca numai bucurii si sa fiti fericiti cu totii

Olguta ai facut niste pregatiri de nota 10,de fapt ca multe alte bunatati pe care le-am vazut aici pe forum,postate de tine.

• Author

Bravo voua daca ii spuneti Darian.

Pentru ca se intampla in cazul bebelusilor sa se folosesca diminutive cu care raman

stampilati pe viata.

Noi lui Anda i-am spus Bazu ca tot bazaia si asa a ramas in familie.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif

Am ales numele Darian pentru ca e mai greu de diminutivat (unul din motive).. desi, daca ma gandesc bine, soacra-mea ii zicea la un moment dat Darinica sau Ionut :tongue3: pana i-a explicat sotul cum sta treaba :D

Pup si eu o manuta mica de flacau frumos :-* si-i urez LA MULTI ANI! :violent5: cu sanatate, sa va aduca numai bucurii si sa fiti fericiti cu totii

Olguta ai facut niste pregatiri de nota 10,de fapt ca multe alte bunatati pe care le-am vazut aici pe forum,postate de tine.

Nico, multumesc de urari!!

.. si de laude... desi nu se compara cu ce faci tu :D

Pupici, fetelor!!

Imi sunteti tare dragi.. m-am atasat tare de voi toate si parca daca trece o zi fara sa vad ce ati mai postat, imi lipseste ceva :D

Foarte frumoase pregatiri Olguto'cat te invidiez ca ai incercat pasta de zahar la tort ca eu n-am avut curaj,doar m-am jucat cu trandafirasi din sugus...

Sa-ti traiasca bosumflicu e asa de haios,al meu va implini 4 ani ,ce repede au trecut,la un an a ales,carte ,stilou,si-un pieptan+oglinjoara deci.... :pupic: