July 17, 201016 yr comment_48290 Pup si eu o manuta mica de flacau frumos si-i urez LA MULTI ANI! cu sanatate, sa va aduca numai bucurii si sa fiti fericiti cu totiiOlguta ai facut niste pregatiri de nota 10,de fapt ca multe alte bunatati pe care le-am vazut aici pe forum,postate de tine. Report
July 17, 201016 yr Author comment_48306 Bravo voua daca ii spuneti Darian.Pentru ca se intampla in cazul bebelusilor sa se folosesca diminutive cu care ramanstampilati pe viata.Noi lui Anda i-am spus Bazu ca tot bazaia si asa a ramas in familie.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif Am ales numele Darian pentru ca e mai greu de diminutivat (unul din motive).. desi, daca ma gandesc bine, soacra-mea ii zicea la un moment dat Darinica sau Ionut pana i-a explicat sotul cum sta treaba Pup si eu o manuta mica de flacau frumos si-i urez LA MULTI ANI! cu sanatate, sa va aduca numai bucurii si sa fiti fericiti cu totiiOlguta ai facut niste pregatiri de nota 10,de fapt ca multe alte bunatati pe care le-am vazut aici pe forum,postate de tine. Nico, multumesc de urari!!.. si de laude... desi nu se compara cu ce faci tu Pupici, fetelor!!Imi sunteti tare dragi.. m-am atasat tare de voi toate si parca daca trece o zi fara sa vad ce ati mai postat, imi lipseste ceva Report
July 19, 201016 yr comment_48516 Foarte frumoase pregatiri Olguto'cat te invidiez ca ai incercat pasta de zahar la tort ca eu n-am avut curaj,doar m-am jucat cu trandafirasi din sugus...Sa-ti traiasca bosumflicu e asa de haios,al meu va implini 4 ani ,ce repede au trecut,la un an a ales,carte ,stilou,si-un pieptan+oglinjoara deci.... Report