July 14, 201016 yr comment_47725 Sa incep cu inceputul.. ieri (13 iulie) piticul meu a facut 1 anisor, manca-l-ar mama.. oare cand a trecut timpul Si normal ca nu se putea sa nu-l trecem in randul barbatilor retezandu-i motzul, asa ca am facut petrecerea sambata sa poata veni nasii si bunicii in principal.. in total am fost vreo 9 persoane si cu piticul 10 .. putini da' buni Meniul nu a fost cine stie ce ca nu prea am avut timp, iar daca nu ar fi fost mama sa ma ajute nu stiu ce as fi facut (saru'mana mama ). In ordinea numerelor de pe tricou, am avut asa: tarta sarata a lui Any, facuta cu salam, ardei gras, branza si cateva ciuperci pentru decor. Printre feliile de tarta am intercalat muschiulet de porc Checul cu branza postat de Narnia, checul cu masline al Stellei si mini chiftelute cu piept de pui (facute de mama). Checurile si tarta le-am facut cu cateva zile inainte si le-am congelat ;)Multumesc fetelor de retete foarte bune si practice ca pot fi congelate.. Drob de pui (facut de mama) si lipii umplute cu pate de porc, amestecat cu ceva unt si ardei gras. Cas proaspat cu ardei gras si ceapa rosie, iar pe un alt platou rosii si castraveti. Diverse salate: de vinete, de fasole verde si una care mie mi-a placut enorm, cea de icre (o cutiuta de salata de icre si una de ton. Tonul se scurge de ulei/suc si se amesteca cu icrele. Daca e nevoie se mai pune ceapa tocata marunt). Am mai avut un pui la cuptor facut dupa metoda prezentata de Puiu, cu unt aromat sub piele.. foarte fraged si suculent a iesit, iar ca garnitura o salata de rosii. Tortul a fost facut de mine si a avut blat alb, pufos (multumesc Stefana), crema de orez cu cocos (multumesc Dora) si un mousse de caramel, imbracat in pasta de zahar (multumesc Adriana pentru reteta si Daniela pentru instructiuni). A fost primul tort imbracat in pasta si tare mult a placut tuturor.. pana si sotul care nu agreeza deloc prajiturile cu crema a mancat si l-a laudat Un singur regret am la tort.. neavand coloranti nu a fost prea colorat... asta e, anul viitor ma aprovizionez din timp Si sarbatoritul cu 2 din lucrurile alese de pe tava: un tub de medicamente, o papiota si cealalalt era o verigheta. La multi ani, puiul mamii Sa ne cresti mare si sanatos!! Report
July 14, 201016 yr comment_47731 Olgutza, dar ati avut ceva de munca, nu gluma!!! La Multi Ani feciorului, multa sanatate tuturor! Report
July 14, 201016 yr Author comment_47733 Olgutza, dar ati avut ceva de munca, nu gluma!!! La Multi Ani feciorului, multa sanatate tuturor! Multumim Foxxy!! Report
July 14, 201016 yr comment_47738 J'adore ton piticot . Am o foarte foarte mare slabiciune pentru piticoti, din copilarie, de cand citeam Orasul Piticotilor Mincinosi Da erau si piticoti buni acolo. Sa iti traiasca minunea, e asa de bosumflic si haios. Sa iti traiasca mica familie si sa fiti sanatosi, voiosi si mereu uniti! La multi ani! Report
July 14, 201016 yr Author comment_47740 J'adore ton piticot . Am o foarte foarte mare slabiciune pentru piticoti, din copilarie, de cand citeam Orasul Piticotilor Mincinosi Da erau si piticoti buni acolo. Sa iti traiasca minunea, e asa de bosumflic si haios. Sa iti traiasca mica familie si sa fiti sanatosi, voiosi si mereu uniti! La multi ani! Lori, multumim!!! Piticotul meu e un strumf si un nazbatios.. varsta de un an a venit numai cu shotii ca sa-i stea inima in loc lu' mami Report
July 14, 201016 yr comment_47748 Sa va traiasca viitorul doctor fidel. ( poate chiar chirurg ca vad ca se pregateste de cusut )Bravo doamnelor pentru pregatiri Report
July 14, 201016 yr comment_47760 Sa va traiasca viitorul doctor fidel. ( poate chiar chirurg ca vad ca se pregateste de cusut )Bravo doamnelor pentru pregatiri Hahaha Stella, eu ma gandeam la farmacist, dar tu mi-ai schimbat parerea. Atza-i pentru cusut si Ketonalul e calmantul contra durerilor. Deci ai vazut bine, va fi chirurg! Report
July 15, 201016 yr comment_47789 Sa incep cu inceputul.. ieri (13 iulie) piticul meu a facut 1 anisor, manca-l-ar mama.. Sa-ti traiasca puiutul, sa creasca mare si sanatos.Felicitari pentru pregatiri P.S: in 13 iulie e nascuta si cea mai buna prietena a mea si seful meu Report
July 15, 201016 yr comment_47815 Foarte frumos totul, mai ales felia de tort La multi ani flacaului si poate ne mai auzim peste vreo 20 si ceva de ani sa vedem daca a devenit chirurg Report
July 15, 201016 yr comment_47816 La multi ani,barbat mic!Sa te faci mare,puternic,sa fii fericit si sanatos.Frumos nu mai trebuie,ca esti deja! Olguta,felicitari pentru pregatiri!Îmi place totul! .floare: Report
July 15, 201016 yr Author comment_47853 Sa va traiasca viitorul doctor fidel. ( poate chiar chirurg ca vad ca se pregateste de cusut )Bravo doamnelor pentru pregatiri Asa ne-am gandit si noi.. se pregateste de chirurgie Multumim, Stella!! La multi ani lui Ioan Darian, sa va creasca mare si cuminte! Multumim, Laura!! La multi ani puiului tau, iar tie bravo pentru pregatiri ! Multumesc, Any!! Sa incep cu inceputul.. ieri (13 iulie) piticul meu a facut 1 anisor, manca-l-ar mama.. Sa-ti traiasca puiutul, sa creasca mare si sanatos.Felicitari pentru pregatiri P.S: in 13 iulie e nascuta si cea mai buna prietena a mea si seful meu Multumesc de urari!! La multi ani prietenei si sefului!! Foarte frumos totul, mai ales felia de tort La multi ani flacaului si poate ne mai auzim peste vreo 20 si ceva de ani sa vedem daca a devenit chirurg Adriana, multumesc!! Cine stie... poate ne-om auzi La multi ani,barbat mic!Sa te faci mare,puternic,sa fii fericit si sanatos.Frumos nu mai trebuie,ca esti deja! Olguta,felicitari pentru pregatiri!Îmi place totul! .floare: Maya, multumim de urari!! Report
July 15, 201016 yr comment_47870 La multi ani puiutz, sa cresti mare si sa ii dai multe motive la amami sa te sarbatoreasca cu cate un tort. Felicitari Olgutza pentru pregatiri Report
July 15, 201016 yr comment_47879 Olguta.felicitari pentru pregatiri!La multi ani,pui mic si scump! Report
July 15, 201016 yr comment_47930 La Multi Ani, Darian!Sa cresti mare si frumos! Olguta, felicitari pentru pregatiri, dar mai ales pentru tort. E frumos si alb! Report
July 15, 201016 yr comment_47939 Olgutza, pe mine m-a fermecat de mult omuletul tau.Stii ca ziceam la inceput ca-i fetita.Spune-mi cum il strigi ?Trebuie sa-i spun pe nume si nu stiu cum.Atat de mic,parca nu-mi suna nici Ioan nici Darian.Asa ca, Strumfuletz,iti doresc la multi ani,sa o faci pe mami fericita si mandra de tine !La multi ani si tie mami!Felicitari pentru pregatiri,ca nu e usor.... P.S.Steluta,ai fost de milioane https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif Report
July 15, 201016 yr Author comment_47972 La multi ani puiutz, sa cresti mare si sa ii dai multe motive la amami sa te sarbatoreasca cu cate un tort. Felicitari Olgutza pentru pregatiri Ramo, multumesc mult!! Olguta.felicitari pentru pregatiri!La multi ani,pui mic si scump! Mimi, multumesc!! La Multi Ani, Darian!Sa cresti mare si frumos! Olguta, felicitari pentru pregatiri, dar mai ales pentru tort. E frumos si alb! Eataly, multumesc!! Olgutza, pe mine m-a fermecat de mult omuletul tau.Stii ca ziceam la inceput ca-i fetita.Spune-mi cum il strigi ?Trebuie sa-i spun pe nume si nu stiu cum.Atat de mic,parca nu-mi suna nici Ioan nici Darian.Asa ca, Strumfuletz,iti doresc la multi ani,sa o faci pe mami fericita si mandra de tine !La multi ani si tie mami!Felicitari pentru pregatiri,ca nu e usor.... P.S.Steluta,ai fost de milioane Piscotel, multumesc!!Noi il strigam Darian in casa... sau ii mai spunem printz, dar n-as vrea sa si-o ia in cap Fericita si mandra ma face clipa de clipa cand imi daruieste cate un zambet larg sau un hohot de ras, sau cand mananca mai bine, sau cand face pasi... ma face sa si tremur de frica cand se loveste.. insa mami il iubeste mai presus de orice.. ce sa zic, e tot ce avem mai scump pe lume, cea mai mare comoara Apropo de fetita, in seara asta, cat faceam eu un dus, sotul l-a imbracat cu un tricou de-al meu, roz si au venit dupa mine.. ziceai ca era vreo zeita.. eu si sotul radeam, iar el, printre hohotele de ras, parca ne certa ca radem de el Toate astea dupa ce a incasat o lovitura urata la masuta de cafea ..off... de cate ori se loveste imi sare inima din piept Report
July 15, 201016 yr comment_47988 La multi ani, bebe mic! Sa cresti mare si frumos... si neaparat chirurg! Pupici pe obrajori! Sorina Report
July 16, 201016 yr comment_48025 La multi ani, Olgutza, sa-ti traiasca bucalatul!Si felicitari pentru pregatiri! Report
July 16, 201016 yr comment_48135 olguta- felicitari pt pregateli , in special pt tort ! a iesit super! La Multi Ani , Darian ! sa cresti mare si sa iti bucuri parintii 1 Report
July 16, 201016 yr Author comment_48148 La multi ani, bebe mic! Sa cresti mare si frumos... si neaparat chirurg! Pupici pe obrajori! Sorina La multi ani, Olgutza, sa-ti traiasca bucalatul!Si felicitari pentru pregatiri! olguta- felicitari pt pregateli , in special pt tort ! a iesit super! La Multi Ani , Darian ! sa cresti mare si sa iti bucuri parintii 1 Multumesc mult de urari, fetelor!! Trebuie sa recunosc ca acum un an-doi, inainte sa va descopar, nu mi-ar fi dat niciodata prin cap sa pregatesc si sa fac totul asa cum am facut .. asa ca, va multumesc Report
July 16, 201016 yr comment_48171 Bravo voua daca ii spuneti Darian.Pentru ca se intampla in cazul bebelusilor sa se folosesca diminutive cu care ramanstampilati pe viata.Noi lui Anda i-am spus Bazu ca tot bazaia si asa a ramas in familie.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif Report