Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Cum sa nu ma electrocutez?

Featured Replies

Vorba lu' Vaxile, fraieri nu se gasesc? :tongue3: :biggrin:

Si cum de nu dai (si) peste un electrician ? :( Sau tot noi tre' sa te invatam cum sa-l detectezi ? :lol:

• Author

Vorba lu' Vaxile, fraieri nu se gasesc? :( :biggrin:

Si cum de nu dai (si) peste un electrician ? :lol: Sau tot noi tre' sa te invatam cum sa-l detectezi ? :(

Pi nu ziceam ca nu ma'ntere? I've got me pride, preciouss :(!

Cat despre cei care imi aduc micul dejun la pat...heuuu, stiu eu ce altceva, oh well... Ia invata-ma :tongue3:

Asadar, eu nu vin cu intrebari de avansati ca Vaxile nuuuuuu, eu fac parte din the beginners' lot.

Sa o luam cu inceputu': je nomada, muta cortu mai departe...cort in care baci vantu'. E mijto, duc toate hangaralele le arunc in mijlocul casei si gata! M-am mutat! Daca ar fi asa de simplu, eeeeee.

Dar: in afara faptului ca nu am nici o scandura p'acolo, nu am becuri. Cum palaria mea pun becuri fara sa ma sinucid? Iaz va vad bajetii. Mind you, am urmatoarele: cap -inca functionabil, jtiu Vaxile e inca sceptic la faza asta :occasion14: , dejte - e adevarat cu oleac de riumaticî maicî- o scara ...care inca nu stiu daca e suficient de inalta si ...mult tupeu in fund si o abordare futurista a vietii contemporane.

Ce mai am nevoie, care sunt pasii pentru instalarea cu succes a unui bulb stralucitor, va rog? A.R.F.U.! Adica astept raspuns foarte urgent, draga!

Lori , io zic sa gasesti iute un handralau , ca barbatzii ie nascutzi sa puna becuri :)

Da' lustre ai?

Fata , nu mere la Praktiker ca-i cel mai kk la capitolul Beratung. Incearca ´Bauhaus , daca nu ,e bun si Obi.

Ai pagini aurii? cauta un elecrician , si gata! E scump? www.myhammer.de si ai rezolvat. Astia nu fac totzi treaba alba , cu hartii, o fac mai gri :occasion14: ...da tzie-tzi trebe becuri , nu hartzoage !

Bauhaus s-ar putea sa le si monteze...lustrele. Ca ma gandesc io ca nu stai cu becunsarma :)

• Author

Fata , nu mere la Praktiker ca-i cel mai kk la capitolul Beratung. Incearca ´Bauhaus , daca nu ,e bun si Obi.

Ai pagini aurii? cauta un elecrician , si gata! E scump? www.myhammer.de si ai rezolvat. Astia nu fac totzi treaba alba , cu hartii, o fac mai gri :) ...da tzie-tzi trebe becuri , nu hartzoage !

Bauhaus s-ar putea sa le si monteze...lustrele. Ca ma gandesc io ca nu stai cu becunsarma ;)

Da, chiar e de cacao Praktiker. Am ajuns ieri la ei si am cautat rahaturile alea de plastic albe pe unde bagi firele sa stea departajate - daca stii cum se numesc spune-mi aici- si suruburi si dulii de am ametitieri. Plus ca nu gaseam nici un individ d'ala sa intreb. Unul a vazut ca ma uitam enervata si cauta, de zor a trecut pe langa mine ca Gheorghe de la coasa. O sa ma duc in noul oras la un Hellweg, eu cu ei ma impac bine. Habar nu am cat costa un electrician, dar nu m-am tampit sa dau banii pentru un rahatca asta. Pai nu mai bine ma duc si beau un cappuccino? Cat despre lustre, eeeei, stai dom'ne. Pi punem caruta inaintea calului? Incetu' cu-ncetu' se face otetu'. N-o sa mor daca stau 1 luna doua numa cu bec, iaca. Rafturile is importante ca am tone, toneeeeeee de materiale :occasion14:

Lori ,imi pare sorry :) ,l-am intrebat pe al meu si zice ca nu mai stie nici ca-l pici cu ceara :) . M-o pus sa caut intr-o galeata unde are el tampenii , poate gasesc unul sa ma uit cum il cheama . Am gasit 3 dar fara eticheta!!!! Zice ca sunt pe langa cablaraie , prize..etc. Tre sa le vezi. Stii cum arata , nu?
  • Author
Bai da' chiar acolo am si cautat daca nu am luat rafturile alea de vreo 5 ori la puricat. Tre' sa stiu cum se cheama draciile ca sa pot intreba. Poate da Maya pe aici, ea stie precis. Am intrebat ieri pe logodnicul colegei mele -nemti- ala nu stie...Zic colegei, papisha adu si mie trusa de scule a lu' barbac-tu ca sa construiesc patul asta, da' ea: da' nu are....pfuai ce mamaligi de barbati nemtii astia! :) Si zic: cum, si esti sigura ca vrei sa-l iei? :)
Uf , tu Lori , pacat ca nu stai mai aproape , zau...Acu' nu plec d-acasa decat prin zona , ca-i ziceam la al meu sa dam o fuga sa te ajute o leaca.
  • Author

Uf , tu Lori , pacat ca nu stai mai aproape , zau...Acu' nu plec d-acasa decat prin zona , ca-i ziceam la al meu sa dam o fuga sa te ajute o leaca.

Stai mama intr-un loc, doar n-ai da faci 500 km dus intors pentru asta. Chiar asa bolunda n-oi fi. Aber du biss'ne Süße! Vielen Dank!

Bai da' chiar acolo am si cautat daca nu am luat rafturile alea de vreo 5 ori la puricat. Tre' sa stiu cum se cheama draciile ca sa pot intreba. Poate da Maya pe aici, ea stie precis. Am intrebat ieri pe logodnicul colegei mele -nemti- ala nu stie...Zic colegei, papisha adu si mie trusa de scule a lu' barbac-tu ca sa construiesc patul asta, da' ea: da' nu are....pfuai ce mamaligi de barbati nemtii astia! :lovestory: Si zic: cum, si esti sigura ca vrei sa-l iei? :lol:

Cleme de conectie ? :unsure: In mod normal lampile/veiozele/lustrele au asa ceva cuplat la fire din fabricatie, cind le cumperi.

(ia-o si tu de la Adam si Eva :D ... explica-i vinzatorului la ce anume vrei sa folosesti accesoriul electric ce-l cauti. e imposibil sa nu functioneze ! :P )

barbatzii ie nascutzi sa puna becuri :floare:

al dreaq' dom' mitica ...

Exact, semantica salvarea mea :floare: Mersi de poze.

Lori , arata ca in prima poza , sau aproape , de fapt , au numai 3 chestii d-alea , unul pt faza , unul pt nul si unul nush pt mai ce....masculii tre' sa stie.

Ah , si in culorile la fire sunt stas!!! Ii scriu un mail la al meu sa-l intreb culorile? sau le stii?

l-am intrebat:

Blau N (null)

Braun/Schwarz L (leiter) adica curent

Galben( sau ceva din doua culori dar cu galben in el) este legatura la pamant