October 4, 201015 yr comment_58599 Deci Maya are ca de obicei perfecta dreptate si eu am fost total deplasata asa ca imi cer scuze... Dar acum revenind la oile noastre si adica la stafilococii nostri,eu cand v-am cerut parerea ma interesa daca a avut cineva un caz cunoscut de stafilococ auriu in gat,cum a fost tratat,daca a mai revenit,daca e contagios,daca raman sechele(sensibilitate la raceli ,bronsite sau mai rau...),am dat si pe google cum mi-a zis Ioana,concluziile daca am inteles eu bine sunt ca,trebuie facut acel test sa se vada la ce fel de antibiotic reactioneaza stafilococul,(am inteles ca fetita l-a facut dar tot apare )aici era si nedumerirea mea,posibilitati ce am citit ca in urma schimbarii mai multor antibiotice sa fi devenit rezistent,sau e posibil sa fie in continu contact cu sursa?!. Report
October 4, 201015 yr Author comment_58612 Geany , din cate stiu eu o avut fratello , pe la 15-16 ani l-au descoperit , noi n-am luat niciunul. I-au facut un exudat faringian , apoi o antibiograma, a primit tratament , n-a functionat , apoi iar aceleasi analize , iar medicamente......si i-a trecut dupa o vreme indelungata. Report
October 4, 201015 yr comment_58615 Geany , din cate stiu eu o avut fratello , pe la 15-16 ani l-au descoperit , noi n-am luat niciunul. I-au facut un exudat faringian , apoi o antibiograma, a primit tratament , n-a functionat , apoi iar aceleasi analize , iar medicamente......si i-a trecut dupa o vreme indelungata.Multumesc fain Simo' draga exact asta voiam eu sa stiu experiente similare,dar m-am pierdut in detalii si o iesit altceva(vina mea de' ca am o limbuta tare sloboda,eu intai zic ce-mi trece prin creierasu' ala bond si dupaia gandesc ...)deci ai zis exact experienta pe care o are nepoata mea,sa fie asa de ''ciufut'' stafilococul asta auriu in unele cazuri?!!...Deci clar trebuie perseverat,cu tratament... Report
October 5, 201015 yr comment_58626 io am prieteni cu pisici si prieteni cu caini. nu pot spune ca cei cu caini sant mai curati ca cei cu pisici, depinde de om(au pisici cu par lung si au par si sub limba nu mai vb de canapele, masa, scaune etc)cel cu caini, rotweiler si canishe, la fel...mizerie frate, cainii put, nevasta delasatoare, nu curata kk in curte cu saptamana, no commenteu nu am pisici(mama avea 10 la un momentdat, inima larga, cine se aciuia pe langa casa era bine venita), nu imi place sa le am eu dar nu ma deranjeaza sa la mangai cand merg la prietene. fetele ar vrea un pisoias, ma mai gandesc poate iau cand luam caine(desi sant costienta ca eu o sa fac curat dupa ele )bine, ele vor si porcusor de guineea, iepure, etc. un pisic jucaus nu m-ar deranja(as vrea una care arata ca si cum i-ai dat cu tigaia in meacla si i-ai turtit-o daca intelegeti ce aberez eu aici) nu as da animalul din casa pt nimic, poti avea o sarcina linistita si fara probleme chiar si cu pisica sau caine. mamaia zicea ca, atunci cand a nascut, soacra a pus-o sa arunce pisica deoar3ece se suie pe fata copilului si-l sufoaca(din gelozie sau doar din cauza respiratiei calde). nu a dat pisica, copii au crescut cu ea dormind unul langa altul. nici eu nu suport familiile care nu au grija de animale sau de curatenia in casa sau igiena. si pisicile miros(cel putin la denise in casa) eu sant fecioara si cred ca am si un pic de manie, dar nu merg pana la extrema sa dau un animal care il cresc si-i stiu toate temenelele precum stiu pe cele ale unui membru al familiei Report
October 5, 201015 yr Author comment_58641 Fara suparare , fetelor, dar dintr-un subiect pt o boala facuratzi manifest pt caini si matze.... vedetzi ca sunt unele separate , la off-topic Report
October 5, 201015 yr Author comment_58643 da , Geany , fratello o tras cu el....mama a avut un fel de stafilococ - nush daca auriu- si facea des furunculi , cand i-au descoperit ce are , ei i-a trecut dupa primele antibiotice. si am avut o cunostintza la Deva , cred ca am mai zis , fetitza ei de 5 ani a luat de la cainii de la tzara ceva , cand mergea acolo ii tot pupa in bot. Si ei i-a trecut repede , cam in 2 saptamani. Asta mica facuse o infectzie naspa in gat....fratello avea numai ca rosu'n gat. intzelegi ce vreau sa spun? Report
October 10, 201015 yr comment_59326 Fara suparare , fetelor, dar dintr-un subiect pt o boala facuratzi manifest pt caini si matze.... vedetzi ca sunt unele separate , la off-topic Nu ne suparam,stai linistita.Asta înseamna un subiect multilateral dezvoltat Geany,departe de mine gîndul de a-ti atrage atentie!Eu prefer omu' care îmi spune în fata daca-s proasta si am gresit cu ceva.Daca e adevarat,îmi convine sau nu,plec capul si încerc sa fac mai bine data viitoare...si daca nu are dreptate,ia bataie!!! Si eu în majoritatea cazurilor sînt sincera,si-mi spun parerea...egal cui,chiar si cumnatei Si a mea cumnata,îmi stie foaaaarte bine parerea despre ea,la fel ca a ta...si cînd i-am spus-o,am facut-o fara perdea E adevarat ca sînt situatii unde nu o fac,pentru ca nu vreau sa suport consecintele.De exemplu,la ultimul job,aveam o sefa colerica(avea momentele ei,dar în general era fata buna),si cînd facea crize aiurea,îmi venea sa-i spun cît e de dusa,si ca asta nu-i comportament profesional.Nu o faceam ca-mi placea jobul,si nici nu m-a vizat niciodata pe mine personal...ca atunci nu se stie Si ca sa fiu putin si on topic,si eu am auzit ca la institutul Cantacuzino în Bucuresti se poate face un vaccin pentru stafilococu asta auriu.Posibil sa ma însel,dar parca si motanul(da,motanul ) Pocai avea un stafilococ auriu care nu vroia sa paraseasca patrupedul nicicum,si în final o rezolvase cu aia de la institutul ala ... Report
October 10, 201015 yr comment_59327 Draga Maya cel mai bine e sa tratam cu diplomatie,eu teoria o stiu practica ma omoara... Report
October 10, 201015 yr comment_59328 Sa vad ce-o sa zica socrela de institutul din Bucuresti,daca-i convinge sa duca fetita sau ce or face,eu m-am interesat la voi exact cum i-am promis si o sa vada ce o sa rezolve,asa ca va multumesc foarte mult Report