December 3, 200916 yr comment_4566 ½ kg ciuperci,1 ceapaverdeataSare, piper3-4 fire de praz cu firul mai gros3-4 linguri cascaval ras3-4 linguri sos de rosii Tocam ciupercile si le calim in putin unt cu ceapa, condimentele si verdeata Taiem prazul in bucati de 10 cm si scoatem miezul astfel incat sa obţinem tuburi Umplem tuburile cu cciupercile si le asezam intr-o forma unsa cu untDeasupra punem sosul de rosii si cascavalulCoacem cca 20 min Report
December 3, 200916 yr comment_4602 Interesant, mi-a placut de cand am vazut la Droopina. da' cat e de greu de executat? iese usor miezul prazului? oare daca-i usor inmuiat (prin fierbere) nu s-ar face mai usor? Report
December 3, 200916 yr Author comment_4612 Interesant, mi-a placut de cand am vazut la Droopina. da' cat e de greu de executat? iese usor miezul prazului? oare daca-i usor inmuiat (prin fierbere) nu s-ar face mai usor? Miezul prazului iese destul de usor. Cred ca depinde de cat de copt este. Impingi usor cu degetul. Iar umplutura se pune repede cu posul.Poate ca ar iesi si mai usor daca e un pic oparit. O sa incerc. Report
December 3, 200916 yr comment_4646 Trebuie sa probez si eu.Nu am facut niciodata.Issis,merci de reteta Report
December 3, 200916 yr Author comment_4768 Trebuie sa probez si eu.Nu am facut niciodata.Issis,merci de reteta Maya, scuze ca nu am postat in topicul corespunzator...iceputurile sunt intotdeauna mai complicate...deh... Mersi ca ai mutat mesajul. Nu am intentionat sa-ti dau de lucru in plus Report
December 11, 200916 yr comment_8313 Issis, pe mine m-ai luat la ideea de a umple cu posul, sincer nici nu mi-a dat prin cap Mi-a placut mult ideea prazului umplut, am si facut odata, si am zis ca o sa mai fac cind o sa ajung chinez batrin Dar acum se schimba datele problemei, bagam o Lema Report