Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Bruschette cu rosii,masline si mozzarella

Featured Replies

[b]

[center]post-5-128698559772_thumb.jpg[/center]

9 felioare de pîine
100 g mozzarella,felii
2 rosii
50 g unt moale
2 catei usturoi
busuioc
masline,fara sîmburi
2 linguri ulei de masline
sare,piper
rozmarin,oregano din rîsnita

[center]

Feliile de pîine se grileaza 2-3 minute sub grilul cuptorului la 200°C.

post-5-128698561481_thumb.jpg

Busuiocul,usturoiul si sarea se piseaza fin în mojar,

se amesteca cu unt si se ung feliile de pîine.

post-5-128698563011_thumb.jpg

post-5-128698564234_thumb.jpg

Se curata rosiile de pielita,se taie bucati mici

si se amesteca cu masline,piper si uleiul de masline.

Acest amestec se împarte peste feliile de pîine,

si se acopera cu mozzarella.

Se condimenteaza cu rozmarin si oregano din rîsnita,

si se stropesc cu ceva ulei de masline.

post-5-128698568493_thumb.jpg

post-5-128698570183_thumb.jpg

Feliile de pîine se dau din nou pentru 2-3 minute sub gril,pîna se topeste brînza.

post-5-128698573079_thumb.jpg

Bune bune! :biggrin: [/b][/center]

[b]

[center]Bune bune! :biggrin: [/b][/center]

Sunt sigura ca-s bune-bune, da' pana agiung io sa fac asa ceva... mai dureste putelus. Intre timp, inghit in sec si mai bag o gura de ce-oi gasi prin casa (mai nimic).

Da' si cand m-oi pune iar pe picioare....

[b]

[center]Bune bune! :) [/b][/center]

Sunt sigura ca-s bune-bune, da' pana agiung io sa fac asa ceva... mai dureste putelus. Intre timp, inghit in sec si mai bag o gura de ce-oi gasi prin casa (mai nimic).

Foxule ne luam de manutza.Desi imi veni o idee ca as putea praji putin painea in prajitor sau toaster si apoi sa le pun putin sub grillul de la microunde :)

Foxule ne luam de manutza.Desi imi veni o idee ca as putea praji putin painea in prajitor sau toaster si apoi sa le pun putin sub grillul de la microunde :)

Ne luam, cum sa nu! N-ar fi prima oara!!! (cand ne tinem de manute)

Foxule ne luam de manutza.Desi imi veni o idee ca as putea praji putin painea in prajitor sau toaster si apoi sa le pun putin sub grillul de la microunde =))

Ne luam, cum sa nu! N-ar fi prima oara!!! (cand ne tinem de manute)

Excelente Maya,Foxule mie imi ies super bune in tigaie,parpalesc painea si la urma pun branza si capac,si sting imediat,las sa se odihneasca si branza se topeste,e drep ca nu-i painea asa de crocanta ca cea de la cuptor dar mie imi place asa mai fragezica....

Eu pana acum - ultima data acum 4 zile - dupa ce prajeam painea o frecam bine cu catei de usturoi, apoi o ungeam cu untdelemn de masline aromatizat cu busuioc proaspat, cubuletele de rosii scurse, cu sau fara mozzarela, dar nu mai dadeam la cuptor sa nu se piarda zvâcul usturoiului si al busuiocului ambele sensibile la caldura.

Dupa ce am vazut tablourile pe care le-ai expus pe simeze :notworthy: , marturisesc din nou ca am facut egoism pe tine :biggrin: si ca alifia de unt cu usturoi si busuioc imi face puternic cu ochiul.

• Author

[b]

[center]Bune bune! :notworthy: [/b][/center]

Eh,cum mai nimic...un pufulete ceva...acolo :biggrin:

• Author

Excelente Maya,Foxule mie imi ies super bune in tigaie,parpalesc painea si la urma pun branza si capac,si sting imediat,las sa se odihneasca si branza se topeste,e drep ca nu-i painea asa de crocanta ca cea de la cuptor dar mie imi place asa mai fragezica....

Geany,bune-s si-n tigaie,bune-s si pe gril,si sub el...sa fie! :notworthy:

• Author

Eu pana acum - ultima data acum 4 zile - dupa ce prajeam painea o frecam bine cu catei de usturoi, apoi o ungeam cu untdelemn de masline aromatizat cu busuioc proaspat, cubuletele de rosii scurse, cu sau fara mozzarela, dar nu mai dadeam la cuptor sa nu se piarda zvâcul usturoiului si al busuiocului ambele sensibile la caldura.

Dupa ce am vazut tablourile pe care le-ai expus pe simeze :notworthy: , marturisesc din nou ca am facut egoism pe tine :biggrin: si ca alifia de unt cu usturoi si busuioc imi face puternic cu ochiul.

Shefoo,eu le fac cum pica pe moment :D ..de data asta au fost asa,si merita încercate.Balsamul ala îi da ceva...un kick.

Te asigur 1000 la 100 :D ca usturoiul si busuioul nu sufera termic absolut deloc!Le bag doar sub grilul cuprorului,care grileaza doar de deasupra 1-2 minute pîna se înmoaie mozzarella.

Eh,cum mai nimic...un pufulete ceva...acolo :D

Taman ce i-am gatat. Si n-am mai luat altii. Si mi-e lene sa ma duc la magazin pentru pufuleti...

Off viata mea....hai la mine, cand ai sa ai coptii' mereu raman rontaieli(ca de '...nu-i bine sa risipesti :notworthy: )e unul din avantajele de a avea coptii,dezavantaje mai bine nu vb :biggrin: ...