October 20, 201015 yr comment_60784 Am descoperit salcami si in Australia - ii caut de 8-9 ani . Si cum acum sunt in plina floare mi-am amintit de copilarie.O reteta mai usoara nici ca se poate . Aluat de clatite Florile trecute prin aluat se prajesc in ulei ( nu le rascoaceti ca mine! ) Pentru mine ele au gustul copilariei "dulce si parfumat". Florile care se scutura se amesteca in aluat de clatite si se fac sub forma de clatita. Se servesc cu miere de salcam Report
October 20, 201015 yr comment_60790 Da, intr-adevar amintiri frumoase din copilarie, mama imi facea intotdeauna cand inflorea salcamul, hhhhmmmm, ce bune erau, parca le mai simt mirosul sau vine de la tine!!!! Report
October 20, 201015 yr comment_60801 Nu-mi vine decat sa cant ca Tudor Gheorghe: Au inebunit salcamii.... Report
October 21, 201015 yr comment_61041 Superba idee!N-am mancat niciodata asa ceva, dar am mancat flori de salcam, simple. Tata m-a invatat. Avem in curte si salcami roz si albi - pe alese! Report