Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Telefon mobil

Featured Replies

• Author
Iaca vin cu o intrebare:cum pot micsora pozele in tel? Sau pot baga o marime care sa mi-o ia automat cand fac poze?

Iaca vin cu o intrebare:cum pot micsora pozele in tel? Sau pot baga o marime care sa mi-o ia automat cand fac poze?

Cu programul cu care faci poze, nu poti decit sa le tai sau sa le îmbunatatesti oleaca, nimic interesant. Dar poti sa-ti iei din app store Picup, care e gratis, si poti micsora. Dupa ce alegi imaginea, mergi pe ea si o micsorezi în small, medium... etc

Sigur mai sint o gramada de programe gratuite, dar daca-ti pui App des Tages si App des Abends, care la fel, sînt gratuite, zilnic poti sa cumperi pe gratis programe (de toate felurile, jocuri, carti, tot felul de aplicatii) pro/adica cele care costa... le iei pe dejaba :toothy9;

Daca doresti detalii, spune :floare:

Foxyy, ce tableta ai? Eu stiu doar la iPad.

Mos Craciun mi-a adus un Asus. :floare: Tot am zis ca o sa butonez, sa vad unde-s setarile legate de scriere, da' tot n-apuc. Navighez, scriu, da' nu cercetez. :floare:

Ahaaa, deci la asta habernam cum functioneaza, dar sînt convinsa ca de pui labuta si pupilele la munca, gasesti tu cum sta treaba :pupic:

dacă tot ziserăţi de aplicaţii, voi v-aţi pus aplicaţia cu stele, adică te "uiţi" cu telefonu' la cer şi-ţi spune la ce stea te uiţi, unde-i ursa, leu, tauru' şi când trece satelitu' pe deasupra capului?

dacă tot ziserăţi de aplicaţii, voi v-aţi pus aplicaţia cu stele, adică te "uiţi" cu telefonu' la cer şi-ţi spune la ce stea te uiţi, unde-i ursa, leu, tauru' şi când trece satelitu' pe deasupra capului?

Si jupanu' o cauta, pentru ifonu' dumisale, da' inca n-a dat de programul care-i placuse copilotului, cand s-a jucat el intr-un magazin. Mai cautam.

eu am planets and skyview, spune la jupan, poate se nimereşte cu ce i-a plăcut

PS momentan zice că mă uit in ochii hidrei, nici nu ştiu dacă să mă sperii sau nu :sad1:

PS momentan zice că mă uit in ochii hidrei, nici nu ştiu dacă să mă sperii sau nu =))

Jupanelu' mic da verdictu'. Asta mare doar instaleaza si cel mic zice daca-i place ori ba. Si cum maine copilotu' se zburda la bunica-sa, cred ca ramane pentru dupa Pasti verificarea programelor. :sad1:

PS momentan zice că mă uit in ochii hidrei, nici nu ştiu dacă să mă sperii sau nu :D

Deci nush daca e la fel ca al tau appu, dar eu cica ma uit la... mine (Taurus) :D

(Pe tavan în sufragerie :D )

post-5-13674176163551_thumb.jpg

e acelaşi app. la mine pe tavan e aglomeraţie mare, gemenii pe lampă, ursa deasupra capului iar pe-un perete e zodia veveriţei :)