April 30, 201313 yr Author comment_196026 Iaca vin cu o intrebare:cum pot micsora pozele in tel? Sau pot baga o marime care sa mi-o ia automat cand fac poze? Report
April 30, 201313 yr comment_196027 Foxyy, ce tableta ai? Eu stiu doar la iPad.Mos Craciun mi-a adus un Asus. Tot am zis ca o sa butonez, sa vad unde-s setarile legate de scriere, da' tot n-apuc. Navighez, scriu, da' nu cercetez. Report
April 30, 201313 yr comment_196122 Iaca vin cu o intrebare:cum pot micsora pozele in tel? Sau pot baga o marime care sa mi-o ia automat cand fac poze? Cu programul cu care faci poze, nu poti decit sa le tai sau sa le îmbunatatesti oleaca, nimic interesant. Dar poti sa-ti iei din app store Picup, care e gratis, si poti micsora. Dupa ce alegi imaginea, mergi pe ea si o micsorezi în small, medium... etc Sigur mai sint o gramada de programe gratuite, dar daca-ti pui App des Tages si App des Abends, care la fel, sînt gratuite, zilnic poti sa cumperi pe gratis programe (de toate felurile, jocuri, carti, tot felul de aplicatii) pro/adica cele care costa... le iei pe dejaba Daca doresti detalii, spune Foxyy, ce tableta ai? Eu stiu doar la iPad.Mos Craciun mi-a adus un Asus. Tot am zis ca o sa butonez, sa vad unde-s setarile legate de scriere, da' tot n-apuc. Navighez, scriu, da' nu cercetez. Ahaaa, deci la asta habernam cum functioneaza, dar sînt convinsa ca de pui labuta si pupilele la munca, gasesti tu cum sta treaba Report
April 30, 201313 yr comment_196162 dacă tot ziserăţi de aplicaţii, voi v-aţi pus aplicaţia cu stele, adică te "uiţi" cu telefonu' la cer şi-ţi spune la ce stea te uiţi, unde-i ursa, leu, tauru' şi când trece satelitu' pe deasupra capului? Report
April 30, 201313 yr comment_196163 dacă tot ziserăţi de aplicaţii, voi v-aţi pus aplicaţia cu stele, adică te "uiţi" cu telefonu' la cer şi-ţi spune la ce stea te uiţi, unde-i ursa, leu, tauru' şi când trece satelitu' pe deasupra capului?Si jupanu' o cauta, pentru ifonu' dumisale, da' inca n-a dat de programul care-i placuse copilotului, cand s-a jucat el intr-un magazin. Mai cautam. Report
April 30, 201313 yr comment_196166 eu am planets and skyview, spune la jupan, poate se nimereşte cu ce i-a plăcut PS momentan zice că mă uit in ochii hidrei, nici nu ştiu dacă să mă sperii sau nu Report
April 30, 201313 yr comment_196167 eu am planets and skyview, spune la jupan, poate se nimereşte cu ce i-a plăcut PS momentan zice că mă uit in ochii hidrei, nici nu ştiu dacă să mă sperii sau nu Jupanelu' mic da verdictu'. Asta mare doar instaleaza si cel mic zice daca-i place ori ba. Si cum maine copilotu' se zburda la bunica-sa, cred ca ramane pentru dupa Pasti verificarea programelor. Report
May 1, 201313 yr comment_196230 eu am planets and skyview, spune la jupan, poate se nimereşte cu ce i-a plăcut PS momentan zice că mă uit in ochii hidrei, nici nu ştiu dacă să mă sperii sau nu Deci nush daca e la fel ca al tau appu, dar eu cica ma uit la... mine (Taurus) (Pe tavan în sufragerie ) Report
May 2, 201313 yr comment_196285 e acelaşi app. la mine pe tavan e aglomeraţie mare, gemenii pe lampă, ursa deasupra capului iar pe-un perete e zodia veveriţei Report