February 4, 201313 yr comment_183688 iPhone 5 La noi toata familia e fan apple, inclusiv Sam. Bun, el nu telefoneaza, dar se amuza cu jocurile de pisici, mai ales pe iPad Report
February 4, 201313 yr comment_183689 Daca ar fi sa-l schimb pe al meu as alege un Samsung Galaxy S3, fara ezitare. Report
February 5, 201313 yr Author comment_183701 Am incercat si ieri sa raspund,dar nu am reusit. La astea doua m-am uitat si eu;sa vedem acum,ca abia prin aprilie ne expira contractele,deci mai e timp. Va multumesc! Report
February 6, 201313 yr comment_183995 S3 fara nici o urma de indoiala, eu am s2 si vreau sa trec la 3, costurile ma omoara:)) ca abia am reinceput sa muncesc si eu ceva:) I'm in love with Galaxy.. Report
February 6, 201313 yr comment_183997 Mie mi-a adus mosul un Galaxy S III mini, e mai de doamne, nu cit TV-ul de mare e foarte elegant, si are multe calitati. In primul rind ca bateria pe o zi intreaga, putine convorbiri, dar stat mult pe net, nu ajunge niciodata pina seara la mai putin de 50%. Are si multa memorie, inainte de asta am avut un HTC Desire si ma innebunise ca nu mai avea spatiu nici sa faca 2-3 update-uri la aplicatiile cu care venea telefonul... Report
February 7, 201313 yr comment_184069 Ce de iPhone hateri mai Alina, te referi la contract/abonament? Cît platesti lunar? Report
February 7, 201313 yr comment_184076 Ce de iPhone hateri mai Alina, te referi la contract/abonament? Cît platesti lunar? Ca sa echilibrez balanta, vin si eu cu iPhone (e drept ca eu am 4, nu 5, dar sunt multumita de el; bine, habar nu am cum e Samsung, deci nu pot sa compar). Report
February 7, 201313 yr comment_184102 Ce de iPhone hateri mai Alina, te referi la contract/abonament? Cît platesti lunar? Io nu-s hater, dar nu am pus niciodata mina pe un iPhone, n-am cum sa-l recomand In plus eu sint un phone hater in general, nu stiu daca am mai scris pe undeva pe-aici, dar cred ca-s ultima persoana din Romania care a avut telefon mobil, mult dupa toti copiii de gradinita si am avut pentru ca mi l-a luat cu forta barbatu-meu, si tot cu forta mi le schimba din cind in cind. Asta cred ca e al saselea, daca nu ma inseala memoria, am avut un Sagem pe care l-am tinut vreo 5 ani si l-am dat mai departe ca si cum n-ar fi fost folosit, asa de bine arata (nici nu prea vorbeam la el) apoi 2 modele de Samsung culisabile (alea chiar mi-au placut), 2 HTC (Legend si Desire) si acum Samsungul asta. Report
February 7, 201313 yr comment_184104 Ca sa echilibrez balanta, vin si eu cu iPhone (e drept ca eu am 4, nu 5, dar sunt multumita de el; bine, habar nu am cum e Samsung, deci nu pot sa compar). Am avut toate modelele, în afara de primul parca. De toate am fost multumita la vremea lor. M-am jucat si cu Samsung-urile, dar cu tronc mi-au picat dintotdeauna iPhoanele. Acum am cinciul si mi-l place. Mi-ar fi placut mai mult însa daca spatele era tot lucios ca la 4, 4S nu stiu daca am mai scris pe undeva pe-aici, dar cred ca-s ultima persoana din Romania care a avut telefon mobil, mult dupa toti copiii de gradinita si am avut pentru ca mi l-a luat cu forta barbatu-meu, si tot cu forta mi le schimba din cind in cind. Asta cred ca e al saselea, daca nu ma inseala memoria, am avut un Sagem pe care l-am tinut vreo 5 ani si l-am dat mai departe ca si cum n-ar fi fost folosit, asa de bine arata (nici nu prea vorbeam la el) apoi 2 modele de Samsung culisabile (alea chiar mi-au placut), 2 HTC (Legend si Desire) si acum Samsungul asta. Noi toti trei sîntem mari butonatori de aparate. Adica ne plac tot felul de aparaturi Dan, la fel ca tine, nu le avea cu telefoanele. A fost ultima persoana pe care o cunosc eu, care a acceptat într-un final un telefon mobil. Nu i-a placut niciodata unul, pîna la iPhone. Acu' îi plac asa mult ca nu le butoneaza si pe ale noastre Report
February 8, 201313 yr comment_184216 Nici sotului meu nu-i plac telefoanele, are un Nokia de pe vremea lui pazvante, rablagit de numa, el vrea un telefon la care sa vorbeasca si atat, sa formeze usor numerele (in masina, fara se se uite la el), dar mi-a luat mie Iphone-ul anul trecut de Craciun si si-a instalat ceva joc pe el (care imi mananca toata bateria) de care e pasionat. De altfel, cum intru in casa, ori el ori fetele imi fura telefonul, ca sa se joace. Report
February 8, 201313 yr comment_184218 Nici sotului meu nu-i plac telefoanele, are un Nokia de pe vremea lui pazvante, rablagit de numa, el vrea un telefon la care sa vorbeasca si atat, sa formeze usor numerele (in masina, fara se se uite la el), ha, ha, si-al meu la fel! da' n-are scapare, ca-i vine randul la tot ce renunta fi-miu. acuma are unu' lat si lung, de-njura tot timpul. al meu e-un samsung galaxy, tot ce-a cazut de la fi-miu, da' asa-s de pasionata de nu stiu nici macar de care e. pe mine ma enerveaza sa stau pe net pe telefon, cred ca din cauza ca tot aman ochelarii. mai mult imi place tableta, o mai car dupa mine la job Report
February 8, 201313 yr comment_184343 Eu recomand cu toata caldura Nokia E52. Eu am telefonul asta de vreo 5 luni si nu mi-a facut nici cea mai mica problema. Ai gasit E52 nou? Report
February 9, 201313 yr comment_184363 date='29 October 2010[/b] - 08:39 AM' timestamp='1288334354' post='62091']Eu recomand cu toata caldura Nokia E52. Eu am telefonul asta de vreo 5 luni si nu mi-a facut nici cea mai mica problema. Ai gasit E52 nou? Acu' trei ani, probabil ca da Report
February 9, 201313 yr comment_184534 Maya nu ma refer la preturile de la abonament sau ceva, eu platesc 10 euro ca sa am net nelimitat si in rest imi incarc cartela(pre-pay) ci la costul de achizitie. Nu imi permit momentan nici un fel de investitie, cand de la inceputul anului investim in masini... s-au stricat pe rand.Am constatat in schimb ca in fiecare an, in vara, fac o achizitie mai sanatoasa... in primul an Kenwood, in al doilea Canon, in al treilea Samsung Galaxy s2, ma intreb anu' asta ce-oi pofti?!)Cand am cumparat S2-ul am ales intre el si un Iphone4, mi-a fost mai drag Samsungu' da' nu zic ca mi-a displacut Iphone-ul. Report
February 10, 201313 yr comment_184593 Maya nu ma refer la preturile de la abonament sau ceva, eu platesc 10 euro ca sa am net nelimitat si in rest imi incarc cartela(pre-pay) ci la costul de achizitie. Nu imi permit momentan nici un fel de investitie, cand de la inceputul anului investim in masini... s-au stricat pe rand.Am constatat in schimb ca in fiecare an, in vara, fac o achizitie mai sanatoasa... in primul an Kenwood, in al doilea Canon, in al treilea Samsung Galaxy s2, ma intreb anu' asta ce-oi pofti?!)Cand am cumparat S2-ul am ales intre el si un Iphone4, mi-a fost mai drag Samsungu' da' nu zic ca mi-a displacut Iphone-ul. Aha, deci tu l-ai cumparat. La noi sînt tot felul de abonamente (contract pe 2 ani), la alegere, unde platesti mai putin pe telefon, sau chiar nimic... în general fiecare gaseste ceva ce-i potriveste. Eu platesc 29,90 euro pe luna si am internet nelimitat, telefonie mobila nelimitata în netzul meu si înca unu la alegere, 100 minute free in alte netzuri si 100 SMS free. Dar cu whatsapp-ul, cine mai foloseste SMS-urile? Pentru mine, în functie de ce si cum sta treaba pe piata noastra, asta a fost o varianta convenabila. Cît despre investitii, asta este, mai le punem în asteptare. Tre' sa vedem ordinea prioritatilor Report
February 10, 201313 yr Author comment_184673 Maya nu ma refer la preturile de la abonament sau ceva, eu platesc 10 euro ca sa am net nelimitat si in rest imi incarc cartela(pre-pay) ci la costul de achizitie. Nu imi permit momentan nici un fel de investitie, cand de la inceputul anului investim in masini... s-au stricat pe rand.Am constatat in schimb ca in fiecare an, in vara, fac o achizitie mai sanatoasa... in primul an Kenwood, in al doilea Canon, in al treilea Samsung Galaxy s2, ma intreb anu' asta ce-oi pofti?!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif)Cand am cumparat S2-ul am ales intre el si un Iphone4, mi-a fost mai drag Samsungu' da' nu zic ca mi-a displacut Iphone-ul. Aha, deci tu l-ai cumparat. La noi sînt tot felul de abonamente (contract pe 2 ani), la alegere, unde platesti mai putin pe telefon, sau chiar nimic... în general fiecare gaseste ceva ce-i potriveste. Eu platesc 29,90 euro pe luna si am internet nelimitat, telefonie mobila nelimitata în netzul meu si înca unu la alegere, 100 minute free in alte netzuri si 100 SMS free. Dar cu whatsapp-ul, cine mai foloseste SMS-urile? https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif Pentru mine, în functie de ce si cum sta treaba pe piata noastra, asta a fost o varianta convenabila. Cît despre investitii, asta este, mai le punem în asteptare. Tre' sa vedem ordinea prioritatilor https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif Maya,la ce furnizor(sau cum ii zice? ) esti acuma? Report
February 10, 201313 yr comment_184682 Daca n-am spus inca asta, o repet. Cautati sa va luati un telefon care sa corespunda la cele ce doriti sa faceti cu el. Problema din ziua de astazi cu telefoanele astea destepte este ca partea cu... telefonul este cea mai proasta. Nu are rost sa va luati un telefon destept care stie sa faca fel de fel de chestii pe care nu le folositi si de care va puteti lipsi. Chestiile astea costa doar bani in plus. Ah, ca da bine sa fiti vazuti cu un smartfone de ultima generatie care mai e si foarte scump, ok, da bine. Intrebarea este insa... merita banii? Nu uitati ca un telefon primit gratis la un abonament pe 2 ani si, oarecum, scumput nu va ofera telefonul gratis. Pretul lui este inclus in abonament si-l platiti, in timp, cel putin o data. Ca nici companiile de telefonie nu-s tembele. In plus, in perioada pe care faceti contractul, sunteti legati de contract si nu puteti trece la altcineva fara platit despagubiri. Asa ca fiti foarte atenti la ce va inhamati. Apoi, mai aveti grija ca telefonul sa nu fie blocat pentru folosirea cu alte cartele. Ah, compania va poate debloca telefonul mintenas insa asta inseamna bani. In ziua de astazi, telefoane bune are Samsung-ul, HTC-ul si Google (Nexus 7). Sunt platibile si cu cat vreti ceva mai coios, cu atat sunt mai scumpe. Insa si alea care fac mai putine chestii sunt bune. Sfatul meu este sa nu va lasati impresionati de telefon care are camera foto "super". Platiti pentru camera si nu pentru telefon. Evident ca este practic sa faci poze cu telefonul si sa nu trebuie sa umbli si cu aparat foto in buzunar. Insa... de cate ori trebuie sa faceti foto excelenta pe moment? Rar. Si cand stiti ca veti face foto, mai bine luati cu voi un aparat foto compact si veti face foto mult mai bune calitativ. Un ultim sfat: atentie, domnia se plateste. Concluzie: telefonul cel mai bun este acela care satisface nevoile celui ce il foloseste. Report
February 11, 201313 yr comment_184788 Maya,la ce furnizor(sau cum ii zice? ) esti acuma? Vodafone prin Mowotel. ____________________ Dragose, la noi daca astepti putin dupa ce iese ultimul/ egal care marca/ model pe piata, dai pe telefon mai nimic sau chiar nimic-în combinatie cu contractul ala de 2 ani. Daca nu poti astepta, dai un ban si stai în fata .. asta este. Abonamentele sînt de toate felurile, doar trebuie sa stii sa cauti ofertele. In ziua de azi, nu cred ca mai impresionezi pe nimeni cu ce telefon ai, pen'ca fiecare cacanar are iphone si Galaxy, etc... De altfel, toate telefoanele astea, fie iPhone sau Samsung and CO, la valoarea lor adevarata costa doar cîtiva parai. Asa ca firmulitele aste care iti ofera tot felul de contracte, le iau la gramada si probabil pret de nimic. Si pentru ca ofera o gramada de "feluri" de contracte, le iese pîrleala chiar daca tu nu platesti nimic pe telefon. Fie prin abonamentul lunar care e mai scump (ca nu toti stiu sa caute unul ieftin), fie ca-l iei de la ei imediat ce iese pe piata, si atunci îti umfla un pret de cîteva sute/ juma' din pretul de vînzare pe piata, a apartului... ceea ce înseamna ca ei si-au scos deja pretul real pe 10 telefoane In contracte, la noi, niciodata nu sint telefoanele blocate, doar daca le ei în combinatie cu cartela pre-pay, ceea ce înseamna ca tre' sa fii nebun, pen'ca te costa cel putin cîteva sute/ mai mult de jumatate din valoarea aparatului cu pret de piata(zic la noi, nu stiu cum e în alte tari), asa, si plus de asta mai ai si telefon blocat. Dar nici asta nu e o problema, ca lumea nu mai merge la firma cutare sa-si deblocheze telefonul, ci la cineva care stie, si costa 15 euro, nu 200 Singurul dezavantaj, daca vrei sa-l numesti asa, este ca egal ce ai face, abonamentul lunar tot îl platesti timp de doi ani. Dar daca ai oferta buna, e schnurzpiepegal Report
March 29, 201313 yr Author comment_191766 Ne-am hotarat si ne-am luat Iphone 5.Pe sapt viitoare primim cardurile...abia astept sa incep sa-l butonez https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/toothy9.gif Multumesc pentru sfaturi https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gif ,o sa revin cu siguranta cu intrebari https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/toothy6.gif Report
March 29, 201313 yr comment_191768 Ne-am hotarat si ne-am luat Iphone 5.Pe sapt viitoare primim cardurile...abia astept sa incep sa-l butonez https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/toothy9.gif Multumesc pentru sfaturi https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gif ,o sa revin cu siguranta cu intrebari https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/toothy6.gif Asteptam Report
April 25, 201313 yr Author comment_195427 Test . Am reusit! Poate va intrebati ce? Cand vroiam sa scriu mesaj,aveam reglat la tel sa-mi vina cuvinte dupa ce scriam cateva litere. Am reusit sa debifez ajutorul ala de scris Report
April 25, 201313 yr comment_195428 Test . Am reusit! Poate va intrebati ce? Cand vroiam sa scriu mesaj,aveam reglat la tel sa-mi vina cuvinte dupa ce scriam cateva litere. Am reusit sa debifez ajutorul ala de scris Bravo! Eu trebuie sa gasesc unde-i optiunea asta pe tableta, uneori ma dispera.... Report
April 25, 201313 yr Author comment_195430 La tablet nu ma pricep. La tel e la Setari-Diverse-Tastatura Report
April 25, 201313 yr comment_195441 Eu îmi setez mereu tastatura în timp ce scriu/ în functie de limba care scriu. Mie îmi place autocorectura, ca dupa 2-3-4 litere îmi "ghiceste" cuvîntul si nu mai tre' sa-l tastez, scriu mai departe, iar functuinea de auto corectura mi-l baga în text. La tableta intru la setari -> tastatura si schimb, iar de la telefon, direct cînd scriu. La iPhone 5 pe tastatura se afla un globulet de la care se pot schimba diverse, printre care si limbile... si sa nu mai vorbim de microfon!!! Asta merge si la 4S, nu mai tre' sa touchez nimic, dictez si scrie perfect. Rar cînd tre' sa corectez ceva. Cîteodata în engleza mai intelege uneori în loc de (exemplu) I'd like... I like, deci chestiile astea tre' pronuntate mai clar, dar în rest se descurca bine de tot. Din pacate doar engleza si germana merge. Limba mama n-o are-n microfon Foxyy, ce tableta ai? Eu stiu doar la iPad. Report