November 1, 201015 yr comment_62516 3 oua200g zahar150ml ulei200ml nectar piersici1 plic zahar vanilat1 plic praf copt1 plic budinca de capsuni300g faina100g ciocolata neagra pt ornat am folosit crema de ciocolata 'ole' si ornamente pasta de zahar(din aceasta copozitie mi-au iesit 24 bucati) Am mixat ouale, zaharul, zaharul vanilat, praful de copt. Am adaugat uleiul si dupa ce am mixat cateva minute am adaugat si nectarul de piersici. Au urmat budinca si faina si apoi ciocolata maruntita. Am pus in tavi hartiile pt briose si am pus in fiecare hartie cate o lingura de compozitie la o tava si la alta tava am pus intai o lingura de mar calit apoi lingura de compozitie. asa aratau cele fara mar si asa cele cu mar imbracate cu crema de ciocolata si adaugate ornamentele (pregatite dinainte) Si platoul cu bunatati Calde le-am uns cu crema de ciocolata si am adaugat ornamentele. Report
November 1, 201015 yr comment_62522 Cec f. frumoase briosele,iti urez si aici mult succes la concurs,imi plac mult alea cu floricele iar cele cu winnie the pooh sunt preferatele bubuletului,unde ai gasit?!... Report
November 1, 201015 yr Author comment_62526 Cec f. frumoase briosele,iti urez si aici mult succes la concurs,imi plac mult alea cu floricele iar cele cu winnie the pooh sunt preferatele bubuletului,unde ai gasit?!... multumescIti doresc si tie succes la concursDaca la ornamente te referi, nu le-am gasit ci le-am facut eu inainte de a ma apuca de briose Report
November 1, 201015 yr comment_62531 Cec f. frumoase briosele,iti urez si aici mult succes la concurs,imi plac mult alea cu floricele iar cele cu winnie the pooh sunt preferatele bubuletului,unde ai gasit?!... multumescIti doresc si tie succes la concursDaca la ornamente te referi, nu le-am gasit ci le-am facut eu inainte de a ma apuca de brioseAlea cu winie the pooh ma refer ca-i place bubuletului si poate fac si eu vreun tort de sarbatori,tare mi-ar place si mie dar daca-s de cumparat ca eu nu pot sa fac asa ceva nici intr-o mie de ani... Report
November 1, 201015 yr Author comment_62567 Cec f. frumoase briosele,iti urez si aici mult succes la concurs,imi plac mult alea cu floricele iar cele cu winnie the pooh sunt preferatele bubuletului,unde ai gasit?!... multumescIti doresc si tie succes la concursDaca la ornamente te referi, nu le-am gasit ci le-am facut eu inainte de a ma apuca de brioseAlea cu winie the pooh ma refer ca-i place bubuletului si poate fac si eu vreun tort de sarbatori,tare mi-ar place si mie dar daca-s de cumparat ca eu nu pot sa fac asa ceva nici intr-o mie de ani... nu stiu ce as putea sa spun, nu am cautat sa cumpar asa ceva , deci nu stiu daca se gasesc, dar poti cauta poate ai noroc si gasestioricum daca te-ai ambitiona un pic cred ca ai putea sa-l faci ca nu e greu, decupezi dintr-o carte si apoi conturezi pe pasta de zahar si desenezi Report
November 3, 201015 yr comment_62810 Au iesit foarte mumoase briosele, SUCCES, inteleg ca sunt pt.concurs!!!!Eu am o intrebare, doar, in loc de nectar de piersici ce se poate pune, mi-ar place sa le incerc si baiatului meu ii plac mult briosele? Report
November 3, 201015 yr comment_62819 Pacat ca nu ai o mica descriere la desenele decorative, poate m-as incumeta. Report
November 3, 201015 yr Author comment_62844 Au iesit foarte mumoase briosele, SUCCES, inteleg ca sunt pt.concurs!!!!Eu am o intrebare, doar, in loc de nectar de piersici ce se poate pune, mi-ar place sa le incerc si baiatului meu ii plac mult briosele?multumescam facut in mai multe feluri briosele, reteta de baza fiind aceasta dar inlocuind nectarul si toate au fost apreciate. Deci in locul nectarului am folosit apa minerala cu sirop de fructe, iaurt de fructe, suc, chiar si compot, e posibil ca sa varuieze cantitatea de faina, la majoritatea am pus la ochi, aici am cantarit sa pot pune reteta cat de cat exacta.Fata cea mare mi-a zis ca au iesit f buna si asa vrea sa i le fac la ziua ei.Astept impresii indiferent de varianta aleasa Report
November 3, 201015 yr Author comment_62846 Pacat ca nu ai o mica descriere la desenele decorative, poate m-as incumeta.Dupa cum ii ziceam lu' geany nu e mare lucruAm decupat din carte modelul dorit, am conturat dupa desen cu o carioca alimentara pe pasta intinsa, apoi am redat cum am putut mai bine interiorul, ajutandu-ma de desen (mai puneam desenul deasupra si mai faceam semne la ochi, gura.... sa iasa bine)Nu stiu cat te-am lamurit, dar sper sa te te ajute ce am scris Report
November 18, 201015 yr Author comment_65160 Am facut poza si la sectiune, dupa ce am postat reteta, dar nu am mai apucat sa o pun pana acum asa ca o pun acum sa vedeti si cum e in interior ps in spate se vede borcanul cu nectarul pe care l-am folosit Report
November 23, 201015 yr comment_66097 Am facut briosele aseara, sunt super bune si am o saptamana intreaga sa-i dau lui Alex la pachetelul de scoala. Au un gust deosebit, eu am pus cum m-ai sfatuit iaurt cu fructe, dar nu le-am ornat cu nimic, le-am lasat simple. Daca iti spun ca i-au placut si lui Cody, poate nu-ti vine sa crezi, dar motanelul nostru mananca dulciuri!Imi pare rau ca nu pot face poze, nu am pe ce sa le descarc, din lipsa calculatorului de acasa, dar trebuie sa ma crezi pe cuvant. Cu prima ocazie o sa vin si cu dovada.Pupici si la cat mai multe retete asa bune!!! Report
January 6, 201115 yr comment_70569 vai de mine, printre ce bunatati am nimerit.......felicitari 3 oua200g zahar150ml ulei200ml nectar piersici1 plic zahar vanilat1 plic praf copt1 plic budinca de capsuni300g faina100g ciocolata neagra pt ornat am folosit crema de ciocolata 'ole' si ornamente pasta de zahar(din aceasta copozitie mi-au iesit 24 bucati) Report
January 18, 201115 yr Author comment_72746 Am facut briosele aseara, sunt super bune si am o saptamana intreaga sa-i dau lui Alex la pachetelul de scoala. Au un gust deosebit, eu am pus cum m-ai sfatuit iaurt cu fructe, dar nu le-am ornat cu nimic, le-am lasat simple. Daca iti spun ca i-au placut si lui Cody, poate nu-ti vine sa crezi, dar motanelul nostru mananca dulciuri!Imi pare rau ca nu pot face poze, nu am pe ce sa le descarc, din lipsa calculatorului de acasa, dar trebuie sa ma crezi pe cuvant. Cu prima ocazie o sa vin si cu dovada.Pupici si la cat mai multe retete asa bune!!!ma bucur ca v-au placut Report