November 5, 201015 yr comment_63116 4 oua1 cana zahar1 cana ulei2plicuri praf de copt1 plic zahar vanilat1 lingura scortisoara100g nuci macinate300-350g faina5 mere2 banane Am mixat bine ouale, zaharul, zaharul vanilat si praful de copt, am adaugat uleiul, apoi lingura de scortisoara si faina Am taiat merele feliute subtiri, iar bananele le-am zdrobit cu furculita, apoi le-am adaugat compozitiei impreuna cu nucile Am amestecat bine, apoi am turnat compozitia intr-o tava tapeteta cu ulei si faina Ac copt la foc potrivit, iar cand a fost coapta bine am rasturnat-o pe o farfurie intinsa si am uns-o cu crema de ciocolata (crema am intins-o pe coronita calda pt a se topi si unge bine) si am ras niste nuca deasupra sectiune A iesit ff aromata si buna Report
November 10, 201015 yr comment_63883 Stii ce-mi place la ea?ca e plina de fructe!Arata tare bine. Report
November 16, 201015 yr Author comment_64939 Stii ce-mi place la ea?ca e plina de fructe!Arata tare bine.multumesc, asta am si vrut sa fie o prajitura plina cu fructe si am avut ceva emotii pana s-a copt, dar la final a fost bine si s-a mancat bine Arata f. bine,ceci,ca toate retetele tale dealtfel... multumesc, dar sunt pui pe langa voi cand e vorba de retete Report