January 25, 201115 yr comment_73825 Eu sunt fan baclavale , chiar daca sunt foarte dulci , imi place aroma lor . Nu m-am incumetat niciodata sa fac eu foile , sunt sigura ca-s mult mai bune decat alea cumparate.Ar trebui sa fac si eu , dar acum fiind singura cu pitica mea nazdravana , nu voi avea liniste sa fac treaba asa cum trebuie. Report
January 12, 20224 yr comment_267293 Carmen, iarta-ma, paharul de iaurt inseamna borcanelu ala mic de 125 gr? Report
January 12, 20224 yr Author comment_267294 Carmen, iarta-ma, paharul de iaurt inseamna borcanelu ala mic de 125 gr? Da, cam așa. Nu știu dacă am scris, o să verific acum, ca să ajustezi cantitățile în funcție de necesități, se pune aproximativ același volum de iaurt pentru fiecare ou și cîte 2 linguri de ulei. Făina e tot "cît cuprinde" La început eu puneam ouăle într-un pahar, goleam, puneam iaurt pînă unde erau ouăle și apoi ulei. Acum fac ochiometric, nu e extrem de pretențioasă rețeta. Report
January 13, 20224 yr comment_267295 Decivolum iaurt=volum 1 ou1 volum iaurt + 1 ou + 2 linguri ulei + faina cit cuprinde = aluatul Mersi frumos Report
January 13, 20224 yr Author comment_267296 Decivolum iaurt=volum 1 ou1 volum iaurt + 1 ou + 2 linguri ulei + faina cit cuprinde = aluatul Mersi frumos Exact Report