January 6, 201115 yr comment_70546 Bun, bun! Si cele mai frumoase torturi unde sunt? Unde este catalogul de rasfoit? Report
January 6, 201115 yr comment_70555 Se pare ca fetele noastre nu sunt doar foarte pricepute, sunt si foarte modeste si nu vor sa se auto-propuna Report
January 9, 201115 yr comment_71152 buna,sunt incepatoare si totodata noua pe acest forum .Ma asteptam sa gasesc altceva pe acest topic dar v-ati abatut de la subiect astept ca cele mai frumoase torturi sa fie expuse aici Report
January 10, 201115 yr comment_71214 buna,sunt incepatoare si totodata noua pe acest forum .Ma asteptam sa gasesc altceva pe acest topic dar v-ati abatut de la subiect[b] astept ca cele mai frumoase torturi sa fie expuse aici [/b] danuto mi-e teama ca ai sa astepti mult si bine ca cica nu avem criterii dupa care sa puna fetele talentate torturi . ca vezi tu , fiecare isi lauda `cioara` .ar trebui cred sa o faca cineva obiectiv , din afara , dar mai bine nu , ca asa avem toate iluzia ca suntem super tortarese Report
February 28, 201115 yr comment_79403 acuma am intrat si eu aici sa vad colectia de torturi si am ramas surprinsa caci sunt numai discutii si torturi nu..ce pacat caci fiecare dintre voi avti torturi de colectie, nu unul ci mai multe...deci cand le puneti? Report