November 24, 201015 yr comment_66327 Am uitat sa spun ca ar fi si incitant... sa astepti cu nerabdare sa vezi ...voi fi sau nu la panoul de onoare Report
November 24, 201015 yr comment_66356 Pe mine ma distreaza tare...se vede ca avem scoala veche in noi... ce conteaza pe panoul cui de onoare esti daca tu esti impacata cu soarta si multumita de tortul tau? De ce e atat de important sa te eticheteze cineva? Chiar am crezut ca am trecut peste faza cu statul la cozi, cantarea Romaniei si panourile de onoare .Scuze da' nu m-am putut abtine . Report
November 24, 201015 yr comment_66359 Eu as zice ca voi sa veniti cu propuneri si idei despre cum credeti ca ar trebui sa fie topicul asta, mie mi se pare o idee foarte frumoasa (cu conditia sa stabilim bine ce si cum ) si pe urma incercam sa alegem solutia cea mai buna, din partea echipei de administratori si moderatori aveti tot sprijinul tehnic si nu numai. Report
November 25, 201015 yr comment_66368 Pe mine ma distreaza tare...se vede ca avem scoala veche in noi... ce conteaza pe panoul cui de onoare esti daca tu esti impacata cu soarta si multumita de tortul tau? De ce e atat de important sa te eticheteze cineva? Chiar am crezut ca am trecut peste faza cu statul la cozi, cantarea Romaniei si panourile de onoare .Scuze da' nu m-am putut abtine . era doar o parere. Chiar zambete nu ma asteptam sa provoace. Tu de ce nu incerci o solutie? Poate va fi mai bine primita? Report
November 25, 201015 yr comment_66379 Pe mine ma distreaza tare...se vede ca avem scoala veche in noi... ce conteaza pe panoul cui de onoare esti daca tu esti impacata cu soarta si multumita de tortul tau? De ce e atat de important sa te eticheteze cineva? Chiar am crezut ca am trecut peste faza cu statul la cozi, cantarea Romaniei si panourile de onoare .Scuze da' nu m-am putut abtine . era doar o parere. Chiar zambete nu ma asteptam sa provoace. Tu de ce nu incerci o solutie? Poate va fi mai bine primita? Eu n-am o solutie pentru ca nu consideram neaparat necesar topicul asta. Pentru nivelul nostru cred ca inca e bun topicul obisnuit cu torturi ca in final si acolo se pun doar torturile de care e mandru fiecare, se dau explicatii, se schimba pareri. Ma indoiesc ca vine sa puna cineva orice caricatura de tort doar ca sa aiba ce posta . In concluzie fiecare e mandru de tortul lui si l-ar vedea demn si de topicul asta asa cum il vede pentru celalalt . In afara de cateva torturi, facute oricum de aceleasi fete, care ar merita o galerie...restul sunt torturi obisnuite. Fara suparare. Dar in ochii celei de l-a facut pare grozav si atunci ne intoarcem la ce am spus mai sus. Am avea un topic dublat. Parerea mea . Natasha nu te supara pe mine Report
November 25, 201015 yr comment_66386 Ce rea esti !Pentru asta,esti pedepsita,nu te primim in colectie Report
November 25, 201015 yr comment_66387 Ce rea esti !Pentru asta,esti pedepsita,nu te primim in colectie N-am eu nas de colectie . Serios acum...nu suntem noi inca la acel nivel. Acu suntem niste pisoi care se uita in oglinda si se vad lei . Zic de marea majoritate nu de exceptiile care sunt si intre noi . Report
November 25, 201015 yr comment_66389 Acum depinde si despre ce nivel vorbim...Ca n-a avut nimeni pretentia sa se compare cu rusoaicele de ex !Uite,de ex o reproducere dupa Gioconda,facuta de Patricia E in colectia colegiului,asa ca vezi,depinde de nivel ps. biata Gioconda ps2. are fata mea un talent la desen ,ceva de speriat ! se vede ca-mi calca pe urme ps3. scuzati calitatea imaginii,mama artistei era profund emotionata Report
November 25, 201015 yr comment_66396 N-am eu nas de colectie . Serios acum...nu suntem noi inca la acel nivel. Acu suntem niste pisoi care se uita in oglinda si se vad lei . Zic de marea majoritate nu de exceptiile care sunt si intre noi .[color=#808000][b]Si nici nu cred ca vom ajunge vreodata...[/b][/color] [color=#808000][b]Sunt total de acord cu tine [/b][/color] Report
November 25, 201015 yr comment_66399 N-am eu nas de colectie . Serios acum...nu suntem noi inca la acel nivel. Acu suntem niste pisoi care se uita in oglinda si se vad lei . Zic de marea majoritate nu de exceptiile care sunt si intre noi .[color=#808000][b]Si nici nu cred ca vom ajunge vreodata...[/b][/color] [color=#808000][b]Sunt total de acord cu tine [/b][/color] Mah...eu sper ca vreodata macar un tort ca rusoaicele sa facem. Asa...pentru linistea nostra sufleteasca . Noua ne lipsesc ingredientele cred. M-am uitat pe Kuharca si eu din pasta de zahar nu pot face minunatiile fetelor de acolo. Iar ca sa tot cumpar pasta de modelat e mult; pentru mine e inca scumpa. Plus ca mie imi mai trebuie rabdare, sincer nu pot sta 7 ore sa fac doar fata unei papusi. Nu am nervi de asa ceva .In concluzie, (cred ca) o sa ajungem ca ele dar mai trebuie sa lucram un pic. Report
November 25, 201015 yr comment_66401 N-am eu nas de colectie . Serios acum...nu suntem noi inca la acel nivel. Acu suntem niste pisoi care se uita in oglinda si se vad lei . Zic de marea majoritate nu de exceptiile care sunt si intre noi .[color=#808000][b]Si nici nu cred ca vom ajunge vreodata...[/b][/color] [color=#808000][b]Sunt total de acord cu tine [/b][/color] Mah...eu sper ca vreodata macar un tort ca rusoaicele sa facem. Asa...pentru linistea nostra sufleteasca . Noua ne lipsesc ingredientele cred. M-am uitat pe Kuharca si eu din pasta de zahar nu pot face minunatiile fetelor de acolo. Iar ca sa tot cumpar pasta de modelat e mult; pentru mine e inca scumpa. Plus ca mie imi mai trebuie rabdare, sincer nu pot sta 7 ore sa fac doar fata unei papusi. Nu am nervi de asa ceva .In concluzie, (cred ca) o sa ajungem ca ele dar mai trebuie sa lucram un pic. unde mai pui ca se usuca pasta intre timp? Report
November 25, 201015 yr comment_66404 Avind azi un pic de timp ,m-am mai uitat la pozele postate de mine !Cine puii mei l-o fi descarcat pe Uritul Pamintului ????????????? ;) Sau te pomenesti ca vrea cineva sa-mi faca antireclama ??????? Fata,tu tine-te tare ! Nu recunoaste nimic daca te intreaba cineva ! Report
November 25, 201015 yr comment_66405 Avind azi un pic de timp ,m-am mai uitat la pozele postate de mine !Cine puii mei l-o fi descarcat pe Uritul Pamintului ????????????? ;) Sau te pomenesti ca vrea cineva sa-mi faca antireclama ??????? Fata,tu tine-te tare ! Nu recunoaste nimic daca te intreaba cineva ! Nu esti sanatoasa ;) Report
November 25, 201015 yr comment_66406 Avind azi un pic de timp ,m-am mai uitat la pozele postate de mine !Cine puii mei l-o fi descarcat pe Uritul Pamintului ????????????? ;) Sau te pomenesti ca vrea cineva sa-mi faca antireclama ???????Fata,tu tine-te tare ! Nu recunoaste nimic daca te intreaba cineva ! ;) no asta e buna ;) Report
November 25, 201015 yr comment_66418 Plus ca mie imi mai trebuie rabdare, sincer nu pot sta 7 ore sa fac doar fata unei papusi. Nu am nervi de asa ceva . unde mai pui ca se usuca pasta intre timp? [color=#808000][b]Sper ca nu ma luati peste picior, nu?[/b][/color] Ca daca da..ma jur ca nu mai postez nimic si nici nu mai dau vreo informatie... [color=#808000][b]Ce vreti domne' altii sunt mai lenti...nu Speedy Gonzales ca voi...[/b][/color] Report
November 25, 201015 yr comment_66419 Doamne pazeste-ma Dora,chiar nu faceam referire la tine. Eu chiar vorbeam serios cand am zis ca se usuca pasta,cel putin a mea. Nu stiu daca tu mai bagi ceva in ea o ba, eu de obicei nu bag si atunci se ususca f repede, dar cand am de facut munca migaloasa, am mai zis, eu imi cumpar pasta speciala pentru modelaj, la aia si dupa 4 ore de pauza poti sa revii si sa repari ce nu ti se pare ok, acuma ca nu am eu rabdarea ta sa modelez minuni, asta e alta poveste ...Dora no offence, ca nu-i de ce Report
November 25, 201015 yr comment_66420 Plus ca mie imi mai trebuie rabdare, sincer nu pot sta 7 ore sa fac doar fata unei papusi. Nu am nervi de asa ceva . unde mai pui ca se usuca pasta intre timp? [color=#808000][b]Sper ca ma luati peste picior, nu?[/b][/color] Ca daca da..ma jur ca nu mai postez nimic si nici nu mai dau vreo informatie... [color=#808000][b]Ce vreti domne' altii sunt mai lenti...nu Speedy Gonzales ca voi...[/b][/color] Era vorba doar de rabdare. Eu trebuie sa am totul si acum, sa vad ca e gata ce fac in foarte scurt timp ca altfel nu ma mai pasioneaza. Dau repede bir cu fugitii . Incerc sa ma educ in sensul asta dar e ff greu. Noi am cam dat-o prin balarii pe aici. De fapt ne trebuie mai multe topice pe care sa vorbim de toate si nu recunoastem . Report
November 25, 201015 yr comment_66421 Doamne pazeste-ma Dora,chiar nu faceam referire la tine. Eu chiar vorbeam serios cand am zis ca se usuca pasta,cel putin a mea. Nu stiu daca tu mai bagi ceva in ea o ba, eu de obicei nu bag si atunci se ususca f repede, dar cand am de facut munca migaloasa, am mai zis, eu imi cumpar pasta speciala pentru modelaj, la aia si dupa 4 ore de pauza poti sa revii si sa repari ce nu ti se pare ok, acuma ca nu am eu rabdarea ta sa modelez minuni, asta e alta poveste ...Dora no offence, ca nu-i de ce [color=#808000][b]am inteles...e ok atunci.. pai tu chiar crezi ca ma aventuram in sculptura utilizand pdz ordinara?!!nooo no way...mi-am facut mmf in care am mai adaugat niste ingrediente ca s-o redau tocmai buna de modelat...ca bani pt pasta de modellat speciala n-am inca...si nu se merita la cati clienti am eu... [/b][/color] Report
November 25, 201015 yr Author comment_66430 [quote name='snej' date='25 November 2010 - 08:54 AM' Eu n-am o solutie pentru ca nu consideram neaparat necesar topicul asta. Pentru nivelul nostru cred ca inca e bun topicul obisnuit cu torturi ca in final si acolo se pun doar torturile de care e mandru fiecare, se dau explicatii, se schimba pareri. Ma indoiesc ca vine sa puna cineva orice caricatura de tort doar ca sa aiba ce posta . In concluzie fiecare e mandru de tortul lui si l-ar vedea demn si de topicul asta asa cum il vede pentru celalalt . In afara de cateva torturi, facute oricum de aceleasi fete, care ar merita o galerie...restul sunt torturi obisnuite. Fara suparare. Dar in ochii celei de l-a facut pare grozav si atunci ne intoarcem la ce am spus mai sus. Am avea un topic dublat. Parerea mea . Natasha nu te supara pe mine De ce sa ma supar,eu doar am propus acum uni au fost de acord alti nu.Poate ca ai dreptate,si eu am ajuns dupa aceea la concluzia ca nu prea avem ce arata. Ce rea esti !Pentru asta,esti pedepsita,nu te primim in colectie Avind azi un pic de timp ,m-am mai uitat la pozele postate de mine !Cine puii mei l-o fi descarcat pe Uritul Pamintului ????????????? Sau te pomenesti ca vrea cineva sa-mi faca antireclama ??????? Fata,tu tine-te tare ! Nu recunoaste nimic daca te intreaba cineva ! Esti totala ti-am mai spuso? Report
November 25, 201015 yr Author comment_66433 am mai zis, eu imi cumpar pasta speciala pentru modelaj, la aia si dupa 4 ore de pauza poti sa revii si sa repari ce nu ti se pare ok, acuma ca nu am eu rabdarea ta sa modelez minuni, asta e alta poveste ... cum este pasta asta si de unde o cumperi? Noi am cam dat-o prin balarii pe aici. De fapt ne trebuie mai multe topice pe care sa vorbim de toate si nu recunoastem .de acord cu tine pai unde sa discutam,acolo nu ca stricam subiectul,acolo nu atunci unde? Report
November 25, 201015 yr comment_66440 cum este pasta asta si de unde o cumperi? [color=#808000][b]Natasha pasta pe care o cumpara Ramo seamana cu asta de aici...si la gust...si la luciu...cel putin asa spunea Ramo atunci...s-o asteptam pe ea mai bine sa ne spuna [/b][/color] Report
November 25, 201015 yr Author comment_66454 [color=#808000][b]Natasha pasta pe care o cumpara Ramo seamana cu asta de aici...si la gust...si la luciu...cel putin asa spunea Ramo atunci...s-o asteptam pe ea mai bine sa ne spuna [/b][/color]atunci mai mult ca sigur are si ceva cioco prin ia (sau lapte praf?) Report
November 25, 201015 yr comment_66456 [color=#808000][b]am inteles...e ok atunci.. pai tu chiar crezi ca ma aventuram in sculptura utilizand pdz ordinara?!!nooo no way...mi-am facut mmf in care am mai adaugat niste ingrediente ca s-o redau tocmai buna de modelat...ca bani pt pasta de modellat speciala n-am inca...si nu se merita la cati clienti am eu... [/b][/color] Si nu ne zici si noua care sunt ingredientele alea? Pliiiiiiz! Eu mai bag in pasta de zahar tylose si sta putin mai teapana... uneori, ca in ultimul timp m-am prostit. Voi va vaitati ca se usuca pasta? Eu de o saptamana astept sa i se intareasca picioarele lu' gagica aia a mea de sta pe fotoliu si tot nu se intaresc... Sa fie lipsa de calciu?Acum, serios, mie nu mi se mai usuca si nici nu se mai intareste pasta in ultimul timp si ma enerveaza maxim pt ca nu sta deloc la modelat, se turteste tot, am incercat sa fac o rata si n-am reusit. Nu stiu ce am facut, ca n-am facut nimic altfel decat alta data... va zic ca nu se usuca nici cu tylose... inainte daca amestecam cu tylose se betona imediat. Report
November 25, 201015 yr comment_66465 Avind azi un pic de timp ,m-am mai uitat la pozele postate de mine !Cine puii mei l-o fi descarcat pe Uritul Pamintului ????????????? Sau te pomenesti ca vrea cineva sa-mi faca antireclama ??????? Fata,tu tine-te tare ! Nu recunoaste nimic daca te intreaba cineva ! Eu ????????sa recunosc ???????? Nici in fata marii adunari nationale ! Report
November 26, 201015 yr comment_66563 [color=#808000][b]am inteles...e ok atunci.. pai tu chiar crezi ca ma aventuram in sculptura utilizand pdz ordinara?!!nooo no way...mi-am facut mmf in care am mai adaugat niste ingrediente ca s-o redau tocmai buna de modelat...ca bani pt pasta de modellat speciala n-am inca...si nu se merita la cati clienti am eu... [/b][/color] ce ma distreaza cum folositi voi expresiile din alta limba facandu-le romanesti Sun sigura ca aici ai vrut sa zici obisnuita, ca ordinara in romaneste e altceva cum este pasta asta si de unde o cumperi?Eu o iau de la un depozit de unde ma aprovizionez eu [color=#808000][b]Natasha pasta pe care o cumpara Ramo seamana cu asta de aici...si la gust...si la luciu...cel putin asa spunea Ramo atunci...s-o asteptam pe ea mai bine sa ne spuna [/b][/color]Da, am mai zis seamana ca si textura, ca si gust pot sa-mi imaginez doar( si imaginatia mea zice ca seamana:D), ca nu am facut-o pe a ta Dora, nu vreau sa incerc fara a avea toate ingredientele. Si nu ne zici si noua care sunt ingredientele alea? Pliiiiiiz! Eu mai bag in pasta de zahar tylose si sta putin mai teapana... uneori, ca in ultimul timp m-am prostit. Voi va vaitati ca se usuca pasta? Eu de o saptamana astept sa i se intareasca picioarele lu' gagica aia a mea de sta pe fotoliu si tot nu se intaresc... Sa fie lipsa de calciu?Acum, serios, mie nu mi se mai usuca si nici nu se mai intareste pasta in ultimul timp si ma enerveaza maxim pt ca nu sta deloc la modelat, se turteste tot, am incercat sa fac o rata si n-am reusit. Nu stiu ce am facut, ca n-am facut nimic altfel decat alta data... va zic ca nu se usuca nici cu tylose... inainte daca amestecam cu tylose se betona imediat.Nu ti se intareste? Mai patesc si eu ca iese prea moale pasta in ultima vreme, dar o las pe masa asa desfacuta si o mai framant tot la 3-4 minute, dureaza cam jumate de ora pana ajunge la consistenta potrivita, dar eu zic ca e de la energizant Am patit si eu sa nu mi se intareasca nici cu tylos, dar asta pentru ca nu am avut rabdare sa stau sa ajunga suficient de tare, era moale si lipicioasa chiar si cu tylos, incearca sa o lasi sa se intareasca(sa ajunga la consistenta potrivita) si abia apoi sa pui tylos in pasta. Report