July 24, 201610 yr comment_238299 Voilà, au luat drumul congelatorului, plecind eu de la bucati pina la urma au fost jumatati de bilute, da' e bine si asa, data viitoare tre' sa-mi aduc aminte din timp sa le fac, adica inainte de a taia pepenele in bucatele Report
March 24, 20197 yr comment_251426 cel mai bun "ceai", este de origina asiatica, l-am baut prima oara la un restaurant japonezcantitati pentru aprox 700 ml de ceai, nu faceti mai putin ca e asa de bun ca o sa va para rau ca nu ati facut mai mult 3 "bețe" de scorțișoara, mai solide, cam 15 cm lungime/1 cm diametru, intregi sau rupte sa incapa in oala/ibric1 lingura de ginger ras3-4 linguri de miere/zahar, modelul original e foarte dulce se fierbe scortisoara in apa 15 minute de cand da in clocotfiertura se pune peste ginger si mierese bea PS NU se pune lamaie, ala e alt ceai Report
March 25, 20197 yr comment_251446 cel mai bun "ceai", este de origina asiatica, l-am baut prima oara la un restaurant japonezcantitati pentru aprox 700 ml de ceai, nu faceti mai putin ca e asa de bun ca o sa va para rau ca nu ati facut mai mult 3 "bețe" de scorțișoara, mai solide, cam 15 cm lungime/1 cm diametru, intregi sau rupte sa incapa in oala/ibric1 lingura de ginger ras3-4 linguri de miere/zahar, modelul original e foarte dulce se fierbe scortisoara in apa 15 minute de cand da in clocotfiertura se pune peste ginger si mierese bea PS NU se pune lamaie, ala e alt ceai Chiar m-au facut curioasa sa incerc combinatia! Report