October 3, 201213 yr comment_165067 http://www.medicinasanatate.ro/cromoterapia-arta-vindecarii-prin-culoare/***Ficatul care ” prezideaza ” functia vederii, corespunde notei ” LA ” si este sensibil la frecventa corespunzatoare culorii verde – albastrui.Inima este sediul bucuriei, sentimentului de iubire, iar nota cu care este asociata este ” DO ” . Potrivit traditiei chinezesti, inima este organul care controleaza simtul tactil. Culoarea sa specifica este rosul.Splina vibreaza in tonalitatea ” FA ” , culoarea care ii corespunde fiind galbenul. Splina controleaza functia gustului. Din acest motiv, peretii camerei in care se mananca trebuie sa aiba culoarea galbena..Rinichii controleaza vointa si functia auzului. ” Vocea ” acestora vibreaza in tonalitatea ” RE ” , iar culorile care le corespund sunt albastrul si negrul.*** Nu stiu ce baza stiintifica are studiul, dar mie cel mai mult imi plac in ordine descrescatoare: albastru, galben, verde( copilul lor daca te gandesti la combinatii), rosul si negru! Report
October 3, 201213 yr comment_165104 Bun regasit la han. Ne-am intors si noi din concediu - pana la urma am plecat toti ca am obtinut pasaportul Annabellei in ultimul moment. Ce sa zic concediu scurt si la obiect - 6 zile de calatorit cu campervanul - experienta noua pentru toti. Am vazut/ revazut locuri frumoase si ne-am intalnit cu o mistery person draga care nu a aparut pe aici inca, vad .Am venit obositi asa ca ne-a trebuit o zi sa ne refacem. Mutti citind de Elena cat e de rezoluta parca o vad pe Annabelle - in vacanta a invatat sa refuze cand nu vrea ceva - fie ca este mancare, joaca, orice - da din cap hotarata. A mai invatata sa vorbeasca "in limba ei" si nu-i tace gurita toata ziua. E din nou un pic bazaita si nu-i intra nmeni in voie - cred ca apar dintisori noi. Report
October 3, 201213 yr comment_165109 Bine ai revenit , Cristina. Pupam pe Anabelle cea hotarata! Report
October 3, 201213 yr comment_165114 Bine-ai revenit, Cristina! Deci, micutii culinarei invata negatia!Bun asa.Poate invata sa refuze sa nu faca (ce tare-s!Negarea negatiei!)Pup Anabella, pe mamica ei, si pe toate culinaresele! Ne mai povestesti cum a fost concediul? Is cam "cu adrenalina"pan-o trece "hopul"asta! Verb, ce face blanoselul? Nu-i nici 22 (Gianny, veni baietu?) si io pic de somn! Si parca nici nu-s coerenta.Mai stau p-aici sa va citesc! Report
October 3, 201213 yr comment_165116 Annabelle e in avans la teribilii "2" ani... http://www.canalvie.com/etre-parent/articles/le-quot-terrible-two-quot-1715/ Report
October 3, 201213 yr comment_165124 Bine-ai revenit, Cristina! Deci, micutii culinarei invata negatia!Bun asa.Poate invata sa refuze sa nu faca (ce tare-s!Negarea negatiei!)Pup Anabella, pe mamica ei, si pe toate culinaresele! Ne mai povestesti cum a fost concediul? Is cam "cu adrenalina"pan-o trece "hopul"asta! Verb, ce face blanoselul? Nu-i nici 22 (Gianny, veni baietu?) si io pic de somn! Si parca nici nu-s coerenta.Mai stau p-aici sa va citesc!Zuzica....blanoselu nu face bine....si eu nemernica ii fac rau cu porcariile pe care i le dau(2 antibiotice,o protectie stomacala,ect....vit nu i mai dau caci contine fosforAm scris la blanosiMa omoara ideea ca eu l am omoritcam atittu nani? Report
October 3, 201213 yr comment_165127 Imi pare rau sa citesc asta, Verber! Anabelle, ca si Shefa stie ce vrea! O sa invete ele cum e cu compromisul mai incolo, acum sunt mici! Report
October 4, 201213 yr comment_165158 Buna dimineata la tot bobrul de hangitze.Va doresc o zi faina . a mea se aglomereaza de pe la pranz Report
October 4, 201213 yr comment_165168 Geany, am mai facut o portie de gogosari marinati , de data asta fara bulion! O sa le fac poza! Report
October 4, 201213 yr comment_165170 Buna dimineata! O zi buna va doresc! Ca a mea nu este prea buna, din pacate. Alex nu se simte prea bine, a facut iar o criza de bila, precis a mancat prostii, dar nu intelege ca ii fac rau si tot el sufera. Si al meu sontz a avut accident cu masina, el nu a patit nimic, dar masina s-a sifonat bine, amenda la politie cat casa, carnetul suspendat. Pentru ca nu stiu cum s-a facut dar a iesit el vinovat, alalalt a avut pile la politie, a venit cu nu stiu cine, al meu nu avea nici o pila, cunostinta. OF!!!! Cand este sa vina necazul, vine unul dupa altul. Si eu am probleme la servici, cu un sef care nu are loc de mine si imi face zile negre, ma szicaneaza non-stop si eu ma consum enorm. O sa o iau razna!Acum m-am mai usurat, ca v-am spus ce am pe suflet. In momentul asta simt nevoie sa beau o cafea cu coniac si sa mananc ceva dulce, voi nu! Report
October 4, 201213 yr comment_165171 Buna dimineata! O zi buna va doresc! Ca a mea nu este prea buna, din pacate. Alex nu se simte prea bine, a facut iar o criza de bila, precis a mancat prostii, dar nu intelege ca ii fac rau si tot el sufera. Si al meu sontz a avut accident cu masina, el nu a patit nimic, dar masina s-a sifonat bine, amenda la politie cat casa, carnetul suspendat. Pentru ca nu stiu cum s-a facut dar a iesit el vinovat, alalalt a avut pile la politie, a venit cu nu stiu cine, al meu nu avea nici o pila, cunostinta. OF!!!! Cand este sa vina necazul, vine unul dupa altul. Si eu am probleme la servici, cu un sef care nu are loc de mine si imi face zile negre, ma szicaneaza non-stop si eu ma consum enorm. O sa o iau razna!Acum m-am mai usurat, ca v-am spus ce am pe suflet. In momentul asta simt nevoie sa beau o cafea cu coniac si sa mananc ceva dulce, voi nu! ouff Georgi nu mai bine iti doresc draga meaAlexuta sa se faca ok!! Report
October 4, 201213 yr comment_165172 Giorgi , bine-ai facut ca te-ai usurat de povara.Sanatate lui Alex , si sopteste-i la ureche ca e bine sa-si asculte organismul care mereu ne atentioneaza la ce nu e bun pentru noi.Din pacate , nu il poti ajuta...trebuie sa-si puna motto ...ajuta-te si vei fi ajutat. si mai ales sa se iubeasca pe el oleac mai mult.despre sotz tot asa , din pacate stiu cum e ...cumnatamea a avut un "accident" din cauza unui nene( sofer profi la smurd )...ala i-a zis sa nu cheme politia, ca e vina lui, si daca vine politia e nashpa la lucru blablabla...si pana la urma...a ramas de proasta sa plateasca reparatul masinii,( a se citi, am trimis eu bani ) pen'ca asigurarea lu' musiu nu le-a dat nimic, fiind'ca il indemnizasera pe el...deci nu pot decat sa compatimesc si sa-ti spun ca e o mare porcarie ce se intampla...aici nenica , ai gresit , ai platit...*unde-i lege , nu-i tocmala* s zau ca e mai bine.Cat despre seful sicanos... metoda mea e sa-mi inchipui ca este capul individului/dei o perna , pe care o ghigosesc cu mare pasiune cu pumni indarjitzi, si in acelasi timp ii zic tot ce gandesc sau cand sunt mai *sângeroasa* il/o tai bucatele mici si dau pe masina de tocat...si the best, cu o bidinea ung peretii , e oribil dar daca ai sti ce te calmeaza ....spor la spoit cu seful sicanos:)...tu te eliberezi de o emotie negativa, el nu stie, nu aude si nu poate sa "raspunda" ... Report
October 4, 201213 yr comment_165173 Buna dimineata.Giorgi Asa e cu necazurile , cand vin , vin toate deodata. Imi pare rau .Picea mea sta acasa saptamana asta. Raceala ei a luat-o razna rau , ieri noapte a facut febra mare , am facut "garda" langa ea. De ieri am dat-o pe antibiotic , azi pare deja ceva mai bine. Eu am o speranta cu jobul , posibil ca de la 1 noiembrie sa incep lucrul . Mai am de trecut "testul" cu sefa suprema a personalului Mi s-a acrit de atatea teste si intrebari , sper sa se termine curand si sa intru si eu in randul celor care cotizeaza la stat Report
October 4, 201213 yr comment_165175 Buna dimineata la han!Georgi sanatate lui Alex, iar voua celor mari numai bine.Bine ca nu s-a intamplat nimic grav, ca masinile se fac.La servici mereu sunt binevoitori de astia care musca de fund, de mi-i o ciuda enorma pe ei ca nu-si vad de treaba lor.Izuk, sanatate lui Iza si multa bafta tie! Report
October 4, 201213 yr comment_165178 Vai Stella, m-ai terminat cu metodele sangeroase ! Si pe mine, m-a facut sa rad si cred ca asta este cel mai important si cred ca de fapt asta a dorit si Stella! Stiu ca o sa se rezolve toate pana la urma, dar de ce trebuie sa se intample si de astea, aia nu prea inteleg! Alex se face bine, de asta sunt sigura. Al meu o sa rezolve cu masina, chiar daca vor fi niste costuri. Apropos de costuri, mama, ce o durea pe ea acum: si noi numai punem gogosari la otzet si muraturi pentru iarna? I-am zis ca o sa punem mai incolo, cand vor fi alti bani, ca nu avea sa stie nici sontzul meu ca va avea ghinion cu masina.Iar de sef, de fapt este fostul meu sef, am plecat din directia lui si vad ca tot nu scap de el. Sunt intr-un alt serviciu, am un alt sef ( o bomboana de fata! care de altfel mi-a luat si apararea) si el vine astazi, ca o floare, la mine, nici te rog frumos, nici..... stiti voi si imi zice: maine vii sa-i tii locul lui cutarescu. Eu: maine plec la curs, este partea a doua a cursului si trebuie sa particip sa-mi iau diploma. I-a picat fatza! Si de aici discutii, care pe mine m-au enervat, cat am fost la el nu a stiut cum sa scape de mine ca sunt incompetenta si acum are nevoie de mine? Numai inteleg! Asta ca eu m-am mutat intr-un alt serviciu, dar cu acelasi domeniu de activitate si el considera ca este sef peste toata lumea, ceea ce nu este adevarat, dar este bine infipt intr-un partid care este acum la guvernare si are sustinere politica si de aici si marele tupeu. Fir-ar! Fetele, multumesc pentru cuvinte, sprijin, incurajari, ca intotdeauna la voi gasesc o alinare! Izuk, imi pare rau de printzesica, pupici sa-i treaca mai repede raceala! Si bafta la servici! Sa ai parte de un sef cumsecade! Report
October 4, 201213 yr comment_165179 Giorgiana sanatate puiului, pana la urma o sa invete sa aibe mai multa grija de el. Nu te mai necaji importane, ca sotul e bine Stella ce imaginatie ai esti tare Report
October 4, 201213 yr comment_165181 Giorgiut, nu mai pune si tu tot la suflet.Nu-ti mai e sef, sa-na-ta-te! Daca sefa ta te-a aparat si te trimite la cursuri, ni-i treaba lui!Eu as adopta prima metoda a Stellinei, cea cu ghiogositul!Nelu, bine ca n-a patit el nimic, iar Alex merita doo piste poponel (de la mine, ca tu stiu ca nu poti sa-i dai!) Verb, imi pare tare rau de blanosel.Chiar nu se mai poate face nimic? poate totusi... Zerdaaa! Mai ai, fata, de facut? Tat mai gasesti cate ceva de pus? Izuk, sanatate multa Izei![b][/b]Mutti, ce mai face Shefa? Any, Stellina https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif! Report
October 4, 201213 yr comment_165182 Geany, am mai facut o portie de gogosari marinati , de data asta fara bulion! O sa le fac poza!Oho! dar stiu ca te-ai pus pe treaba nu gluma! sunt curioasa care ti-or placea mai mult cu bulion sau cei fara Giorgi ' bine ca sotul e ok.! Report
October 4, 201213 yr comment_165184 Izuk, sanatate fetei, si tie nervi de otelm si bafta la teste.Giorgi.... , nici macar nu e de ras,,,este o tehnica de *auto aparare si exprimare * a colerei sau ceva gen...si crede-ma ca detin reteta de la o pisaloaga ( psi a se citi).de fapt important este sa nu tii in tine, colera, neexprimata...ca tu tragi belelele...dar sa nu te certi cot la cot cu adversarul, caci de multe ori la mânie spunem mai mult decat am vrea, si de aici escaladarea ....si consecinte neplacute....asa tu te exprimi, ala/aia nu stie si nu sufera...si toata lumea e multumita...de multe ori am ghigosit cate o perna...ca sa ma "exprim" si ce bine e....inainte *ingropam* totul in suflet si eram ca o oala cu presiune...de ce sa sufar eu... Report