Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Draga mea, nu am o reteta anume, am reluat forumul la rasfoit si am vrut sa ii vad toate retetele, pentru ca stiu ca aveam mai multe de-ale lui pe care tineam neaparat sa le salvez si nu am reusit niciodata. Acum am ceva timp la dispozitie. M-am dus intai pe profilul lui sa ii gasesc toate posturile, dar nu imi merge functia asta.

Mino, despre aluloza stii ceva?

Unde sunteti, fete? Caut de cateva zile retetele lui Peter si au disparut...vad/inteleg bine?

Despre ce? Eu am avut o perioada grea dar sper de acum sa ma liniștesc. Mai am săptămâna asta plină de activități apoi sper să revin la normal. Despre rețetele lui Peter nu știu nimic..caut, să mă lămuresc.

Edit: sunt ceva rețete ale lui Peter. Cauți ceva anume?

Asadar: aluloza cica car fi un nou produs alternativ la zahar. S-ar extrage din sfecla de zahar, ar fi prelucrat chimic si chipurile ar avea acelasi gust ca zaharul, dar muuuuult mai inofensiv. Sper sa incepi sa te linistesti de acum! 6.gif

Intilnire cu poze de artiste culinare: Eu, adi-edi_mrs.F :wub:

post-4-0-95582100-1717423998.jpg

Intilnirea noastra de anul trecut si orele petrecute impreuna vor avea mereu in inima mea un loc deosebit

Destinul a facut ca luni cind am primit vestea de la Mino sa am bratara pe care mi-a facut-o cadou anul trecut adi :wub:

Asta e poza de la întâlnirea noastră de anul trecut! Veșnică pomenire, dragă Adi!

>> Imi lipsesti , Adi! Sper sa fii bine acolo, la tine, in ceruri!

Nu mai stiu unde v-qm povestit de gainile mele, nu cred ca am facut topic separat, asa ca va povestesc aici.

Una din ele a cazut closca si nu am reusit sa o fac sa renunte nicicum. Mai cazusera si altele dar dupa cateva zile de tinut separat, cu lumina aprinsa si noaptea si fara rumegus sau paie din care sa isi faca cuib, au renuntat in 2, 3 zile. Ei bine asta nu renunta nicicum, 6 saptamani si nu dadea nici un semn. Problema era ca nu prea manca si nici apa nu bea, ii dadeam mai milt cu forta. Asa ca am cedat eu si i-am adus un pui de o zi, pentru ca imi era frica sa nu moara. A fost foarte fericita, acum mananca si bea apa, puiul creste si el. Sa vedem ce o fi, fata sau baiat. Oricum intre timp am aflat ca e voie sa cresti si cocosi in zona in care locuieac eu. Am crezut ca e interzis din cauza zgomotului dar m-am inselat, chiar aud cocosii vecinilor cantand. IMG_1774.jpeg

IMG_1773.jpeg

Si daca tot am fost sa cumpar puisorul de o zi, am mai luat si doua puicute tinere, rasa Swedish Flower: Saga si Helga le-am numit. IMG_1780.jpeg

Mamaaaaaa, si tu cu clostile, fata? M-ati terminat! Eu ma zgaiesc uneori o ora pe Insta la din astea...si visez cu ochii deschisi ca voi avea si eu. Sunteti pe Insta , fete?

• 4 weeks later...

Eu chiar ma intrebam ce s-a intamplat cu forumul pentru ca desi tot zic sa scriu dar nu imi gasesc timp, de citit va citesc mereu. Multumim, Paul!

Pentru ca intreba Lapona de closti, va pun o poza cu puisorii de anul asta. Astia sunt primii 2 iesiti, intre timp a mai iesit unul negru. In plus maine sau poimaine ar trebui sa mai iasa 3 de la o alta closca.

post-178-0-65521100-1780245836.jpeg

Merge totul, nu stiu daca v-ati dat seama dar am avut o problema cu forumul, interventia lui Paul caruia ii multumim ne-a salvat si de data asta.

Am vazut vineri sau sambata un mesaj ciudat, chiar voiam sa iti dau mesaj, dar m-am luat cu treburile și am uitat, Mulțumim pentru rezolvare!

Sunt aducătoare de noroc rândunelele…..zic babele din popor :tongue3:

Edited by mino

Merge totul, nu stiu daca v-ati dat seama dar am avut o problema cu forumul, interventia lui Paul caruia ii multumim ne-a salvat si de data asta.

Ce spaima am tras, cand am vazut...

Multumim Paul!

Sunt aducătoare de noroc rândunelele…..zic babele din popor :tongue3:

sa speram

Asa stiu si eu, casa unde-si face randunica cuib este casa cu noroc. Acum trebuie sa lasi usa la garaj deschisa sau au ele alte locuri pe unde intra la cuib?

• 4 weeks later...
  • 1 month later...

Buna ziua la han!

Sper ca toata lumea este bine si in siguranta.

Stiu ca prin unele parti din lume este foarte cald, focuri si nenorociri.

La noi luna iulie a fost cea mai ploioasa din istorie, de cand au inceput sa se tina masuratorile adica.

30 cm de ploaie au cazut de la 1 iulie. Partea buna este ca au crescut plantele ca nebunele, gradina de legume inclusiv. Partea mai putin buna este ca abia acum incepe sa se coaca rosiile, incet si timid. Si desi e destul de cald, continua sa ploua si saptamana viitoare si nu se anunta soare.

Aoleu

aici e exact opusul, cald si nu ploua

2 ciresi micuti si din cauza nenorocitilor de gindaci japonezi sint cu frunze ciuruite si galbene, iarba se usuca

Daca iti mai amintesti, am mai scris noi si anul trecut despre gandacii japonezi. Silver lining-ul la o vara secetoasa este ca anul viitor vor fi mult mai putini deoarece oualor pe care le depun ei in pamant le trebuie umezeala sa supravietuiasca. La noi anul trecut nu a plouat deloc din iunie pana la sf de septembrie si intr-adevar, anul asta au fost mult mai putini.