Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Salutari din Toronto de la etajul 18 ! A plouat un pic.

Poza e superba. Si noi sintem sub atentionare de furtuna si grindina. Decamdata bate vantul

In rafale si a plouat un pic cu soare.

Astazi au fost 25 de grade si la noapte scade la 0. In fiecare dimineata inspectez copaceii din gradina sa vad cum sint. Eram nerabdatoare sa vad primele flori la ciresi dar acum ma bucur ca nu au inflorit inca. Mai am rabdare

Sper sa iti traiasca copaceii, la noi a fost o ploaie acida vineri seara si a distrus visinii, ciresii, nici gutuii nu se simt prea bine, dar ce ma uimeste e ca s-a uscat si frunza nucilor.

Edited by Ica

Sper sa iti traiasca copaceii, la noi a fost o ploaie acida vineri seara si a distrus visinii, ciresii, nici gutuii nu se simt prea bine, dar ce ma uimeste e ca s-a uscat si frunza nucilor.

vai de mine Ica, inseamna ca e totul distrus? :o

Of, Ica, imi pare rau, nici nu stiu daca am auzit pana acum sa fi suferit cineva in urma ploii acide, sau poate nu-s eu prea informata (adica am vazut pe la TV, prin alte parti, si mi se parea oarecum de domeniul SF).
Noi am avut noroc de data asta, a fost doar ploaie cu bulbuci si rafale de vant dar nu a stricat nimic. Ica imi pare tare, tare rau, of :crying: . Copaceii mei sint pusi anul trecut si inca 4 de anul asta. Cei de anul trecut vad ca au trecut cu bine de iarna, stau cu ochii pe ei ca pe butelie sa vad cum le merge. Mi-ar rupe inima sa li se intample ceva dar din pacate cu vremea asta capricioasa si fenomenele astea ciudate, orice se poate intampla =((
Adriana, un cires mare care era plin de flori si un altul pus in primavara asta si culmea, inflorise si el nu mai au nici o frunza, florile din cel mare sunt complet uscate. Mai am niste visini si niste ciresi ale raror frunze par a se vesteji. Sotul zice ca e o boala, eu nu cred pentru ca ni s-a mai intamplat dar sa afecteze si nucii?! Eu asta nu am mai vazut. Vineri am scos si muscatele din casa, nu a fost foarte soare, duminica aveau deja frunzele ingalbenite. Sigur, se mai intampla cad erau 30 de garade ca trebuia sa am grija se le mut sa nu le ajunga soarele, dar intr-o zi? In afara de asta pervazul ferestrelor era alb in conditiile in care in ziua aia le stersesem. Asta e.

Ica, ce ciudată boală sau ce o fi la săracii copăcei!

Adi, poza aia cu norii de ploaie e… wow!

Eu aștept data de 16 când îmi va veni nepoata în vizită, așa ca până atunci îmi încarc bateriile :cheers: :bounce:

Dragelor, azi se sarbatoreste aici Mother's Day. Mamicilor, va doresc toata dragostea si fericirea pe care le meritati! La multi ani!

post-192-0-49807500-1746939408.jpg

Dragelor, azi se sarbatoreste aici Mother's Day. Mamicilor, va doresc toata dragostea si fericirea pe care le meritati! La multi ani!

La mulți ani, cu sănătate, dragele mele! pupic:

Eu în weekend voi fi o bunică fericită și muncită :tongue3: , dar abia aștept să vină mofturoasă lui buni! Va sta două zile la noi fără mami și tati, așa ca buni s-a pregătit cu cărți și jocuri să treacă timpul cat mai frumos.
am fost in vacanta in Sicilia si ma tot gideam la Anuta noastra cum spunea ca vara se retrage la mare si cind am vazut cum e la mare acolo i-am dat mare dreptate ca nu m-as mai fi intors de acolo

Imi dau seama ce fericita esti! De bun ce gatesti pentru nepoata?

Deci, bors cu perișoare, SARMALE care sunt in top preferințe și chiftele cu sos, locul doi în preferințe! Desert,prăjitură cu vișine!

Totul, a fost o vacanta de vis! 10 out of 10

Partea surprizatoare e ca ne-a placut Ortigia (unde am stat in prima parte) mai mult decat Taormina (pe care am visitat-o)

In a doua parte am stat in Mondello si am visitat Palermo. Foarte buna alegere headbang.gif

• 4 weeks later...

cica am 14 ani de forum ... oare cum? 22 (virsta eterna) - 14 = 8 ... cam cit facaletul Adrianei icon_scratch.gif beer2.giflove7.gif103.gif11.gif

voi citi ani aveti?

Eu am vreo 16 ani de forum :blink: . Daca fac algoritmul de calcul al lui Dex as avea vreo 6 ani, numai bine sa încep școala din nou :cheers: :wacko: