Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Ce frumos! Orice adunare așa mare îți dă anumite stări de bucurie, de emotii sau de agitație!
  • 2 weeks later...

Salutare la han, ce mai faceti? Gata pregatirile de Craciun?

Craciun fericit si La multi ani!

Crăciun fericit, tuturor! Ce ați făcut bun? Eu am primit restricții la făcut multă mâncare, dar tot s-au adunat destule :blackeye: .

post-343-0-87497700-1766688698.jpeg

Sper ca noul an să fie mai bun ca cel care a plecat, să fie plin de bucurii și împliniri!

La mulți ani, tuturor!

• 1 month later...
Buna dimineata la han! Am ratat sa va urez de Anul Nou dar va urez sanatate si prosperitate de Anul Nou chinezesc! Sper ca toata lumea e bine, ocupata doar cu lucruri care va fac placere si va pasioneaza. Noi am avut/avem o iarna cu muuuulta zapada si temperaturi foarte mici. In ultimele zile s-a mai incalzit, s-au mai topit din muntii de zapada dar stiu ca asta a fost doar asa, sa faca loc la alta :tongue3:

Am vazut ca a nins in Romania mult ieri

aici nimic, o fulguiala mica si discreta o singura data

La Bucuresti a nins o zi si o noapte.

S-au facut nameti din cauza viscolului.

Azi e soare si o topeste.

Bună tuturor! A viscolit ieri și la mine, dar nu ca la București. Azi a fost frumos, soare! Mâine se anunță iar fulgi, dar iarna ca la Blackie nu am văzut de muult timp.

Salutare la han, de sub zapada, nu sunati ca butonul e inghetat, yes eu din cind in cind :)

Sper ca sunteti sănătoși și aprovizionați! Chiar v-a îngropat zăpada :o

Salutare la han, de sub zapada, nu sunati ca butonul e inghetat, yes eu din cind in cind :)

Multa tare? Hai ca-i scriu Tanei sa-mi zica cum e la ea in padure

Aici e iar soare, spal sa intind afara di floricelele mele tot se trezesc

Multa tare? Hai ca-i scriu Tanei sa-mi zica cum e la ea in padure

Aici e iar soare, spal sa intind afara di floricelele mele tot se trezesc

Pana iti zice Tana cum e la ea in padure, va arat cum e la mine in padure dupa ninsoarea de 20 cm de azi noapte, vrei?

post-178-0-66179400-1771698995.jpeg

Omu’ face carari prin curte sa poata iesi Ziggy din casa.

post-178-0-73262800-1771699050.jpeg

Dimineata, dupa ninsoare insa, drumurile aratau asa

post-178-0-31381700-1771699107.jpeg

Neatza han! A nins iar și la mine dar ceva infim față de cum e în Canada. Anul ăsta a fost cumva și la mine iarna veritabilă cu ger, viscol și zăpadă, nu foarte mult dar destul cat să ne sature.
  • 2 months later...

Intre timp a venit primavara! Ce faceti, fete? Pe unde a preumblati?

@Mino: Problema zaharului...e M.A.R.E. Eu a trebuit sa reduc din motive medicale, la fel ca si renuntarea completa la alcool - care...contine zahar. Recnunosc ca cel mai greu e sa renunti la dulce, mai bine spus sa iti opresti creierasul sa se gandeasca imediat la dulce pe care il asociaza cu confortul suprem :) Mie imi ajuta mult vitamina D si C.

Mino, despre aluloza stii ceva?

Unde sunteti, fete? Caut de cateva zile retetele lui Peter si au disparut...vad/inteleg bine?

Despre ce? Eu am avut o perioada grea dar sper de acum sa ma liniștesc. Mai am săptămâna asta plină de activități apoi sper să revin la normal. Despre rețetele lui Peter nu știu nimic..caut, să mă lămuresc.

Edit: sunt ceva rețete ale lui Peter. Cauți ceva anume?

Edited by mino