December 9, 2025Dec 9 comment_271480 Ce frumos! Orice adunare așa mare îți dă anumite stări de bucurie, de emotii sau de agitație! Report
December 24, 2025Dec 24 comment_271482 Salutare la han, ce mai faceti? Gata pregatirile de Craciun? Craciun fericit si La multi ani! Report
December 25, 2025Dec 25 comment_271485 Crăciun fericit, tuturor! Ce ați făcut bun? Eu am primit restricții la făcut multă mâncare, dar tot s-au adunat destule . Report
December 25, 2025Dec 25 comment_271487 Am povestit la subiectul sarbatorilor https://forum.artaculinara.ro/topic/3463-meniurile-mele-de-ajun-craciun-si-sfstefan-2011-2012-2013-2014-2017-2018-2020-2022-2023-2024-e-2025/page__view__findpost__p__271486 Report
January 2Jan 2 comment_271495 Sper ca noul an să fie mai bun ca cel care a plecat, să fie plin de bucurii și împliniri! La mulți ani, tuturor! Report
February 18Feb 18 comment_271506 Buna dimineata la han! Am ratat sa va urez de Anul Nou dar va urez sanatate si prosperitate de Anul Nou chinezesc! Sper ca toata lumea e bine, ocupata doar cu lucruri care va fac placere si va pasioneaza. Noi am avut/avem o iarna cu muuuulta zapada si temperaturi foarte mici. In ultimele zile s-a mai incalzit, s-au mai topit din muntii de zapada dar stiu ca asta a fost doar asa, sa faca loc la alta Report
February 18Feb 18 comment_271509 Am vazut ca a nins in Romania mult ieri aici nimic, o fulguiala mica si discreta o singura data Report
February 19Feb 19 comment_271516 Am vazut ca a nins in Romania mult ieri aici nimic, o fulguiala mica si discreta o singura dataLa Bucuresti a nins o zi si o noapte. S-au facut nameti din cauza viscolului.Azi e soare si o topeste. Report
February 19Feb 19 comment_271517 Bună tuturor! A viscolit ieri și la mine, dar nu ca la București. Azi a fost frumos, soare! Mâine se anunță iar fulgi, dar iarna ca la Blackie nu am văzut de muult timp. Report
February 20Feb 20 comment_271521 Salutare la han, de sub zapada, nu sunati ca butonul e inghetat, yes eu din cind in cind Report
February 21Feb 21 comment_271523 Salutare la han, de sub zapada, nu sunati ca butonul e inghetat, yes eu din cind in cind Sper ca sunteti sănătoși și aprovizionați! Chiar v-a îngropat zăpada Report
February 21Feb 21 comment_271524 Salutare la han, de sub zapada, nu sunati ca butonul e inghetat, yes eu din cind in cind Multa tare? Hai ca-i scriu Tanei sa-mi zica cum e la ea in padureAici e iar soare, spal sa intind afara di floricelele mele tot se trezesc Report
February 21Feb 21 comment_271529 Salutare la han, de sub zapada, nu sunati ca butonul e inghetat, yes eu din cind in cind Multa tare? Hai ca-i scriu Tanei sa-mi zica cum e la ea in padureAici e iar soare, spal sa intind afara di floricelele mele tot se trezescPana iti zice Tana cum e la ea in padure, va arat cum e la mine in padure dupa ninsoarea de 20 cm de azi noapte, vrei? Omu’ face carari prin curte sa poata iesi Ziggy din casa.Dimineata, dupa ninsoare insa, drumurile aratau asa Report
February 22Feb 22 comment_271532 Neatza han! A nins iar și la mine dar ceva infim față de cum e în Canada. Anul ăsta a fost cumva și la mine iarna veritabilă cu ger, viscol și zăpadă, nu foarte mult dar destul cat să ne sature. Report
May 2May 2 comment_271600 Intre timp a venit primavara! Ce faceti, fete? Pe unde a preumblati?@Mino: Problema zaharului...e M.A.R.E. Eu a trebuit sa reduc din motive medicale, la fel ca si renuntarea completa la alcool - care...contine zahar. Recnunosc ca cel mai greu e sa renunti la dulce, mai bine spus sa iti opresti creierasul sa se gandeasca imediat la dulce pe care il asociaza cu confortul suprem Mie imi ajuta mult vitamina D si C. Report
May 3May 3 comment_271601 Mino, despre aluloza stii ceva?Unde sunteti, fete? Caut de cateva zile retetele lui Peter si au disparut...vad/inteleg bine? Report
May 3May 3 comment_271602 Mino, despre aluloza stii ceva?Unde sunteti, fete? Caut de cateva zile retetele lui Peter si au disparut...vad/inteleg bine? Despre ce? Eu am avut o perioada grea dar sper de acum sa ma liniștesc. Mai am săptămâna asta plină de activități apoi sper să revin la normal. Despre rețetele lui Peter nu știu nimic..caut, să mă lămuresc. Edit: sunt ceva rețete ale lui Peter. Cauți ceva anume? Edited May 3May 3 by mino Report
May 4May 4 comment_271603 Lapo, ce cauti exact? s-ar putea sa fie mesaje in care trebuie sa intervin ca sa modific extensiunea la forumul de acum ca sa fie vizibile, daca le gasiti si-mi puneti aici linkurile aranjez eu totul Report