Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Salutari la han! Cum v-a fost baba? Sau inca nu a fost? A mea e pe 3 martie intotdeauna. A fost frigulet dar a fost prima zi cu soare dupa multe zile de ninsori.

Acum ne pregatim de mucenici.

post-178-0-41795400-1741295980.jpeg

Edited by black_cat

• 4 weeks later...
Vremea asta e ca un yo-yo. Ieri zapada, azi 20 de grade, asa ca au inflorit brandusele, in sfarsit! De maine iarasi se raceste ?.

post-192-0-27324500-1743706227.jpg

post-192-0-20952100-1743706238.jpg

post-192-0-55862700-1743706340.jpg

Astea sunt babe arțăgoase, canadiene, :tongue3: ! Și ne mai mirăm ca organismul nostru își pierde imunitatea, de altfel și la noi e când cald când frig dar nu chiar așa ca la tine, Adi!

La noi sunt zambilele în floare!

post-343-0-86644100-1743773439.jpeg

ia de vedeti ce expresie am auzit - "i-am dat cu buli" cu accent pe i ( se refera la bullying) - asa ceva...

smiley asta tot asa se traduce, i-am dat cu buli violent1.gif rolleyes.gif

ia de vedeti ce expresie am auzit - "i-am dat cu buli" cu accent pe i ( se refera la bullying) - asa ceva...

smiley asta tot asa se traduce, i-am dat cu buli violent1.gif rolleyes.gif

adica asa zice nemernicul care "bulizeaza" pe cel mai slab/mic ca el? :angryfire:

Astea sunt babe arțăgoase, canadiene, :tongue3: ! Și ne mai mirăm ca organismul nostru își pierde imunitatea, de altfel și la noi e când cald când frig dar nu chiar așa ca la tine, Adi!

La noi sunt zambilele în floare!

la mine cele din pamint s-au trecut, am cules ieri ultimele pe care le pusesem intr-un ghiveci

tocmai ce m-am intors de la florarie, am luat prea multe cred: lavanda, niste muscate cre' ca batute le zice si inca ceva ce seamana cu margaretele

apoi salata :rolleyes: busuioc verde si mov, patrunjel, o menta cica de cocktail si origano mi se pare :rolleyes:

Primavara canadiana anul asta a fost super capricioasa. Dar natura saraca lupta din greu. La mine zambilele stau sa pleanesca. post-178-0-01128500-1743863275.jpeg
  • 2 weeks later...

Prima data cand vopsesc ouale cu foi de ceapa. Sint multumita, mai mult maro decat rosii dar imi plac.

Paste fericit alaturi de cei dragi va doresc! post-178-0-28317900-1744987571.jpeg

Edited by black_cat

Frumos aranjamentul, Black! Ouale de la fetele tale, banuiesc ?. In ultimii ani am vopsit doar cu coji de ceapa chiar daca nu ies rosii. Anul asta nu mi-am facut provizii de coji. Maica-mea zicea ca a vazut la piata in Romania coji de ceapa de cumparat. Trebuia sa faca si ea ca mine cand ma trezeam in ultimul moment, sa mearga la aprozar si sa faca ordine si curatenie in containerul de ceapa ?. E drept ca la casierie ridicau din sprancene cand le ziceam ca am doar coji in punga si normal ca nu plateam nimic. Anul asta am sa incerc cu condimente - boia, turmeric, si nu stiu ce altceva. Dar le fac doar maine.
Paște fericit, tuturor! Eu am colorat cu vopsea din comerț, pentru ca am colorat doar câteva.

post-343-0-17867800-1745077772.jpeg

Paste fericit!

Eu anul asta am fost nevoita sa trisez cu ouale. Din pacate nu a prins vopseaua cu condimente, foarte vag, asa ca am apelat la planul B, cu celofanul.

post-192-0-59379800-1745116648.jpg

Cristos a inviat!

Sa fiti sanatosi si fericiti!????

Nu am reusit sa atasez poza de pe telefon. Si eu tot cu celofan le fac deja de cativa ani. Mi se pare si mai sigur si mai usor, si ies totdeauna frumoase ?

Edited by boni

Sarbatori fericite tuturor!!!

Eu am o boala cu sclipiciul - pe unghii, farduri si torturi, acum am trecui si la oua ???

post-591-0-87848700-1745167945.jpg

Clau, esti ca fata dintr-un video pe Insta - o suna maica-sa si-i zice "pana ajung acasa sa straluceasca totul", iar ea se apuca sa dea peste tot cu farduri sclipicioase ?.

Faine si ouale tale!

Clau, esti ca fata dintr-un video pe Insta - o suna maica-sa si-i zice "pana ajung acasa sa straluceasca totul", iar ea se apuca sa dea peste tot cu farduri sclipicioase ?.

Faine si ouale tale!

Hihi, sa nu uit (ca in ultima perioada uit tot) sclipiciul este comestibil, sclipicesc prajituri cu el

Iar Mama a inrosit oua de prepelita care au iesit suuuper

post-591-0-80668400-1745173049.jpg

Edited by clau_ash

Am vrut doar sa va spun ca mi-am gasit ochelarii, dupa 3 zile de cautari. De fapt nu i-am cautat prea mult ca am inca vreo cateva perechi prin posete, dar aceia erau de purtat prin casa. Am cateva locuri unde ii ratacesc de obicei, de data asta a fost ceva nou ?. Vreti sa ghiciti unde erau?

Am vrut doar sa va spun ca mi-am gasit ochelarii, dupa 3 zile de cautari. De fapt nu i-am cautat prea mult ca am inca vreo cateva perechi prin posete, dar aceia erau de purtat prin casa. Am cateva locuri unde ii ratacesc de obicei, de data asta a fost ceva nou ?. Vreti sa ghiciti unde erau?

In frigider?

Omu’ ii poarta prin curte la treburi, cand mai bate un cui sau ceva la care ii trebuie ochelarii de aproape, dupa care ii scoate de la ochi si ii pune pe unde apuca, pe vreun gard, pe deck, prin garaj sau shed…. Si pe urma da si cauta-i. Si uite asa ne tinem noi ocupati?

? ai ghicit din prima, Blakie! In sertarul cu legume, care e jos de tot. Eu de obicei ii agat la gat cand stiu ca-mi trebuie iarasi in cateva minute, sau intr-o butoniera daca port camasa cu nasturi. S-a mai intamplat sa cada cand ma aplec. Vreau sa cred ca nu i-am pus acolo intentionat ?.
  • 2 weeks later...

Salutari din Toronto de la etajul 18 ?! A plouat un pic.

Poza e superba. Si noi sintem sub atentionare de furtuna si grindina. Decamdata bate vantul

In rafale si a plouat un pic cu soare.

Astazi au fost 25 de grade si la noapte scade la 0. In fiecare dimineata inspectez copaceii din gradina sa vad cum sint. Eram nerabdatoare sa vad primele flori la ciresi dar acum ma bucur ca nu au inflorit inca. Mai am rabdare