December 15, 201015 yr comment_67774 Va doresc un Craciun imbelsugat, plini de bucurii, veselie in casa si liniste sufleteasca. Sa petreceti cu voie buna alaturi de cei dragi.Sa fiti colindati, sa daruiti si sa vi se daruiasca nu cadouri materiale ci dragostea celui de langa noi. http://www.trilulilu.ro/brainbug/b11401920755d5 Va las cu bine, SARBATORI FERICITE! Report
January 10, 201115 yr Author comment_71232 Unde pleci Ioana?Dar te intorci sper!Nu-i un adio! Nu, nu era un adio, nu ca ar conta sau ar avea importanta, lipsa mea oricum a trecut neobservata,ci doar o urare de sarbatori catre voi(fiinca o perioada am fost prinsa) din suflet si ma bucur Eataly ca te-ai gandit la mine. Va urez oricum un an nou mai bun,fara probleme si vesti proaste, cu multa dragoste in suflet, fara resentimente si multa voie buna. La multi ani!!! Report
January 10, 201115 yr comment_71263 Unde pleci Ioana?Dar te intorci sper!Nu-i un adio! Nu, nu era un adio, nu ca ar conta sau ar avea importanta, lipsa mea oricum a trecut neobservata,ci doar o urare de sarbatori catre voi(fiinca o perioada am fost prinsa) din suflet si ma bucur Eataly ca te-ai gandit la mine. Va urez oricum un an nou mai bun,fara probleme si vesti proaste, cu multa dragoste in suflet, fara resentimente si multa voie buna. La multi ani!!!Se pare ca toti am fost cam prinsi,sau avem subiecte prea împrastiate Eu nu te-am uitat ,te-am urmarit din umbra pe FB La multi ani! Report