Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Rulada din muschiulet de porc

Featured Replies

Am vazut reteta asta , acum cateva luni cred , la o emisiune tv.Nu am retinut exact toate ingredientele , dar am facut eu cum mi s-a parut mie ca ar fi bine.

Ingrediente :

- 1 muschiulet de porc de cca 500g

- 200 g carne tocata de porc

- 1 ou

- 1 ceapa

- busuioc

- patrunjel verde

- sare , piper

- ulei

post-780-12924165936016_thumb.jpg

Muschiuletul de porc se spala si se curata de pielita.Se desface pe jumatate , dar nu pana la capat

post-780-12924166415967_thumb.jpg

Se pune intre doua folii de plastic si se bate cu ciocanul de snitele.

post-780-12924166928547_thumb.jpg

Carnea tocata se amesteca cu ceapa tocata marunt , sare , piper , busuioc , patrunjel verde tocat si ou batut( eu am folosit doar jumatate din cantitatea de ou batut).

post-780-12924167668056_thumb.jpg

Amestecul de carne tocata se intinde peste muscchiuletul batut

post-780-1292416801085_thumb.jpg

Se ruleaza cu grija.

post-780-12924168266313_thumb.jpg

O folie de aluminu se unge cu ulei si se presara pe ea sare si piper.Muschiuletul rulat se aseaza pe folie .

post-780-12924168830005_thumb.jpg

Se inchide bine folia , iar "pachetelul" rezultat se pune intr-o tava si se adauga 200-250 ml apa.

post-780-12924169335058_thumb.jpg

Se baga la cuptor cca 45 minute , dupa care se scoate cu grija folia si se mai lasa in cuptor 5 min. pentru a se rumeni.

Se feliaza.

post-780-12924170019329_thumb.jpg

am vazut-o la ce am gatit azi si chiar vroiam sa-ti zic ca imi place cum arata. Felicitari.
  • Author

Multumesc.

Dupa ce am terminat-o , m-am gandit ca puteam pune in ea si niste ciupercute taiate marunt , dar...data viitoare

Foarte misto muschiuletul asta umplut!Arata super,si sînt convinsa ca e tare bun!

Eu cred ca e bine asa,iar ciupercutelor le-ar sta mai bine într-un sos/sau pur si simplu sotate putin în unt/sau ulei cu ceva usturoi si patrunjel... pe lînga.Bineînteles ca fiecare face cum îi place,eu vorbesc din punctul de vedere al papilei mele :)

Si eu as pune ciupercile linga, in umplutaura as adauga doar un ardei rosu pt un pic de culoare
Buna idee pentru mesele de sarbatori. In familia mea exista membri care mananca orice, numai rulada sa fie, asa ca incadrez muschiuletul tau la capitolul "rulade" :)

Excelenta executia ! :)

Sa va zic cu ce ma trimitea mama la revelioane acum 30 de ani?

Lua un muschi de porc intins bine, il acoprea cu o omleta groasa in care batea un praf de paprika pentru culoare, deasupra intindea un strat de sapanac de la congelator (alte vremuri) scurs bine amestecat cu cascaval ras si un pic de nucsoara si la mijloc un carnat de porc afumat. Rula si dadea la cuptor nu foarte mult caci umplutura era deja tratata termic. Spre sfarsit stropea cu vin in care era si usuturoi zdrobit si mai lasa cinci minute.

Lasa sa se raceasca si felia.

In sectiune straturile colorate virau dinspre maroniu spre portocaliu, verde si ... cârnăţiu :)