December 18, 201015 yr comment_68244 [b]Inspirata dintr-o reteta de-a Chefei-A si una a Izukai,a iesit Rulada MayIzuChe 850 g piept de pui(aprox. 6 jumatati de piept)300 g carne vitel(din picior/pt snitel)200 g costita,feliata foarte subtire150 ml smîntîna de frisca200 ml vin1 ceapa tocata1 lingura patrunjel tocat1 lingurita de mustar finpiper,sare [center]Se taie bucatile de piept felii mai grosute,si se bate putin cu ciocanul de carne,apoi aseaza pe o folie alimentara în forma dreptunghiulara.Se macina carnea de vitel,si se amesteca cu ceapa,mustar,patrunjel,smîntîna,sare,piper si se framînta.Rezulta o pasta mai molicica,care se lasa usor întinsa. Se roleaza cu ajutorul foliei. Odata rulata se îmbraca în bacon si se repartizeaza într-o tava,se toarna vinul si se da la cuptor la 160-170°C timp de 70-80 minute. Daca se rumeneste prematur,acoperiti cu o folie de aluminiu.Eu am acoperit.Costita avînd ceva grasime,se rumeneste destul de usor.Se îndeparteaza folia,si se mai lasa pîna se rumeneste bine. Pe lînga am avut orez,paste,ciuperci rumenite si ciuperci cu ceva sos.Mama si eu vroiam orez,Denise si Dan paste.Mama ciuperci fara sos,noi cu cu [/center] Nu am mai pozat toate combinatiile,dar am avut niste paste taaare frumoase.O sa le mai fac cu altceva,si le trag atunci în blitz [/b] Report
December 18, 201015 yr comment_68246 Belea de poze si reteta. O trec in catastif si cred c-o fac peste-o saptamana, sa halim de Craciun asa ceva! Report
December 18, 201015 yr Author comment_68248 Belea de poze si reteta. O trec in catastif si cred c-o fac peste-o saptamana, sa halim de Craciun asa ceva! A iesit tare bine si mai e si usor de facut.Noi am fost încîntati.Sper sa-ti placa Aaa,si sa nu uit,fondul din tava de la toate amestecurile de carne,bacon,vin,etc...e super gustos! Report
December 18, 201015 yr comment_68250 Belea de poze si reteta. O trec in catastif si cred c-o fac peste-o saptamana, sa halim de Craciun asa ceva! A iesit tare bine si mai e si usor de facut.Noi am fost încîntati.Sper sa-ti placa Aaa,si sa nu uit,fondul din tava de la toate amestecurile de carne,bacon,vin,etc...e super gustos!Bun, bun! Totul se consuma, nimic nu se pierde! Report
December 19, 201015 yr comment_68293 Am preluat legatura.Am salvat reteta.Cred ca o fac de Craciun la aperitive.Mi se pare suficient de selecta pentru eveniment.Am sa inlocuiesc carnea de vitel cu porc,sau cu umplutura de carnati.Pup. Report
December 19, 201015 yr comment_68315 Eu o fac de Anul Nou. Renunt la reteta traditionala si o fac pe asta ca prea arata bine. Report
December 19, 201015 yr comment_68317 O idee grozava pentru masa de Craciun,usor de facut,imi inchipui gustul-grozav!Eu as mai fura o bucatica si rece de la frigider cu un pic de sos de hrean,asa dupa ce-mi beau cafeluta!Pozele si executia superbe ca de obicei! Imi inchipui acum blogarii din China ,etc incercand sa traduca titlul Report
December 19, 201015 yr Author comment_68335 Belea de poze si reteta. O trec in catastif si cred c-o fac peste-o saptamana, sa halim de Craciun asa ceva! A iesit tare bine si mai e si usor de facut.Noi am fost încîntati.Sper sa-ti placa Aaa,si sa nu uit,fondul din tava de la toate amestecurile de carne,bacon,vin,etc...e super gustos!Bun, bun! Totul se consuma, nimic nu se pierde! Normal ca nu!Grasime ase poate curata de deasupra,si face un sosulet din zeama din tava Report
December 19, 201015 yr Author comment_68338 Am preluat legatura.Am salvat reteta.Cred ca o fac de Craciun la aperitive.Mi se pare suficient de selecta pentru eveniment.Am sa inlocuiesc carnea de vitel cu porc,sau cu umplutura de carnati.Pup.E buna cu orice.Eu am umplut cu vitel,ca mama nu prea manînca porc...de fapt nici noi. Report
December 19, 201015 yr Author comment_68339 Eu o fac de Anul Nou. Renunt la reteta traditionala si o fac pe asta ca prea arata bine.Asta e destul de usurica din punct de vedere caloric...bun,mai e costita,dar na asa e mai gustoasa rulada Report
December 19, 201015 yr Author comment_68342 O idee grozava pentru masa de Craciun,usor de facut,imi inchipui gustul-grozav!Eu as mai fura o bucatica si rece de la frigider cu un pic de sos de hrean,asa dupa ce-mi beau cafeluta!Pozele si executia superbe ca de obicei! Imi inchipui acum blogarii din China ,etc incercand sa traduca titlul Acum nu prea am eu timp de facut poze,ca folosesc timpul pentru alte activitati cu mama(în special statul la povesti ),dar sa stii ca ne-a mai ramas o bucata care a stat în frigi pîna a doua zi.Pacat ca nu am facut o poza,se vez ce fain arata rece.Potrivita pe un platou rece/aperitive.Asa rece,se poate felia subtire detot,milimetric....e un mezel superb,sau un aperitif la fel e bun.Eu chiar am mîncat o feliuta cu crema de hrean(nu am facut-o eu).A fost delicios! Culmea ar fi chiar sa însemne ceva în chineza Report
January 11, 201115 yr comment_71338 [b]Inspirata dintr-o reteta de-a Chefei-A si una a Izukai,a iesit Rulada MayIzuChe Am facut o rulada inspirata de "inspiratia" Mayei Umplutura este din legume calite, la care am adaugat mult cimbru. Am incalzit cuptorul la 200 grd C si am tinut rulada in cuptor vreo 40 - 45 min. Maya Report
January 11, 201115 yr comment_71429 Eu pe unde am umblat oare in decembrie de mi-a scapat rulada asta minunat prezentata si care-mi poarta o parte din pseudonim? Ce onoare.Maya, am refacut-o si eu de nenumarate ori cu diverse umpluturi si de fiecare data a fost foarte apreciata. MayIzuChe - din categoria rapid si bun-bun.Off topic, acum nu prea am nici eu timp de facut poze, ca folosesc timpul pentru alte activitati cu tata (în special statul la povesti ). Report