October 7, 201114 yr comment_105776 Focaccia asta face furori. Deja nu mai pot de pofta, musai sa o incerc in we asta. Ce sa pun eu in ea sa fie fara branzeturi? ceva sunculita, verdeata, ceapa, masline, rosii uscate...? Report
October 9, 201114 yr comment_106032 Focaccia asta face furori. Deja nu mai pot de pofta, musai sa o incerc in we asta. Ce sa pun eu in ea sa fie fara branzeturi? ceva sunculita, verdeata, ceapa, masline, rosii uscate...?eu pun si ciuperci, masline, ceapa, rosie taiata felii (rosie proaspata). Vineri am dus la scoala focaccia umpluta doar cu branza, iar deasupra cateva rosii cherry si busuioc uscat. Report
November 26, 201114 yr comment_112756 Am incercat-o si eu, multumesc mult Maya, nu ma mai puteam opri din mancat. Report
November 26, 201114 yr comment_112776 Si eu am facut-o din nou astazi , de fapt eu fac focaccia asta foarte des , ne place mult . Report
May 5, 201214 yr comment_147124 I'm in love... P.S...rosii (datterini) din productia de anul trecut bagate la congelator...Anul acesta daca reusesc sa bag o tona la congelator...o tona bag!!!! Report
May 5, 201214 yr comment_147150 I'm in love... P.S...rosii (datterini) din productia de anul trecut bagate la congelator...Anul acesta daca reusesc sa bag o tona la congelator...o tona bag!!!!Arata splendid...ce bine ca imi spui tu ca au sta bine sa bag si eu o tona in lada mea! Report
May 5, 201214 yr comment_147154 Si cum nu stiam ce sa fac eu repede sa am ptr cina uite cum imi da Maya idei mie. Am framantat foccacia si sa vad cum o imbalsamez acum sigur pun si ceva carnati de casa feliutze subtiri in ea si o sa pun mozza ptr pizza ca nu mai am de care pot sa rad sunt sigura ca o s afie buna si asa. Cum o termin vin cu dovada:) Pup Maya Report
May 5, 201214 yr comment_147159 I'm in love... P.S...rosii (datterini) din productia de anul trecut bagate la congelator...Anul acesta daca reusesc sa bag o tona la congelator...o tona bag!!!!Arata splendid...ce bine ca imi spui tu ca au sta bine sa bag si eu o tona in lada mea! Raman parfumate, intregi...buneeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! Report
May 5, 201214 yr comment_147187 Maya, foarte buna foccacia ta! eu am mai adaugat cate ceva in plus dar aluatul este cel mai important. Multumesc! eu am pus hartie de copt in forma ptr ca altfel curgea uleiul prin cuptor (fund detasabil ) Frageda si buna! Report