October 28, 201510 yr comment_231961 nu mai sunt, Foxulino! doar de-astea cu leduri, chinezesti.Noi am avut o instalatie exact ca aia din poza, a ramas la mama si ea o foloseste. Ii pusese tata un starter si clipocea. Report
October 28, 201510 yr comment_231962 Si eu am avut de aia cand eram mica fox si in dorul aleia doar am improvizat ceva ...o sa fac poza sa-ti arat ,nu-i acelasi lucru da' merge si asa... Report
October 28, 201510 yr comment_231965 Cum ziceam,in dorul acelei instalatii din copilarie am cumparat de asta cu stelute(si cu frunza rotunjita nuferi si cu frunza ascutzita) Ele cumparate asa au fost f. proaste,firul scurt si se ardeau repede,dar am vazut ca merg stelutele pe o instalatie veche cu leduri de tip creion (se potriveste floarea),in poza nu sunt puse toate ca mai am in punguta,dar eu o pun asa in brad si apoi le potrivesc pe unde imi convine ca sa se vada frumos ici si colo si sa fie si simetric... Nu e ca aia dar zau ca in brad ii schimba total lumina si se vad f. frumos... Report
October 29, 201510 yr comment_231975 Cum ziceam,in dorul acelei instalatii din copilarie am cumparat de asta cu stelute(si cu frunza rotunjita nuferi si cu frunza ascutzita) Ele cumparate asa au fost f. proaste,firul scurt si se ardeau repede,dar am vazut ca merg stelutele pe o instalatie veche cu leduri de tip creion (se potriveste floarea),in poza nu sunt puse toate ca mai am in punguta,dar eu o pun asa in brad si apoi le potrivesc pe unde imi convine ca sa se vada frumos ici si colo si sa fie si simetric... Nu e ca aia dar zau ca in brad ii schimba total lumina si se vad f. frumos...Frumos, frumos!!! Uite ca eu, desi am tot cautat, n-am gasit nicaieri pana acum. Pana aseara, mai precis.... Cand, subit si deodata au inceput sa apara mai multe, pe amazon. Nu pot sa-mi dau seama cum de nu le-am gasit in anii precedenti.. mi-e greu sa cred ca se epuizau stocurile taman cand cautam eu.... Probabil nu cautam eu bine, asta pare o explicatie mai realista. Oricum, nu mai conteaza cauza... Important e ca se gasesc! Si-o sa iau! Sa vad de care si cand..... inca ma mai gandesc. Report
October 29, 201510 yr comment_231999 Te rog frumos Fox,cand o achizitionezi sa vii aici cu detalii ca ma intereseaza si pe mine Report
October 29, 201510 yr comment_232000 Te rog frumos Fox,cand o achizitionezi sa vii aici cu detalii ca ma intereseaza si pe mine Uite-aici niste poze.Asta are 14 m lungime: Am mai gasit inca una, la fel, dar mai scurta - 8.4 m: Mai sunt mai multe, pe amazon. Inca nu-s 100% decisa de care sa iau.... Report
October 29, 201510 yr comment_232002 Ce frumoase ...deabea astept craciunul ca si floare pare ce am luat eu,doar ca eu am nimerit f.f. proasta instalatia dar merita floarea ca se potriveste pe clasica cu leduri tip creion....daca vad anul asta si inca nu ti-ai luat iti scriu p.m si-ti cumpar eu daca o sa vrei... Ale mele cele proaste abea ajungea firul cat lungimea bradului de sus pana jos,deci scurt firul,bine ca am recuperat florile ca de fapt asta ma interesa pe mine ... Report