February 9, 201115 yr comment_76633 [b]Cu dedcatie speciala...Gabitei of course! Ideea provine de aici! 250 g Brie,cubulete200 ml smintina10 jumatati de rosii uscate(din ulei),tocate grob1 catel de usturoi,tocat fincimbru proaspatsare,piper,nucsoarapaste,eu am folosit Tagliatelle [center]Se pun toate ingredientele intr-un vas si se lasa pe foc moderat spre mic sa se topeasca.Cind s-a topit brinza,se da focul mai tare si se lasa maxim 1-2 minute sa clocoteasca usor. [/center][/b] Report
February 9, 201115 yr comment_76648 M-am tot invartit in jurul cozii...Sa intru sa nu intru,ca-mi fac rau stiam ...Off off maii maiii Plecaciuni nu mai fac,ma dor shalele mai bine-ti cant o serenada,Maya draga,na ca dau si-n versuri deacu' gata'... Report
February 9, 201115 yr Author comment_76650 O fac Sa le faci!Acu ca m-ai zapacit si cu ardeii tai,o sa fac o varianta cu ardei copti,dar cîndva saptamîna viitoare Report
February 9, 201115 yr Author comment_76651 M-am tot invartit in jurul cozii...Sa intru sa nu intru,ca-mi fac rau stiam ...Off off maii maiii Plecaciuni nu mai fac,ma dor shalele mai bine-ti cant o serenada,Maya draga,na ca dau si-n versuri deacu' gata'... Nu face rau.Asta face bine,tu poiata ce esti! Report
February 9, 201115 yr comment_76655 M-am tot invartit in jurul cozii...Sa intru sa nu intru,ca-mi fac rau stiam ...Off off maii maiii Plecaciuni nu mai fac,ma dor shalele mai bine-ti cant o serenada,Maya draga,na ca dau si-n versuri deacu' gata'... Nu face rau.Asta face bine,tu poiata ce esti! Pai eu stiu ca nu face rau,face bine la sufletelu' meu ,da la taliuta ma gandesc ,oricum mie cand imi tuna,imi tuna si nici nu stii cand te trezesti cu mine dupa colt(vb. lui Pisco) ca mie nu-mi trebuie multe'' Lasand gluma la o parte o alta reteta minunata semnata Maya. Report
February 9, 201115 yr comment_76658 Vad eu Maya ca tot n-ai gasit crackersi din aia mari si te-ai dat batuta. Multumesc mult pentru dedicatie. Report