February 21, 201115 yr comment_78232 Nu stiu cit respecta reteta aceasta traditia flamanda, am facut-o asa cum ne-a aratat-o pe forumul italian o prietena care a facut-o asa cum s-a facut mereu in familia sa Am topit un pic de unt in oala Creusetam prajit in el un kilogram de pulpa de vitel, in 2 ture, ca sa se prajeasca bine si sa nu lase prea multa apaam scos carnea si am pus la prajit 3 cepe mari, adaugat 2 linguri de zahar de trestie (pentru ca n-aveam vergeoise) si apoi o jumatate de pahar de otet cu gust de zmeuracind ceapa era moale am repus carnea, sare, paprika afumata, un pic de faina si 2 cutii de beream lasat la copt 5 ore la foc mic cu capac Report
February 21, 201115 yr comment_78256 Excelent! Maica-mea - catusi de putin flamandă, eventual flămândă - numea ceva similar "snitel in ceapa" dar se zgarcea la unt ca erau vremurile grele si avea copii de crescut. Punea unsoare de la porcul ingrasat in spatele curtii. Cateodata, iarna in special, dupa ce ispravea de sotat punea compozitia intr-un borcan mare de sticla asezat intr-o cratita cu apa in cuptorul care tot incalzea bucataria si uita de el acolo.Amintirile mele parca inregistreaza si cateva boabe de piper si de enibahar si pe ultima jumatate de ora un pahar de vin rosu lasat la redus, dar asta-i alta mancare de vita. Report