March 2, 201115 yr comment_79785 Am facut mamaliga alba in Thermomix si cind era rece am facut gnocchi cu instrumentul pentru facut bilute in pepene galbenAm prajit in putin ulei 3 echalote, un catel de usturoi, un pumn de rosioareAm adaugat crevetii, am sarat si lasat citeva minute sa fiarbaAm adaugat asa zisii gnocchi ca nu prea aveau forma si am lasat sa se imbine gusturile, s-a format un sosulet minunat, pe linga bunatatea mamaligii si a crevetilorhttp://img.photobucket.com/albums/v427/Adisor/gambpolbianca.jpg Report
April 10, 20197 yr Author comment_252035 Am redat si peste reteta asta, cautind, si mi-am amintit ca tare mult mi-a placut. Cre ca o refac pe asta Report
April 10, 20197 yr comment_252058 Am facut mamaliga alba in Thermomix si cind era rece am facut gnocchi cu instrumentul pentru facut bilute in pepene galbenDin ce se face mamaliga alba?Exista un malai alb sau e din gris? Report
April 10, 20197 yr Author comment_252062 exista un malai alb in regiune Veneto de aici se face mamaliga alba, asta e un exemplucu gris nu se face mamaliga ci gnocchi alla romana Report