October 30, 201213 yr Author comment_167977 Hi hi! Ai si tu dreptate,eu pe de alta parte sunt mai putin ''tematoare'' de felul meu cu siguranta nu asi lua-o pe aia de ciocolata ca e simplu si mult mai gustos sa o fac eu cu ciocolata,la fel cea de lamaie se face usor cu zahar pudra si zeama de lamaie ,aia de caramel nu i-ar da f. pe spate pe mofturosii mei ,dar sigur le-asi lua ochii cu o deasta.. Acum ca am vb. mi-a cam pierit si mie cheful asa incat cred ca o sa zic pas si eu ..dar mi-ar fi placut sa incerc Report
October 30, 201213 yr comment_168000 Geany, nu crezi c-ar iesi o glazura draguta daca amesteci ciocolata alba topita la baie de aburi cu puuutin suc de sfecla rosie? Report
October 30, 201213 yr Author comment_168048 Geany, nu crezi c-ar iesi o glazura draguta daca amesteci ciocolata alba topita la baie de aburi cu puuutin suc de sfecla rosie?Daa! Cu siguranta e o solutie! Daca o sa combin ceva de genul o sa va dau de stire! Report